|
||
| eurovision şarkısı 15 Şubat itibariyle trt tarafından canlı yayında açıklanmıştır... DELİ Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm Direniyor faili tutkunun Kızmış ve küçülmüş Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm Direniyor direniyor direniyor Beni büyütün, ağlatmayın Sevginiz nerde övündüğünüz Beni büyütün, ağlatmayın Sahte düşlerle oyalamayın Bir yarım akıllı bir yarım deli Dört yanım akıllı bir yanım deli Herkes akıllı bir ben deli Bir ben deli bir ben deli Beni büyütün, ağlatmayın Sevginiz nerde övündüğünüz Beni büyütün, ağlatmayın Sahte düşlerle oyalamayın resmi web site http://www.trt.net.tr/eurovision2008 morveotesifancom tarafından yüklenmiştir... |
||
|
||
şarkı ççooooooooo.....kkkkkkkkk güzelmiş yaaaaa bittim resmennnn.mor ve ötesine yakışır mükemmel bir şarkı...süperlerrrr
|
||
|
||
| süperdi şarkı yaa bayıldım | ||
|
||
kaydeden biri koysun bir daha dinleyelim ya..
|
||
|
||
| "aranıyor sahibi ruhumun" sevdim çok sevdim, basarılar cok Mor_ efendilere , |
||
|
||
sözler güzel de biraz daha sert olabilirdi
|
||
|
||
| ''Beni büyütün,ağlatmayın..sevginiz nerde övündüğünüz?'' daha ne denilebilir ya harika olmuş.. | ||
|
||
kaydeden biri koysun bir daha dinleyelim ya.. ![]() evet evet kaydeden koysun.. cok güzeldi sarki.. bir daha dinlemek istiyorum..
|
||
|
||
| harika bir şarkı bayıldıımmmmm... mükemmeller yaa | ||
|
||
arkadaslar ben youtube da yüklüyorum ses kalitesi iyi ama görüntü kötü idare edersiniz artik daha iyi cekebilen arkadas varsa oda eklesin
|
||
|
||
ya bu şarkıya başka ne denilebilir kii yaa...kaydeden sevgili arkadaşlar inşallah koyarrlarr da dinlerizzz
|
||
|
||
"aranıyor sahibi ruhumun" ''Ruhumun sahibi nerde aranıyor'' mu yoksa ''aranıyor sahibi ruhumun'' mu?? yardımcı olabilir misiniz??
sevdim çok sevdim, basarılar cok Mor_ efendilere , |
||
|
||
| aranıyor sahibi ruhumun, tam yerine mi düştüm? direniyor faili tutkunun, kızmış ve küçülmüş. aranıyor sahibi ruhumun, tam yerine mi düştüm? direniyor, direniyor, direniyor... beni büyütün, ağlatmayın, sevginiz nerde, övündüğünüz? beni büyütün, aldatmayın, sahte düşlerle. aranıyor sahibi ruhumun, tam yerine mi düştüm? direniyor faili tutkunun, kızmış ve küçülmüş. aranıyor sahibi ruhumun, tam yerine mi düştüm? direniyor, direniyor, direniyor... beni büyütün, ağlatmayın, sevginiz nerde, övündüğünüz? beni büyütün, aldatmayın, sahte düşlerle oyalamayın. bir yarım akıllı, bir yarım deli dört yanım akıllı, bir yanım deli herkes akıllı, bir ben deli bir ben deli, bir ben deli... beni büyütün, ağlatmayın, sevginiz nerde, övündüğünüz? beni büyütün, aldatmayın, sahte düşlerle oyalamayın. |
||
|
||
| ağlıyorm resmen çok harika güveniyorum onlara hedef büyük.çok harikalar | ||
|
||
| yaa şarkıyı kayıt ettim ama ufak bi birleştirme yapıyorum teldee.. |
||