|
||
şarkı beni yine tatmin etti.Ama şunu söylemek zorundayım şarkı İngilizce olmak zorunda çünkü söze dayanan bir şarkı.Ve ingilizce olmazsa Avrupalılar anlayamaz. aslında dediiğim gibi neden alt yazı uygulaması yok?böylece hem biz dilimizi tanıtırz,hem şarkımız anlaşılır.
|
||
|
||
| Tabi ki sözler anlaşılmayacağı için müzik daha önemli Türkçe bir parçayla.Fakat Sertab Erener ya da Kenan Doğulunun şarkı sözleri çok mu anlamlıydı İngilizceydi de?Ya da Sırbistan'ın sözleri mi anlaşıldı?Müziği çok mu güzeldi?Tabi ki önemli bunlar da fakat hiç belli olmuyor Eurovision işleri.. Bu sözlere olabilecek en sert müzik bu bence.Mesela partinin sözleri gibi sözleri olan bir parça olsaydı tamam istediği kadar sert müzik koyabilir ama sözleri böyle olan bir şarkıya olabilecek en sert müzik budur bence. Tabi rumeysa'yla da şunu konuştuk.Cambaz gibi farklı,can alıcı bir giriş olsa çok daha güzel olurdu fakat böyle de harika. |
||
|
||
| gerçekten şarkı çok güzel. bekledik bu kadar ama değdi. =) | ||
|
||
sözler çok iyi mor ve ötesindende beklendiği gibi umarım birileri birşeyler çıkarabilir en iyi mvö şarkıları arasında iyi derece alacağımızdan eminim mordan insanlarım benim qerçekten insanlıklarını gösterdikleri nadide bi parça çok beğendimm
|
||
|
||
| bu yarışma aslında mor ve ötesinin kalitesinde değil.MVÖ çok kaliteli kaldı bu yarışmaya.Ben 2004ten beri takip etmiyordum yarışmayı ama MVÖ nün katılacağını duyunca eurovision sitelerine bile üye oldum.Orada şarkıyı çevirdim.Ama ESC gecesi estonya yalnızca alt yazı uygulaması yapıyor. ---------- dil konusuna gelince bu yarışmayı 2004 yılında çok takip ettiğim için iyi biliyorum.son yıllarda freak show haline geldiği için takip etmemiştim. Ama mesela bu yıl macaristan dili çok itici olduğu için ingilizce olarak şarkıyı değiştirdi.Hiçbir ülke dilimizi tanıtalım derdinde değil.MVÖ nün ingilizce söylemesi şart. |
||
|
||
| Çok güzel bir parça olmuş, klasik mor ve ötesi parçası ama halkımızın beğeneciğini sanmıyorum umarım yanılırım, belki düzenlemelerde yapılır parçanın bazı bölümlerine, zaten bu saatten sonra halkımızın begenip begenmemesi önemli degil, önemli olan yarışmaya oy atacak ülkelerin şarkıyı begenmesi | ||
|
||
Tabi ki sözler anlaşılmayacağı için müzik daha önemli Türkçe bir parçayla.Fakat Sertab Erener ya da Kenan Doğulunun şarkı sözleri çok mu anlamlıydı İngilizceydi de?Ya da Sırbistan'ın sözleri mi anlaşıldı?Müziği çok mu güzeldi?Tabi ki önemli bunlar da fakat hiç belli olmuyor Eurovision işleri.. aynen katiliyorum birde eklemek istedigim sudurki;Bu sözlere olabilecek en sert müzik bu bence.Mesela partinin sözleri gibi sözleri olan bir parça olsaydı tamam istediği kadar sert müzik koyabilir ama sözleri böyle olan bir şarkıya olabilecek en sert müzik budur bence. Tabi rumeysa'yla da şunu konuştuk.Cambaz gibi farklı,can alıcı bir giriş olsa çok daha güzel olurdu fakat böyle de harika. biz türkiyeyiz...dünyalara degismeyecegimiz müthis bir dilimiz var... ve türkiyeyi tanitiyoruz o yarismada ingilizce sarkilari nasil yorumladiklarimizi degil birde türkce parcayla birinci olalim...ingilzce ile ispatladik kendimizi birde türkce sarki yilin sarkisi olsun eurovisionda... |
