|
||
yarışma umrumda bile değil
|
||
|
||
Deli çok güzel ama hala bazı tereddütlerim var nedense ya Türkçe olduğu için mi ama bilmiyorum ya acaba daha önceden birinci olanlar arasında acaba ingilizce olmayan, kendi dilinde olan şarkı var mı? Varsa o zaman tamam... gecen seneki birinciyi dinlemeni tavsiye ederim...
|
||
|
||
bence süper olmuş hadi hayırlısı
|
||
|
||
Deli çok güzel ama hala bazı tereddütlerim var nedense ya Türkçe olduğu için mi ama bilmiyorum ya acaba daha önceden birinci olanlar arasında acaba ingilizce olmayan, kendi dilinde olan şarkı var mı? Varsa o zaman tamam... Geçen yıl Sırbistan vardı da.İngilizcenin şansı çok büyük |
||
|
||
Deli çok güzel ama hala bazı tereddütlerim var nedense ya Türkçe olduğu için mi ama bilmiyorum ya acaba daha önceden birinci olanlar arasında acaba ingilizce olmayan, kendi dilinde olan şarkı var mı? Varsa o zaman tamam... gecen seneki birinciyi dinlemeni tavsiye ederim... |
||
|
||
| Sırpçaydı.Ama o şarkı müziğe çok dayanıyordu.Ve din temalıydı | ||
|
||
Deli çok güzel ama hala bazı tereddütlerim var nedense ya Türkçe olduğu için mi ama bilmiyorum ya acaba daha önceden birinci olanlar arasında acaba ingilizce olmayan, kendi dilinde olan şarkı var mı? Varsa o zaman tamam... gecen seneki birinciyi dinlemeni tavsiye ederim...buyur arkadasim sen karar ver sirpcaydi |
||
|
||
Sırpçaydı.Ama o şarkı müziğe çok dayanıyordu.Ve din temalıydı ve performans benim gözümde 0 di hatta annemle bunlar napiyor böyle diye cok güldük
|
||
|
||
| arkadaşlar söylecek bişey yok herkes beğenmiş bi de alt yazı işi olsa süper olur ama o da olur ya biz yabancı sitelere sözleri çeviremez miyiz | ||
|
||
| Biz fanlara hoş gelebilecek bir parça.Klasik Mvö Çerçevesinde...Oda Zamanla.Nasıl Gül Kendine ve Büyük Düşler deki Parçaları hemen sindiremediysek,bu parçada öyle olmuş...2,3 kere dinledim.Güzel gelmeye başladı.Tam oturmadı.ama fena değil şimdilik. Ama Eurovision da iş yapmaz....5 den yukarıyı göremeyiz.Eurovisionda tek atış hakkın var,vurdun vurdun.Vuramadın bittin. Bu Parçada ana melodi yok...Yani parçanın omurgası dediğimiz elle tutalacak,dile dolanacak melodisi yok... Biraz da giriş Üçnoktabir - Dediler ki den çalıntı olmuş... Herşeyi zamana bırakalım.... |
||
|
||
evet evet şimdiye kadarki hiç bir şarkıya bu kadar iyi yorum gelmemişti.5 sayfa yorumlardan sadece 4-5 tanesi kötü ve o kötü yorumların 2sinin sahibi Türk Evet bu çok iyi bi haber oldu benim için
|
||
|
||
arkadaşlar söylecek bişey yok herkes beğenmiş bi de alt yazı işi olsa süper olur ama o da olur ya biz yabancı sitelere sözleri çeviremez miyiz ben çevirip hepsine birer tane koydum |
||
|
||
Deli çok güzel ama hala bazı tereddütlerim var nedense ya Türkçe olduğu için mi ama bilmiyorum ya acaba daha önceden birinci olanlar arasında acaba ingilizce olmayan, kendi dilinde olan şarkı var mı? Varsa o zaman tamam... daha önce şebnem pakerin seslendirdiği "dinle" ile üçüncü olmuştuk.mor ve ötesiylede birinci olabiliriz bence..
|
||
|
||
kim ne derse desin ne isterse söylesin şarkı mükemmelll.. ![]() beni büyütün ağlatmayın kısmı özellikle süper (: annem bile sevdi şarkıyı senin morlar iyi iş cıkarmıs dedi
|
||
|
||
| Arkadaşlar alışkanlık yaptı 20. kez dinliyorum ya bence çok güzel bir şarkı.. | ||