|
||
| ıker casillas arda turan ikiside çok tatlı:) | ||
|
||
arda'mmm tabiiki çok tatlı yaa yabancılardan ise fabregas,ronaldo ve podolski(onlar da çok tatlı )
|
||
|
||
| evet emre den başka podolski ballack ronaldinho iyi futbolcular | ||
|
||
| !!!ARDA ve SERVET!!! | ||
|
||
ben yabancılardan kezman'ı yerlilerden de arda turan'seviyorum(her ne kadar fenerli olsam da)
|
||
|
||
![]() FAVORİMDİR... ![]() Iker Casillas Fernández (d. 20 Mayıs 1981) İspanyol kaleci. Şu anda Real Madrid'de oynamaktadır. Futbola Real Madrid'in altyapısında başlayan Casillas henüz 18 yaşındayken A takımda forma şansı bulmaya başladı. Gösterdiği performansla yerini sağlamlaştıran Casillas, İspanya Milli Futbol Takımı'nın da kalesini korumaya başladı. Real Madrid'de 302 İspanya Milli Futbol Takımı'nda 75 maça çıkan Casillas 2 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 1 La Liga Şampiyonluğu ve Dünya Gençler Şampiyonluğu yaşadı. Fifa tarafından 2007 yılının en iyi kalecisi seçildi... ben Delgado'yu çok seviyorum ... bi de Cristiano Ronaldo aynı zaman da bobo,ilhan mansız,nihat kahveci,niko kranjcar ve tabikide PASCAL NOUMA
|
||
|
||
| ronaldınho van persie arjen robben van nistelrooy lukas podolskı ıker casıllas mıroslav klose fabregas del piero akınfeev fernando torres jens lehman andrea pırlo luca toni daniel guiza nani emre belözoğlu sehih sentürk tuncay sanlı mehmet aurello kazım kazım nihat kahveci |
||
|
||
Semih Şentürk
|
||
|
||
| del piero,Arda Turan,kazım kazım.(Volkan'ın yeri ayrı) |
||
|
||
| Servet ve messi... | ||
|
||
| Lıonel Messi Raul Gonzales |
||
|
||
| Tuncay Şanlı Semih Şentürk |
||
|
||
!!!ARDA ve SERVET!!! çok çok haklısın
|
||
|
||
| Alex, Semih, Arda, Nihat, KKazim, Deivid, Mehmet Topal, sevmediklerim : Hasan Sas |
||
|
||
| Nihat Kahveci,Arda Turan,Semih Şentürk,Servet Çetin... | ||