|
||
| bide şarkıyı söylerken çok sakındıler dımı | ||
|
||
işte seyretmiştim ama şimdi yorum yapabiliyorum harika bekledigim gibi mükemmel olmuş.klasik bir mor şarkısı çok begendim.
|
||
|
||
bide şarkıyı söylerken çok sakındıler dımı evet helede harun..o hallerine hayranim hepsininde
|
||
|
||
| şarkının sonunda yanlız morlar biraz hareketlenmişler. | ||
|
||
| Şarkı mükemmeldi!Sözleri çok güzel!Tam beklediğim gibi bir şarkıydı!Dolaylı bir anlatımının olması da iyi bence.Ayrıca şarkı Mor Ve Ötesi'nin hem müziğiyle hem de muhalif duruşuyla bütünleşen bir şarkı... Muhalif olmak her zaman iyidir! |
||
|
||
| şarkı tek kelimeyle süper bayıldım | ||
|
||
süper şarkı sürekli dinlemek istiyorum . ama bu youtubedeki videoları nası mp3 haline getirioz? ben yapamadm. yardımcı olurmusunuz yada biri paylaşabilirmi???
|
||
|
||
| ya bence bu şarkı tutar birinci olur en kötü ihtimal ikincilik bence | ||
|
||
Şarkı muhteşem olmuş.Zaten Mor ve Ötesinin her şarkısında ayrı bi msj var ''Beni büyütüp ağlatmayın,sahte düşlerle oyalamayın''Bu cümle çok hoşuma gitti :DEoruvisionu biz kazanıcaz!!!!!
|
||
|
||
| arkadaşlar diğer ülkelerin şarkılarını dinleyebileceğimiz bi site falan yok mu varsa koyun şuraya çok merak ettim lütfen bu arada harun abinin sesi süper |
||
|
||
arkadaşlar diğer ülkelerin şarkılarını dinleyebileceğimiz bi site falan yok mu varsa koyun şuraya çok merak ettim lütfen bu arada harun abinin sesi süper youtube dan dinleyebilirsin canim.. ama inan hic biri bes para etmez o sarkilarin.. ![]() http://youtube.com/watch?v=zmSmlLTTezY buyur burdan izleyebilirsin.. |
||
|
||
| CANLI PERFORMANSLARI Diğer Ülkerin Şarkılarını Dinlemek İçin |
||
|
||
arkadaşlar diğer ülkelerin şarkılarını dinleyebileceğimiz bi site falan yok mu varsa koyun şuraya çok merak ettim lütfen bu arada harun abinin sesi süper youtube dan dinleyebilirsin canim.. ama inan hic biri bes para etmez o sarkilarin.. ![]() http://youtube.com/watch?v=zmSmlLTTezY buyur burdan izleyebilirsin.. |
||
|
||
| ya diğer ülkeler çok kötü be ya laf olsun diye değil gerçektemn çok kötü |
||
|
||
parçanın alacağı derece inanın umrumda değil.... önemli olan yapılan işe verilen emek ve sonucun şimdye kadar ki en anlamlı ve en kaliteli iş olması.... sevinirim elbet iyi bi dereceyle dönerlerse.....ama çoooook iyi be
|
||