|
||
| Fenerbahçeli tüm futbolcular onun dışında Hamit Altıntop....müthiş bir futbolcu. | ||
|
||
Ben geçen sene Mateja Kejman'ı çok severdim ama şimdiki favorim milli takımın da yıldızı Semih
|
||
|
||
![]() FAVORİMDİR... ![]() Iker Casillas Fernández (d. 20 Mayıs 1981) İspanyol kaleci. Şu anda Real Madrid'de oynamaktadır. Futbola Real Madrid'in altyapısında başlayan Casillas henüz 18 yaşındayken A takımda forma şansı bulmaya başladı. Gösterdiği performansla yerini sağlamlaştıran Casillas, İspanya Milli Futbol Takımı'nın da kalesini korumaya başladı. Real Madrid'de 302 İspanya Milli Futbol Takımı'nda 75 maça çıkan Casillas 2 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 1 La Liga Şampiyonluğu ve Dünya Gençler Şampiyonluğu yaşadı. Fifa tarafından 2007 yılının en iyi kalecisi seçildi... |
||
|
||
| MANCHESTER UNITED-DE CRISTIANO RONALDO.CRIS HIC BIR ZAMAN GOZDEN DUSMEYECEK,CEYRANIM BENIM...... | ||
|
||
tabiki arda turan
|
||
|
||
AYHAN AKMAN Harika insan
|
||
|
||
| ronaldo,emre belözoğlu,kaka gibi gibi.......... | ||
|
||
yazıp yamadığımı bilmiyorum ama ben en çok Arda'yı çok seviyorum sonrasında da Ümit Karan geliyor çünkü Arda ile araları iyiymiş.
|
||
|
||
EMRE BELÖZOĞLUUUUUU HASTASIYIMMM BAYILIYORUUMMM RÜŞTÜNÜN YAKIN AKRABAM OLMASINA KARŞIN BEN EMRECİYİMMM1-EMRE BELÖZOĞLU 2SEMİH ŞENTÜRK 3NİHAT KAHVECİ 4 ARDA TURAN 5 VOLKAN DEMİREL |
||
|
||
semih ve arda
|
||
|
||
arda turan,semih,hakan balta... şekl-i muazzam kanımca
|
||
|
||
| FB'Lİ olmama rağmen Euro2008deki süper gollerinden dolayı Arda,enfes paslarıyla Hamit,süper kurtarışlarıyla Volkan,emektar kalecimiz Rüştü,Euro2008 boyunca pek adları geçmese de Tümer ve Tuncay,çok yetenekli oyuncumuz Gökdeniz ,son dakika golleriyle bizi sevindiren Semih,Nihat,eski futbolcu,aynı zamanda takımın çalıştırıcısı Fatih Terim .Onun dışında Roberto Carlos,Cristiano Ronaldo Casillias,Ronaldinho,Terry | ||
|
||
![]() FAVORİMDİR... ![]() Iker Casillas Fernández (d. 20 Mayıs 1981) İspanyol kaleci. Şu anda Real Madrid'de oynamaktadır. Futbola Real Madrid'in altyapısında başlayan Casillas henüz 18 yaşındayken A takımda forma şansı bulmaya başladı. Gösterdiği performansla yerini sağlamlaştıran Casillas, İspanya Milli Futbol Takımı'nın da kalesini korumaya başladı. Real Madrid'de 302 İspanya Milli Futbol Takımı'nda 75 maça çıkan Casillas 2 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 1 La Liga Şampiyonluğu ve Dünya Gençler Şampiyonluğu yaşadı. Fifa tarafından 2007 yılının en iyi kalecisi seçildi... ben Delgado'yu çok seviyorum ... bi de Cristiano Ronaldo |
||
|
||
Arda Turan canım ya çok şeker
|
||
|
||
EMREEEE AŞKIM YAAA AMA ARDADA İYİ OYNUYO SEMİHDE SÜPER ZATEN BENCE MİLLİ TAKIMIMIZIN HEPSİ SÜPER BİRİ OLMAZSA Bİİ PARÇA EKSİK KALIYO GİBİ HEPSİ MÜTHİŞ AMA EMRE BELÖZOĞLUNUN YERİ APAYRI
|
||