|
||
biz ordaydık fandan 5 kişi. hatta deli'nin canlı canlı videosunu çektim youtube'a koyuyorum. grup üyelerinden güzel güzel haberler ve yorumlarda aldık. yazacağım hepsini, biraz kendimi toparlayayım.. tamam bekliyecegim bir an önce atarsın artık.
|
||
|
||
| ya arkadaşlar mor ve ötesi eurovision için 3 şarkı hazırladı ve ben diğer iki şarkıyı çok merak ediyorum.nasıl dinleyebiliriz dersiniz:D | ||
|
||
tuğçe hangi ara çektin helal olsun vallaha
|
||
|
||
| son 2 şarkı mayıs ayında acıklanacak arkadaşlar.kerem ö. öyle dedi | ||
|
||
| Dün sansli günümdü galiba. Sarkiyi tv'de tam 3 defa ardarda duyabildim. Sarkilara genelde birkac dinlemeden sonra alisirim da "deli"yi ilk duyusumda bittiiiiiiimmmm. BENDEN 12 PUAN
|
||
|
||
evet onlar da açıklansın eurovisionu takan kim böyle güzel şarkılar yanında
|
||
|
||
| sözler çok güzel anlamlı müzik de öyle ama bu yıl eurovisionda uygulancak yeni sistemle pek şansımız olmadığını düşünüyorum. ermenistan,güney kıbrıs ile aynı gruptayız ve fazla oy vereceklerini de sanmıyorum. ama bekleyip göreceğiz... | ||
|
||
yemisim yarismasini ya. YASASIN Mor ve Ötesi!!! Ayrica, "sarki türkce, kimse anlamaz, kazanamayiz" diyenler var. Sirbistan o sarkiyla birinci oldu ya, bize "Eurovision Özel Ödülü" biler verirler
|
||
|
||
| bu şarkıyla zaten türkiyede kazandılar bize yeter birde klip çekerlerse tamam eurovisiona deli gider artık.ben klibide bekliyorum. | ||
|
||
| Bu bir barış güvercininin kanat çırpışları uçtu uçtu eurovisiona kondu hadi hayırlısı daha önce dediğim gibi eurovisiona giderken eleştirenlere; derece önemli değil güvercini uçurmak yeter. |
||
|
||
diğer iki şarkıda açıklanıyormuş daha ne isterim ki ya ![]() 3 yeni şarkı ve bir klibimiz olacak...erövizyonu kim takar.. ![]() varsın dünya morları sevmesin...ben ve burdaki herkes yeterince seviyoruz zaten..onların vermediği sevgilerini biz fazlsıyla veririz...
|
||
|
||
evet ya tüm herkese hayırlı olsun. şarkının türkçe olmasından dolayı kaygısı olan arkadaşlara bi hatırlatmada bulunalım; Harun'un da bu kaygıya şöyle açıklama yaptı: şarkı kısa bir süre sonra avrupa turnesine çıkacakmış zaten tanıtımı da bu sayede yapılacakmış...bence daha ne olabilir ki artık...bekleyip göreceğiz...mükemmel bir şarkı yapmışlar bence!...HEP DESTEK TAM DESTEK diyerek YOLA DEVAM diyelim o zaman!..
|
||
|
||
| ilerde mor ve ötesi dendiğinde erevizyona katılmıştı denicek güzel anılarla anılcaklar ve en öenmlisi mor ve ötesini herkes tanıycak ve bundan sonra önleri açık | ||
|
||
yemisim yarismasini ya. YASASIN Mor ve Ötesi!!! Ayrica, "sarki türkce, kimse anlamaz, kazanamayiz" diyenler var. Sirbistan o sarkiyla birinci oldu ya, bize "Eurovision Özel Ödülü" biler verirler o yarışmada kim şarkı sözü ve müziğe önem veriyor ki...sadece bazı kesimlerin yalakası olmanız yarışmada birinci olmanız icin yeterli...
![]() |
||
|
||
diğer iki şarkıda açıklanıyormuş daha ne isterim ki ya ![]() 3 yeni şarkı ve bir klibimiz olacak...erövizyonu kim takar.. ![]() varsın dünya morları sevmesin...ben ve burdaki herkes yeterince seviyoruz zaten..onların vermediği sevgilerini biz fazlsıyla veririz... ![]() heyyytttt beee ıste bu:Dsarkıyı sabahtan berı 30 kez dınledım cok guzell :D:D
|
||