mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yabancı Sanatçılar

Konu: audioslave

Sayfa: [ 1 ] 2

sadecekaranlık 15.06.2006 21:26:06
tek kelime ile muhteşem bir grup.

soundgarden ın efsanevi solisti chris cornell ın ve rage against the machine in dağılması sonucu tom morello(gitar),tim commerford(bass),brad wilk(bateri) in bir araya gelmesi sonucu 2001 yılında kurulmuş olan harika bir gruptur.ben bu grupta biraz nirvana,biraz ratm, biraz soundgarden buluyorum.ama hepsinden çok daha kaliteliler.tam anlamı ile rock yapıyorlar.

iki adet albümleri var ilki kendi adlarını taşıyor ''audioslave'' ikincisi ise 2005 yılında çıkan ''out of exile''' gerçekten çok kalite albümler.

grubun gitaristi tom morello nun çok değişik bir tarza ve insanı büyüleyen yeteneğe sahip olduğunu belirtmek isterim.

size,show me how to live,what you are,like a stone,i am the highway,shadow on the sun,be your self gibi muhteşem eserlerini öneririm arkadaşlar mutlaka dinleyin.

15.06.2006 21:47:07
 her ne kadar çok fazla dinlemesem de çok takdir ettiğim gruplardan biridir. çıkarttıkları iki albüm de çok başarılı.
 ve tabiki chris cornell:mükemmel vokalist... çok iyi ve farklı bi sese sahip.
 aynı zamanda gitarist tom morello da mükemmeldir. dünyanın en iyi gitaristlerinden. (kerem özyeğenin de son zamanlardaki gitar sololarının tom morellonun tarzı ile benzerlikler taşımasını da fark ettim ayrıca dkkat etmenizi öneririm.)
 sonuç olarak mükemmel bi grup audioslave...

sadecekaranlık 15.06.2006 21:52:00
arkadaşlar buraya üç tane kliplerinin linkini ve bir tane canlı performanslarını koyuyorum bir bakın eminim çok beğeneceksiniz.

show  me how to live
http://www.youtube.com/watch?v=MfMtivHV47A&search=audioslave

like a stone

http://www.youtube.com/watch?v=6O__6B7p6rc&search=audioslave

be yourself

http://www.youtube.com/watch?v=Ga52RbU7dx8&search=audioslave

ve the white stripes ın meşhur şarkısı seven nation army.harika coverlamışlar

http://www.youtube.com/watch?v=rSwMrNFp_XQ&search=audioslave%20seven%20nation

nesil 16.06.2006 12:45:49
of grubum benim ya...
her şeyiyle harika beğenmediğim şarkısı yok.
ilk kez kafam çok bozukken dinlemiştim kendime geldim, bağ oluştu aramızda Grin
go and save yourself..... Wink Smiley

IsilwéN 22.06.2006 10:40:49
of grubum benim ya...
her şeyiyle harika beğenmediğim şarkısı yok.
ilk kez kafam çok bozukken dinlemiştim kendime geldim, bağ oluştu aramızda Grin
go and save yourself..... Wink Smiley
hehe Smiley
çok seviyorum.like a stone, show me how to live şarkıları zaten tek kelime ile harika

06.08.2006 23:36:05
abi 2. fotoda ne zıplamışlar öle yaffff masallah  Cheesy

weswicked 03.09.2006 21:37:35
sağlam grup severek dinlediğim fakat ratm ken daha bi haz aldığım grup chris cornell  canlı performanslarda çok detone oluyor dike çıkamıyor fakat bunun sebebi ses tellerindeki tahrişmiş duyduma göre live8 de zati felaket denilcek kadar kötü okumuştu şarkıları artık az çeksin esrarı diiim napimm

K a R Ben 11.10.2006 10:15:28

Hadi Ya! O adam tizlere çıkmakta zorlanıyorsa diğerleri ne yapsın Smiley Ben o adamın sesinin sınırının olmadığını düşünüyorum.

Show me How To Live , Rock müziğin Tüm zamanları içinde ayrı bir yerde bence. Ama YOUR TIME HAS COME ve ORIGINAL FIRE da inanılmazdır.

Buarada söylemeden edemeyeceğim çünkü şu anda orgazmik bir zevk yaşıyor gibiyim ve sebebi bir dişi değil Smiley
Ya bu YAVUZ ÇETİN nasıl bir adamdı ya O ADAM NASIL İNTİHAR EDER YA NASIL SİNİR OLUYORUM DÜŞÜNDÜKÇE!  Tom Morello ile Y. Çetin'i karşılaştırmadan diğer mesajlara geçelim Smiley

K a R Ben 11.10.2006 10:40:43

Ah be ben de bişe unuttum diyorum... COCHISE tabii ki... o şarkı da çok süper. buarada canlı performanslarını izliyorum youtube 'de , adam gayet normal detone olmadan söyledi, sorun yoktu yani.
  buarada yine youtube'de audioslave'e ait kısımda amatör bir grubun your time has come cover'ını dinledim, adamlar bire bir çalıp söylemişler çok sağlam valla isterseniz bir bakın

http://www.youtube.com/watch?v=HRveXLauGa4

mor_furkan 04.11.2006 19:55:53
chris cornell!!!çok kaliteli vokal.soundda çok iyi....Mzüik piyasasında hatrı sayılır çok iyi bir yeri vardır...

23_balıklar 07.11.2006 23:29:02
Avrupa müzik dünyasının hatrı sayılır müzik gruplarından..Canlı performansları,kaliteli duruşları,içindeki duyguyu en iyi şekilde anlatan eşsiz şarkıları ve keza (şarkılarını çok iyi anlatan)izlenmeye değer klipleri..kısacası,müziği müzik gibi yapan bir grup.
başarılarının daha uzun seneler devam etmesini umuyorum..ve zaten,kat be kat büyüyerek devam edecek de.Bu kesin!

yldz 14.02.2007 11:21:09
be yourself şarkısına bittiğim grup... Cheesy

pvö 14.02.2007 11:57:05
valla tapılası bir grup kendileri 8)son albümleri yok bende ama bir önceki albümleri var..Zaten ben Chris'e taa Soundgarden döneminden hastayımdır 8)Soundgarden ile başlayan bu aşkımız Audıoslave ile devam ediyor Smiley
Tarzları inanılmaz bence Cool

major 15.02.2007 21:08:52
fazla şişirildiğini ve chris cornell'in sesinin fazla abartıldığını düşünüyorum.

bence orijinallik ve kaliteden mahsur bir grup..

bence...  (sert tepkiler istemiyorum. düşünceme saygı lütfen)

19.02.2007 18:22:17
artık chris cornell yok duyurulur tüm sevenleri yerlerdeyiz ayrıldığını açıkladı kendisi geçen günlerde müzik anlayışında farklılar gibisinden küçük bir konuşma yaparak diğer grup üyelerine başarılar dileyerek veda etti:( tom morello dünyanın en iyi gitaristlerinden biri yalnız kaldı yaa

Sayfa: [ 1 ] 2