|
||
| http://rapidshare.com/files/91596103/disizamiri.rar.html şifre: www.morveotesifan.com dipnot: resmi siteden kaldırılanla aynıdır. olanların farklı birşey sanıp indirmelerine gerek yok
|
||
|
||
| Çok teşekkürler...=] Nihayet dinleyebildim,gerçekten harika bi şarkı | ||
|
||
sağol tuğçe.demekki bensiz de yapabiliyomuşun
|
||
|
||
| mvö nün çok sevdiğim bi şarkısıdır.. ya tamam linke tıklıyorum ama yok ben beceremedim yani ondan sonrası için ne yapmam gerektiğini biri yazarsa gerçekten çok sevinirim:((( |
||
|
||
rapidshare sitesinden download yapmak için; açılan sayfada aşağı inip sağdaki Free yazısını tıklayın. sonra aşağıda bir kod verilecek.resimdeki kodu alttaki kutuya aynen büyük harfle girip onaylıcaksınız. o indirir zaten sonra.kaydet dersiniz. bir dosya inerken veya indikten sonra belli bir süre içinde ikinci bir dosyayı indiremezsiniz malesef.ikinciyi ve diğerlerini daha sonra teker teker yüklersiniz. bilginize... winrar dosyası olarak inecektir, dosyayı açmak isterken şifre soracak sana orayada www.morveotesifan.com yazarsan olur
|
||
|
||
Allah razı olsun sağol ![]() hemen deneyeceğim şimdi! |
||
|
||
| ya malesef indirdim ama açmıyo şifre filan zaten sormuyo sanırım o yüzden ben de bilmiyorum
|
||
|
||
bilgisayarında winrar programı olmayabilir, internetten indirmeye çalış
|
||
|
||
| rar diye geçiyo zaten komle pardus işlemciyi kaldırıp windows u yüklemek gerek. yoksun kalıyorum böle güzelliklerden.. |
||
|
||
| güzel şarkı ama yaa:)daha önce de dinlemiştim..... | ||
|
||
cok tesekkür ederimmm artik bunuda sürekli dinleyebilecegim oley
|
||
|
||
rar diye geçiyo zaten şunu indir sonra şarkı zaten kitap şeklinde görüncek onun içinden alıcaksın şarkını şifre ile, pardus ile ilgisi yok komle pardus işlemciyi kaldırıp windows u yüklemek gerek. yoksun kalıyorum böle güzelliklerden.. ![]() edit. şarkıyı koyan arkadaş sağol ilk defa dinliyceğim
|
||
|
||
| Denedim şimdi sağol yalnız şarkıyı göstermiyor ki! pc deki programları gösteriyor yani yine olmuyor ya da ben beceremiyorum artık bilmiyorum ![]() Ama şöyle bir şey var albüm indirildiğinde oluyor tek şarkı indirildiğinde...malesev
|
||
|
||
| çok sağol ya | ||