|
||
| evet ben biliyorum esc tarihini ----------------------------- Crazy my heart's owner is searching did I fall of the rightest place? perpetrator of ambition is tring to stand on it(perpetrator of ambition)is afraid and became smaller my heart's owner is searching it is triyning to stand on dont make me cry growing up me where is your love which you proud of,boast? don't make me cry growing up me dont detain me with fake dreams it is searching my heart's owner is searching did I fall of the rightest place? perpetrator of ambition is tring to stand on it(perpetrator of ambition)is afraid and became smaller) my heart's owner is searching it is triyning to stand on dont make me cry growing up me where is your love which you proud of,boast? don't make me cry growing up me dont detain me with fake dreams my one part clever other part is crazy my four direction is clever,one part is is crazy everybody is clever,just l am crazy just l am crazy |
||
|
||
| youtube daki yorum yapanlar cok gülünc basitce yorum yapiyorlar gülme krizi gecirdim türk milletinin "mor ve ötesinin ne isi var hadise, ismail yk, gülsen gitsin" demelerine biz o isimlerle dalga gecerken onlar ciddi ciddi onlar gitsin dediler cok komik ya hatta katila katila gülebilecegim insanlar... neyse onlardan bizene
|
||
|
||
| harika bence.Şarkı ile ilgili olan tüm terdütlerimi yok etti açıkçası ;)morlarım yine muhteşem ötesi | ||
|
||
| bi Eurovision fanı olarak mor ve ötesi ne ne kadar teşekkür etsem az şu an yabancı eurovision sitelerinde bizi 1. ilan edenler dahi var avrupalı şarkımızı inanılmaz derecede beğenmişler geçen sene kenan doğulu ve saçma şarkısını yerden yere vuran avrupalı müzikten anladığını gösterdi bence başlarda mor ve ötesine her ne kadar temkinli yaklaşsam da şimdi ne kadar doğru bi seçim olduğunu anladım avrupalı eurovision fanlarının büyük bir kısmı şarkımızın ne kadar kaliteli olduğundan bahsediyor | ||
|
||
| ya cok güzelll harika olmuş mvö ye yakışır bi parça olmuş yaa süper | ||
|
||
bi Eurovision fanı olarak mor ve ötesi ne ne kadar teşekkür etsem az şu an yabancı eurovision sitelerinde bizi 1. ilan edenler dahi var avrupalı şarkımızı inanılmaz derecede beğenmişler geçen sene kenan doğulu ve saçma şarkısını yerden yere vuran avrupalı müzikten anladığını gösterdi bence başlarda mor ve ötesine her ne kadar temkinli yaklaşsam da şimdi ne kadar doğru bi seçim olduğunu anladım avrupalı eurovision fanlarının büyük bir kısmı şarkımızın ne kadar kaliteli olduğundan bahsediyor iste gecende üye olan ESC fanlari bu sitede neden hos karsilanmadiklarini anlasinlar.. ne kadar düzgün bir yorum gelmis senden.. hemde icinde hakaret bulunmayan bir yorum.. tesekkür ederim tüm fanlar adina..
|
||
|
||
bi Eurovision fanı olarak mor ve ötesi ne ne kadar teşekkür etsem az şu an yabancı eurovision sitelerinde bizi 1. ilan edenler dahi var avrupalı şarkımızı inanılmaz derecede beğenmişler geçen sene kenan doğulu ve saçma şarkısını yerden yere vuran avrupalı müzikten anladığını gösterdi bence başlarda mor ve ötesine her ne kadar temkinli yaklaşsam da şimdi ne kadar doğru bi seçim olduğunu anladım avrupalı eurovision fanlarının büyük bir kısmı şarkımızın ne kadar kaliteli olduğundan bahsediyor ya bu yorumlar çok iyi umarım aynı sonuç o günde çıkar
|
||
|
||
| arkadaslar o yabanci sitelerin linklerini verebilirmisiniz? | ||
|
||
| www.esctoday.com www.oikotimes.com |
||
|
||
bi Eurovision fanı olarak mor ve ötesi ne ne kadar teşekkür etsem az şu an yabancı eurovision sitelerinde bizi 1. ilan edenler dahi var avrupalı şarkımızı inanılmaz derecede beğenmişler geçen sene kenan doğulu ve saçma şarkısını yerden yere vuran avrupalı müzikten anladığını gösterdi bence başlarda mor ve ötesine her ne kadar temkinli yaklaşsam da şimdi ne kadar doğru bi seçim olduğunu anladım avrupalı eurovision fanlarının büyük bir kısmı şarkımızın ne kadar kaliteli olduğundan bahsediyor o sitelerde bir sürü yabancı mor ve ötesi fanı oldu. |
||
|
||
| www.esctoday.com sitesinde Türk bayrağıyla Mor ve Ötesinin resmini görünce gururlandım valla hadi bakalım inşallah gülen taraf biz oluruz. |
||
|
||
| ülkemi temsil etmeyi kabul etmiş bi grup hakkında kötü bişey diyemem zaten hele bu kadar güzel bi şarkı da yapmışlarsa mor ve ötesini beğenerek dinlerdim zaten şunu da belirtmek isterim ki yunanlardan ilk defa bu kadar iyi tepkiler alıyoruz şimdiye kadar bu sitelerde bu yorumların yarısı kadar iyi yorum yapılmıyodu 4-5 avrupalı fan 2009 Türkiye'ye hazır olduklarını söylüyolar avrupalı en sonunda ülkemizde ne kadar keliteli müzik yapıldığını anlıyacak Türkçe bi şarkıyla başarılı olunca bazı eurovision fanları acayip moraracak ve ben o günü sabırsızlıkla bekliyorum | ||
|
||
| almanyada zaten en cok sevilen türk grubu (almanlar tarafindan) | ||
|
||
| hatta bir yunan esctoday de keşke yunanistanda da bu kadar iyi bir rock grubu olsa dedi. | ||
|
||
şarkı çok güzel beklediğimize kesinlikle değmiş özellikle "beni büyütün ağlatmayın sevginiz nerde övündüğünüz"kısmı harika
|
||