|
||
David Villa
|
||
|
||
![]() Christiano RONALDO..bayılıyorum futboluna..ayrıca çokta yakışıklı..yaşasın manc.united ![]() aynen katılıyorum sana süper bir adam hem futboluyla hemde yakışıklılığıyla |
||
|
||
| C.RONALDO , DROGBA SEMİHH ŞENTÜRK ![]() ALEX ROBERTO CARLOS son üçlüye diikat
|
||
|
||
C.RONALDO , DROGBA SEMİHH ŞENTÜRK ![]() ALEX ROBERTO CARLOS son üçlüye diikat ![]() fenerlisin heralde ölümüne gfb liyiz
|
||
|
||
ben de fenerliyiiiim ![]() En çok Semih Şentürk'ü seviyoruum
|
||
|
||
ben de fenerliyiiiim ooo semih abi süper ya bende emreciyim ![]() En çok Semih Şentürk'ü seviyoruum ![]() sende gfb den misin maça gittinmi hiç
|
||
|
||
maça gitmedim hiç ama birgün gitmeyi çoook isterim tabiki de ![]() Biz ailecek fenerliyiz
|
||
|
||
| Yabancı yazmayı unutmuşum Zidane! |
||
|
||
| KAZIM KAZIM BURAK YILMAZ GELECEĞİN YILDIZLARI
|
||
|
||
KAZIM KAZIM evet kesinlikle özellikle kazımdan çok şey bekliyoruz
BURAK YILMAZ GELECEĞİN YILDIZLARI ![]() |
||
|
||
C.RONALDO , DROGBA SEMİHH ŞENTÜRK ![]() ALEX ROBERTO CARLOS son üçlüye diikat ![]() fenerlisin heralde ölümüne gfb liyiz aynen sezen'cim ölümüne
|
||
|
||
| hakan balta* hakan şükür (gitti ne yazıkki) hamit altıntop semih şentürk lahm kewell |
||
|
||
| CRISTIANO RONALDO CRISTIANO RONALDO CRISTIANO RONALDO CRISTIANO RONALDO CRISTIANO RONALDO CRISTIANO RONALDO CRISTIANO RONALDO CRISTIANO RONALDO CRISTIANO RONALDO CRISTIANO RONALDO VE YENIDEN CRISTIANO RONALDO. FOREVER!!!!!!!!!!!!!GENC GUZEL PROFESIONAL
|
||
|
||
| Tobias Linderoth Mutu (bir gün gsli olucan olm )Nonda Sabri Sariogulu Tuncay Sanli
|
||
|
||
| C.RONALDO ROBERTO CARLOS TUNCAY SANLI |
||