|
||
hayal aleminin ötesini görenlere sormalı
|
||
|
||
| hayal ettiklerimiz gerçekleştirmek icin caba harcadıklarımızdır... | ||
|
||
hayal ettiklerimiz gerçekleştirmek icin caba harcadıklarımızdır... evet hemde büyük bir çaba |
||
|
||
| bence hayali olmaayan bi insan (abarmamak sartıyla) pusulasız gemiye benzerrr... | ||
|
||
| ben hayalleri gercek ile arasindaki bir köprü olarak görüyorum..... | ||
|
||
| Ben gerçekleri önemli bulmuyorum açıkçası. Hayallerim kadar varım diyorum. Şimdi diceksiniz hayalle mi yaşanır ya da hayaller gerçekleşir mi diye ama, ben böyle düşünmüyorum. Ne kadar hayal o kadar inanç, ne kadar inanç o kadar "gerçeklik" bence.Şu ana kadar kurduğum tüm hayalleri gerçekleştirmenin tek yolu olduğunu düşünüyorum, "inanmak" inanınca herşey olur. Hayal ettiğiniz şeylerin ne kadar çok peşinden koşarsanız o kadar çok kazanırsınız. | ||
|
||
| hayal tepemizde oluşan baloncuk içindekileri izlerken aslında hala normal hayatta olmamızdır ysni hem yaşarız hemde televizyon izleirz gibi bir şey amannnnnnn toparlayamadım işte
|
||
|
||
hayal ettiklerimiz gerçekleştirmek icin caba harcadıklarımızdır... bence de.
|
||
|
||
| Hayal ettiklerimiz;bazen gercekleşebilecek bazen gercekleşmesi mümkün olmayan istekler bütünüdür.Ama herşeye rağmen hayal etmek güzeldir.İnsanın ufkunu genişletir.Güzek olan coğu şey de hayal edildikten sonra meydana gelmiştir. | ||
|
||
Ben gerçekleri önemli bulmuyorum açıkçası. Hayallerim kadar varım diyorum. Şimdi diceksiniz hayalle mi yaşanır ya da hayaller gerçekleşir mi diye ama, ben böyle düşünmüyorum. Ne kadar hayal o kadar inanç, ne kadar inanç o kadar "gerçeklik" bence.Şu ana kadar kurduğum tüm hayalleri gerçekleştirmenin tek yolu olduğunu düşünüyorum, "inanmak" inanınca herşey olur. Hayal ettiğiniz şeylerin ne kadar çok peşinden koşarsanız o kadar çok kazanırsınız. cok dogru,ama bazi hayalerin pesinden kosunca bile gerceklesmiyor |
||
|
||
Ben hiç öyle bir hayalin peşinde koşmadım . Yani senin dediğin gibi, o yüzden böyle düşünüyorum. Bu yüzden de herkes beni salak buluyor. "Hayallerle yaşanır mı" diye yani.
|
||
|
||
Ben hiç öyle bir hayalin peşinde koşmadım . Yani senin dediğin gibi, o yüzden böyle düşünüyorum. Bu yüzden de herkes beni salak buluyor. "Hayallerle yaşanır mı" diye yani. ![]() bende hic bir hayalerin pesinde kosmadim cünkü gercek olmucani biliyorum diye |
||
|
||
Birşey diyemem çünkü aynı hayalleri kurmadık elbette. Sen düşüncelerinle hareket etmişsin. Her insan aynı değildir sonuçta.
|
||
|
||
| şöyle düşünüyorum mesela ben fırçayım , hayaller boya ,gerçek hayatta tuval dir. (yaşamak bir sanattır gibi bir şey oldu )isterseniz kendinize yeşillikler güneş ilkbahar çizersiniz. isterseniz simsiyah zindan hapishane çizersiniz. iki durumda da yaşarsınız ama mutlu ama mutsuz. hiçbir şey yapmazsanız tuvalle başbaşa kalırsınız.her şey durur .beyaz beyaz dibinedek beyaz olur. hayalleriniz olmadan gerçek dünya da yaşayamazsınız (bence) |
||