|
||
| benim okudugum yabanci yorumlarda genelde oo harun is very sweet he has a wonderful voice I love him gibi yorumlar gördüm sanirim buda büyük rol oynayacak ))
|
||
|
||
Deli çok güzel ama hala bazı tereddütlerim var nedense ya Türkçe olduğu için mi ama bilmiyorum ya acaba daha önceden birinci olanlar arasında acaba ingilizce olmayan, kendi dilinde olan şarkı var mı? Varsa o zaman tamam... daha önce şebnem pakerin seslendirdiği "dinle" ile üçüncü olmuştuk.mor ve ötesiylede birinci olabiliriz bence..ama o şarkı ile bu şarkı bir değil.O şarkının olduğu yıl her ülkenin kendi diliyle katılma zorunluluğu vardı ve tamamen etnikti. |
||
|
||
| Dinlenildikçe daha da oturduğu doğru..Klasik MvÖ..O da doğru fakat Eurovision garip bir olay..Hiç belli olmaz her iki anlamda da..Yani bu şarkı birinci olamaz da hangisi olur yani merak konusu...Gülerim artık Başı..Belki benziyor olabilir ama çalıntı demek ne kadar doğru??..Her parçaya burası şurdan,şurası burdan çalıntı damgasının yapıştırılmasından hoşnut değilim. |
||
|
||
kim ne derse desin ne isterse söylesin şarkı mükemmelll.. benmde babam sevmiş ama kısa gelmiş bu kadarmı demiş ![]() beni büyütün ağlatmayın kısmı özellikle süper (: annem bile sevdi şarkıyı senin morlar iyi iş cıkarmıs dedi ![]() tamamdır kesin birinciyiz
|
||
|
||
benim okudugum yabanci yorumlarda genelde oo harun is very sweet he has a wonderful voice I love him gibi yorumlar gördüm sanirim buda büyük rol oynayacak ))Gayler oylamada çok etkili...Kim ne derse desin.Bence MVÖ Gay Promolara çıksın. |
||
|
||
Aranıyor sahibi ruhumun..Beni büyütün,ağlatmayın.Sevginiz nerde
|
||
|
||
kim ne derse desin ne isterse söylesin şarkı mükemmelll.. benmde babam sevmiş ama kısa gelmiş bu kadarmı demiş ![]() beni büyütün ağlatmayın kısmı özellikle süper (: annem bile sevdi şarkıyı senin morlar iyi iş cıkarmıs dedi ![]() tamamdır kesin birinciyiz ![]() |
||
|
||
Deli çok güzel ama hala bazı tereddütlerim var nedense ya Türkçe olduğu için mi ama bilmiyorum ya acaba daha önceden birinci olanlar arasında acaba ingilizce olmayan, kendi dilinde olan şarkı var mı? Varsa o zaman tamam... daha önce şebnem pakerin seslendirdiği "dinle" ile üçüncü olmuştuk.mor ve ötesiylede birinci olabiliriz bence..ama o şarkı ile bu şarkı bir değil.O şarkının olduğu yıl her ülkenin kendi diliyle katılma zorunluluğu vardı ve tamamen etnikti.
|
||
|
||
Dinlenildikçe daha da oturduğu doğru..Klasik MvÖ..O da doğru fakat Eurovision garip bir olay..Hiç belli olmaz her iki anlamda da..Yani bu şarkı birinci olamaz da hangisi olur yani merak konusu...Gülerim artık Başı..Belki benziyor olabilir ama çalıntı demek ne kadar doğru??..Her parçaya burası şurdan,şurası burdan çalıntı damgasının yapıştırılmasından hoşnut değilim. Norveç fazla Kelly Clarkson kokuyor.Ondan bişiler bekliyorum.Sözler de çok güzel http://www.youtube.com/watch?v=5viWV6Pfwz0 |
||
|
||
Arkadaşlar alışkanlık yaptı 20. kez dinliyorum ya bence çok güzel bir şarkı.. haklisin özgecim ya.. benim yirmiyide gecti galiba..
|
||
|
||
| arkadaşlar youtube da mor ve ötesinin eski şarkıları dolaşıyor eurovision şarkımız diye bi el atın bu olaya. bir de şarkının ingilizce çevirisini yabancı sitelerde yayınlamakta fayda var . çünkü bu sözler yabana atılır cinsten değil. dinledikçe mesaj verdiği anlaşılıyor.. ben çok beğendim , başarılar diliyorum. kazanamasak da alnımız ak başımız dik. tebrikler mor ve ötesi.... | ||
|
||
| oy birliğiyle şarkının türkçe müthiş harika süper manyak feci felaket mor ve ötesi olduğuna karar verilmiştir | ||
|
||
youtube koyan yok mu
|
||
|
||
| arkadaşlar eurovision tarihini bilen varmı_? acil... |
||
|
||
| 'Deli çok güzel ama hala bazı tereddütlerim var nedense ya Türkçe olduğu için mi ama bilmiyorum ya acaba daha önceden birinci olanlar arasında acaba ingilizce olmayan, kendi dilinde olan şarkı var mı? Varsa o zaman tamam...' zaten önemli olan da mvö nün oraya türkçe şarkıyla çıkması.yabancı bir şarkıyla iyi derece alsak neye yarar kki bu yarışmada mvö nün amacı türkçeyi duyurmak türkçeyi tanıtmak olmalı! ve mvö bunu en iyi şekilde başarıcak o şarkıda sahneyi çok mükemmel bir şekilde kullanabilir |
||