|
||
yarışmayı baz alırsak (ben umursamıyorum ) bu şarkıyı tarafsız biri gibi değerlendirmek gerekir ki ben bunu da yapamıyorum
|
||
|
||
süper süper süper...muhteşem ya...bayıldım resmen....mor ve ötesi'nden de bu beklenirdi zaten....
|
||
|
||
Sıralama çok da umurumuzda sanki Biz müziğimizde,söz yazarlığımızda iddialıyız derim o sıralama kaygısı olanlara...Sonuçta amaç sesimizi duyurmak...Ve şarkı söz,müzik,vokal olarak muhteşem. Diğer iki şarkıyı da büyük bir merakla bekliyoruz valla... Bu sene single,gelecek yıl albüm..Yaşadık ![]() Şarkıyı dinlemeye,videoyu izlemeye doyamıyorum...Müthiş..Hele son nakarata gelirken ışıklar harika.. |
||
|
||
| tam bir mor ve ötesi şarkısı olmuş ve şarkının sözleri yine büyük anlamlar içermekte. müzik ise eurovision'a uygun hafif janjanlı eklentiler içermekte. bu da mor ve ötesi içni artı olacak diye düşünüyorum... |
||
|
||
evet ya sarki gerceten cok guzel olmussss....bayidimmmm sozleri falan her seyi coooookkk guzel...
|
||
|
||
| ya bisey sorcam diger 2sarki ne zaman aciklancak? | ||
|
||
Bu şarkıyı duydum ya kazanıp kazanmamız hiç önemli değil benim için ![]() kazanıp kazanmamamız hiç önemli değil parça muhteşem çünkü
|
||
|
||
muhteşem ötesi bir şarkı bu ya!çok anlamlı.morlarımız yine yapmış yapacağını.bayıldım...dinle dinle sıkılmıyorum ya.indirdim sürekli dinliyorum."herkes akıllı bir ben deli..."of of muhteşem!!!
|
||
|
||
| tanıtım gecesinden fotoğraflar için buyrun burdan | ||
|
||
| arkadaşlar sadece biz değil çoğunluk beğenmiş zaten hareketli bi şarkı hem de mvö ye yakışır bi şarkı | ||
|
||
Sıralama çok da umurumuzda sanki ya mükemmel ne diyebilirim ki! Biz müziğimizde,söz yazarlığımızda iddialıyız derim o sıralama kaygısı olanlara...Sonuçta amaç sesimizi duyurmak...Ve şarkı söz,müzik,vokal olarak muhteşem. Diğer iki şarkıyı da büyük bir merakla bekliyoruz valla... Bu sene single,gelecek yıl albüm..Yaşadık ![]() Şarkıyı dinlemeye,videoyu izlemeye doyamıyorum...Müthiş..Hele son nakarata gelirken ışıklar harika.. haklısın bence de kim takar dereceyi ... tabiki iyi bir derece yapak çok mutlu olurduk ama gerçekten hiç önemli değil önemli olan bu nadide parçamız:DELİ... yine büyük iş başardınız MORlar... onları çok sevyorum ve yaptıkları her yeni şeyde MVÖ nün benim için ne demek olduğunu bir daha anlıyorum
|
||
|
||
ana haber bültenlerinde vardı ![]() morların açıklamaları falan ünlülerin yorumları..koray güvendiğini söyledi uu yirim seni diye tv ye yapıştım janset gayet güzel olmuş dedi.yavuz bingöl nakarat kısmını çok sevmiş aklımda kalanlar bunlar.ha birde harun abinin açıklaması var.harun abi şarkıyı ingilizce veya almancada yapabilirdik.ama türkçe oldugunda daha iyi olduguna dair kanıtlar var elimizde dedi(çok merak ediyorum kanıtlar ne ) |
||
|
||
| diğer sitelerde hep kötülemişler şarkıyı.üzüldüm.ben insanların bu kadar zevksiz ve insafsız olduğunu bilmezdim doğrusu. | ||
|
||
arkadaşlar diğer ülkelerin şarkılarını dinleyebileceğimiz bi site falan yok mu varsa koyun şuraya çok merak ettim lütfen bu arada harun abinin sesi süper youtube dan dinleyebilirsin canim.. ama inan hic biri bes para etmez o sarkilarin.. ![]() http://youtube.com/watch?v=zmSmlLTTezY buyur burdan izleyebilirsin..
|
||
|
||
"deli "den sonra iki şarkı daha...çok merak ediyorum onları da bu arada tanıtım için bir turne yapabilirlermiş.
|
||