|
||
kaydeden biri koysun bir daha dinleyelim ya.. evet kaydeden biri koysun bu muhteşem şarkıyı bir daha dinlemek istiyoruz
![]() |
||
|
||
| Heyy çok güzelmiş özellikle son delili kısımlar harika | ||
|
||
| süper olmuş yaa ne denebilirki yani onlar mor ve ötesi sonuçta!!!!bayıldım şarkıya mukemmellll olmşşş....inşallah biri kaydetmiştir ve buraya koyar.ltfn ltfn yaa hep dinlemek istiyorumm.. |
||
|
||
eurovision'da ne kadar 'tutar' bilmem ama en güzel mvö şarkılarından biri sanırım...
|
||
|
||
| ya bende televizyon çekimi war idare eder ama nasıl yoluyabilirim?? |
||
|
||
| of heycanlandim iyice ya.. sözler mükemmel.. müzik biraz daha sert olabilirdi.. ama yinede iyi bir sarki cikmis ortaya
|
||
|
||
ya bende televizyon çekimi war idare eder ama nasıl yoluyabilirim?? youtube ye koyabilir msiniz? ben daha dinleyemedim |
||
|
||
| ÇOK GÜZEL bir şarkı anında ezberledim yahu........tam rock şarkısı tam da mor ve otesi şarkısı sözlerin hepsini ezberledimmmmmmm........... | ||
|
||
| Sarki müthis olmus. Tam bekledigim gibi. Insallah ugurlu gelir |
||
|
||
| mp3 formati varmi birinizde? | ||
|
||
arkadaşlar youtube a hala kimse koymadı. yeniden dinlemek için sabırsızlanıyorum ![]() |
||
|
||
Süper ya...Konuşamıyorum modu yani ![]() Kaydeden biri çabuk koysun lütfen Öldüm...Muhteşem bir şarkı daha morlarımızdan... |
||
|
||
| Türkiye için yazılacak en güzel beste bence bravo mor ve ötesine. | ||
|
||
| geliyoruz arkadaşlar DELİ gibi geliyoruz. Eurovision şarkı görecek Türkiye şarkı görecek... Number one MOR VE OTESİ. | ||
|
||
| tek kelimeyle harika morlardan tam beklediğim gibi bir şarkı söz müzik her şey mükemmel güveniyoruz onlara eminim iyi bir başarı elde edecekler. | ||