||
|
||
şarkı beni yine tatmin etti.Ama şunu söylemek zorundayım şarkı İngilizce olmak zorunda çünkü söze dayanan bir şarkı.Ve ingilizce olmazsa Avrupalılar anlayamaz. aslında dediiğim gibi neden alt yazı uygulaması yok?böylece hem biz dilimizi tanıtırz,hem şarkımız anlaşılır. |
||
|
||
"buuuuuuuuuuuuu neeeeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? TAM REZIL anlamsiz melodiziz bisey iste !!!""bir de hayko cepkini görsünler.o gitse sallardı ortalığı bu ne ya!" "gerçekten bu şarkıyla gidersek asla başarılı olamayız güzel değil ben öyle düşünüyorum ayrıca mor ve ötesi grubundan çok daha iyisini bekliyordum" işte sadece 3 örnek.kendini bilmez 2 arkadaşın yaptığı seviyesiz yorumlar,ve apayrı 3 kesimden düşünceler. çok var bunlardan.o yüzden dedim,cambaza benzer bir tempo olsaydı iyi olurdu.bunlar daha azını anlamaz... |
||
|
||
Tabi ki sözler anlaşılmayacağı için müzik daha önemli Türkçe bir parçayla.Fakat Sertab Erener ya da Kenan Doğulunun şarkı sözleri çok mu anlamlıydı İngilizceydi de?Ya da Sırbistan'ın sözleri mi anlaşıldı?Müziği çok mu güzeldi?Tabi ki önemli bunlar da fakat hiç belli olmuyor Eurovision işleri.. Bu sözlere olabilecek en sert müzik bu bence.Mesela partinin sözleri gibi sözleri olan bir parça olsaydı tamam istediği kadar sert müzik koyabilir ama sözleri böyle olan bir şarkıya olabilecek en sert müzik budur bence. Tabi rumeysa'yla da şunu konuştuk.Cambaz gibi farklı,can alıcı bir giriş olsa çok daha güzel olurdu fakat böyle de harika. Kenan'ın şarkısı orta okul çocukları tarafından rahatça yazılabilecek bir müsamere sözleriydi.Ayrıca Kenan hiçbir beğeni oyu almadı.Kenan çok desteklendi Avrupadaki Türkler onu 4. yaptı. Sertab Erener ise show yaptı.ESC de bir ilkti.Öyle kazandı. Sırbistanın şarkısı tamamen müziğe dayalıydı.Ve balkan dillerinin bu tip şarkılara uygunluğunu göz ardı edemeyiz.Ve bir de Sırp diasporası işte... |
||
|
||
| kim ne derse desin bence şarkıları gerçektende güzel olmuş özellikle ritimi çok beğendim kıskananlar çatlasın bana sorarsanız Athenadan bin bin bin kat daha iyiler iki grupta rockçı halbuki | ||
|
||
geldiğimden beri dinliyorum çok beğendim ya keşke biraz daha uzun olsaydıı beklediğimize değdi BENCE.Umarım (ve inanıyorum ki) çok başarılı olurlar.olurda birinci olamazlarsa bizim gönlümüzde zaten birinciler morlarım yaa seviyorum siziiii
|
||
|
||
| şarkının müzikalitesi zaten şu haliyle taslak durumundaymış.üzerinde biraz oynamalar yapılacak,sahne şovlarıyla daha iyi hale getirilecek.ümitliyiz.şarkı güzel,sözler zaten güzel )anlayana) bu arada yorumları gösterdiğim site,mvö hayranlarının akınına uğramış.bizden çok avukatlar çıkacak sanırım
|
||
|
||
| şu ana kadar açıklanan şarkılar arasında Norveç'ten sonra en iyi şarkı. | ||
|
||
ben de çok beğendim grçekten çok güzel olmuş
|
||