|
||
trt her ne kadar karışmış olursa olsun tarzlarından taviz vermemişler.. ..süper olmuşş...acaba diğer şarkılar ne zamn yayınlanır
|
||
|
||
dün gece kerem özyeğen dedi ki: bu yıl içinde bir albüm geliyormuş; eurovision ile ilgili. içinde o duymadığımız 2 şarkıda olacakmış. yada daha önce duyma şansımız var mıydı hatırlamıyorum tam
|
||
|
||
dün gece kerem özyeğen dedi ki: bu yıl içinde bir albüm geliyormuş; eurovision ile ilgili. içinde o duymadığımız 2 şarkıda olacakmış. yada daha önce duyma şansımız var mıydı hatırlamıyorum tam yani bir single olabilirmi diyosun harika olur bence.
![]() |
||
|
||
ya şarkı çok güzel ya durmadan dinliyorum ![]() ne diyelim başarılar hep arkalarındaydık şimdiden sora da arkalarında olucaz
|
||
|
||
| valla bende sürekli videoyu izliyorum harun abi çok güzel söylemiş. | ||
|
||
Tuğçe o 2 şarkı mayıs ta açıklanacak dedi kerem.insan bi ipucu verir ya, isimlerini söylemedi
|
||
|
||
| birinci olamayız gibime geliyor ama derece alır ilk dört derim ne dersiniz?ayrıca kerem'den bir solo ummuştuk ama olmamış biraz hayal kırıklığı ile beraber şarkıyı beğendiğimi söyleyebilirim ayrıca albüm süper olur..o 2 şarkıyı dinlemek için sabırsızlanıyorum) | ||
|
||
DELİ GİDERLER AKILLI GELİRLER
|
||
|
||
Tuğçe o 2 şarkı mayıs ta açıklanacak dedi kerem.insan bi ipucu verir ya, isimlerini söylemedi ![]() ya tam hatırlayamadım orasını işte ama albüm çıkacağını biliyoruz en azından ![]() bu arada buyrun stüdyodan çektiğim video: http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,19234.0.html |
||
|
||
| single gibi bişey demişti kerem daha kendileride tam bilmiyor bence
|
||
|
||
| şarkı güzel olmuş dinledikçe daha hoş geliyor | ||
|
||
Bu şarkıyı duydum ya kazanıp kazanmamız hiç önemli değil benim için
|
||
|
||
kendilerinden taviz vermeden süper bir şarkı hazırlamışlar bizede düşen hep destek tam destek
|
||
|
||
| son nakaratta hayran kaldim | ||
|
||
diğer iki şarkıda açıklanıyormuş daha ne isterim ki ya ![]() 3 yeni şarkı ve bir klibimiz olacak...erövizyonu kim takar.. ![]() varsın dünya morları sevmesin...ben ve burdaki herkes yeterince seviyoruz zaten..onların vermediği sevgilerini biz fazlsıyla veririz... ![]() bencede ;Dya çok güzel olmuş dinlemeye doyamadım
|
||