mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Eurovision 2008

Konu: eurovision şarkımız "Deli"

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [ 22 ] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

smiley000 16.02.2008 19:56:49
muhteşem ve ötesi olmuş.dinleyince tam bir mor ve ötesi şarkısı olduğu anlaşılıyor Grin  yarışma umrumda değil Grin ama tabiki de iyi bir derece olmasını istiyorum Grin çok beğendim yaa.ama diğer şarkıları da çok merak ediyorum.Türkçe olması iyi olmuş bence.sözleri de çok anlamlı.biz anlıyoruz da millet anlayacak mı acaba???(ki bence bununda önemi yok ama yarışmaya katılacaklar sonuçta Grin )

yalnız_şarkı 16.02.2008 20:03:33
Türkiye'yi eurovision'da böyle bir şarkının temsil edecek olması beni çok mutlu ediyor!Bu şarkı bir devrim niteliğinde...Sanırım daha çok yorum yapıcam!

yalnız_şarkı 16.02.2008 20:05:08
ana haber bültenlerinde vardı Grin
morların açıklamaları falan ünlülerin yorumları..koray güvendiğini söyledi Grin uu yirim seni diye tv ye yapıştım Grin janset gayet güzel olmuş dedi.yavuz bingöl nakarat kısmını çok sevmiş aklımda kalanlar bunlar.ha birde harun abinin açıklaması var.harun abi şarkıyı ingilizce veya almancada yapabilirdik.ama türkçe oldugunda daha iyi olduguna dair kanıtlar var elimizde dedi(çok merak ediyorum kanıtlar ne Grin)

Hayko Cepkin de beğenmiş şarkıyı

burakpurple 16.02.2008 20:08:39
aklımda kalan en güzel anı:

davulcumuz hep vardı.zurnacıyı aradık...bulamadık.

kaligula 16.02.2008 20:10:17
arkadaşlar şarkımızı beğenmeyenlere "esctoday" sitesine girip açıklanan diğer şarkıları dinlemelerini tavsiye ederim. yaklaşık 11 ülkenin şarkısını dinledim hepsi pop müzik tarzında . bizimkinin temposu kimsede yok . dua edelim başka rock şarkısı katılmasın. şansımız bence yüksek. tabi insanlar saçma sapan şovlara oy vermeyip gerçek müziğe oy verirlerse 1. olmamız hiç zor değil. ama kazanamasak da benim içim rahat , adam akıllı bir şarkıyla katıldığımız için...

kutlay 16.02.2008 20:23:38
ya şarkıyı biraz daha uzatabilirlerdi bence bilmiyorum belki belli bir süresi vardır ama o "bir ben deli bir ben deli"den sonra 3-5 saniye daha çalabilirler onun dışında şarkı gerçekten çok güzel hatta sözlükte de dediği gibi sonuncu bile olsa yanımıza kâr kalacak bir mor ve ötesi şarkısı  Smiley

oley oley oley Cheesy

bad_dream 16.02.2008 20:31:07
tam bir mor ve ötesi şarkısı ben çok beğendim ama nedense çevremdekiler beğenmiyorlar ya destek yerine berbat demek ne kadar kötü bir şey ya Sad

charmed 16.02.2008 20:35:09
dünkü günü anlatalım biraz.. orada bulunmaktaydım..
morlar çok fazla heycanlıydı korkuyorlardı belki de ilk defa söyleyeceklerdi şarkıyı. kameralar daha onlara dönmeden harun'un suratını görmeniz lazımdı Smiley şarkıyı ilk çaldıklarında canlı değildi. zaten ilk dinlediğimde de fotoğraf çekmeye çalışıyordum  Grin müzik hoşuma gitmişti sadece..canlı yayından çıktıktan sonra mini bir konser verdiler.. "ayıp olmaz mı, kış geliyor,re,bir derdim var ve tekrardan deli"yi çaldılar bize. son kez deliyi çalmadan "büyük ihtimalle orada canlı çalamayacağız ama en azından deli'yi canlı çalabildiğimizi gösterelim ve deliyi çalıyoruz şimdi" dedi harun, insanların her dediğini alkışlamaya programlanmış gibi yine büyük alkışı hayko cepkin kopardı Grin kış geliyor'u çalmadan önce "buraya bize destek gelmek için geldiniz teşekkür ederiz, buradakiler çoğu dostumuz bazıları da tanımadığımız devetliler(onlar biz oluyoruz  Grin  Grin) bu şarkıyı onlara armağan ediyoruz" dedi yine harun. deli ile ilgili bi bilgi verim bir de.. harun yine re'yi çalmadan dedi ki "bu şarkı aslında deli'nin devamı gibi bir şey, kendimizi tekrarlamıyoruz böyle anlaşılmasın ama..anlayana.." deyiverdi Grin  Grin
konser bittiğinde basın toplantısı başladığında güzel gibi sorular çıktı ortaya..mesela bluejean'den bi abimiz(adını hatırlayamıyorum) bir soru sordu ve kerem kabadayı güzel cevap verdi(bence Grin) abimizin sorusu "geçen sene kenan doğulu şarkıyı tanıtmadan önce sezen aksu'ya dinletmişti onunla çalışmıştı,siz böyle bir şey yaptınız mı?" kerem abinin cevabı,"son iki albümüzde olduğu gibi tarkan gözübüyük ile çalıştık zaten"dedi, diğer abimiz "yok şarkıyı ilk burada mı çaldınız başkalarına dinletmediniz mi?" dedi,kerem,"bir iki arkadaşa dinletmişizdir" dedi o sırada harun burak ve keröz aralarında konuşarakgülüşüyorlardı Grin bluejeandeki abimiz "isim istiyorum"dedi artık, veee... kerem kabadayı'nın cevabı, "susam sokağındaki kurabiye canavarına dinlettik!" Grin  Grin  Grin solonda gülüşmeler, alkışlar...
basın toplası bittiğinde bir kaç ünlü ile konuştuk,aslı, hayko cepkin,melis danişmend,sakin'den onur.. melis'in bana verdiği davetiyeyi kullanamamak çok koyuyor bunu da söyleyeyim dedim Cry  Cry  Cry
mvö ile konuşmalarıma geçince keröz ve harun ile konuşabildik. keröz "mayıs gibi albüm gibi bir şeyin geleceğini söyledi diğer iki şarkıyı da dinleyecekmişiz,belki de albümmüş bilemeyiz ki"...
harunla da güzel bir sohbet oldu...

(devamı daha sonra..)

deborah 16.02.2008 20:36:24
bende ,kral tv miydi show tv mi tam hatırlamıyorum da (baya bir kanal gezdim çünkü mor ve ötesi hakkında birşeyler izleyebilirim diye Cheesy)..harun işte kendileri hakkında basında çıkan yalan haberlerden konuşuyordu şarkının açıklandığı akşam..
Harun: ''mesela grup elemanları kavga ediyor,kafalarında gitar kırıyorlar,yok şarkıyı özel kasada saklıyorlar...''falan dedi.ve bunları tabiki yalanladı ama salon koptu tabi Grin..ama ben en çok kafada gitar kırmaya güldüm Grin

bir de atv haberde daha mor ve ötesinin eurovision 2008 de bizi temsil edeceklerine dair basın toplantısını verdi..meğer atv muhabiri Harun'a ''eurovision teklifini kabul etmek deli işi olsa gerek,ne kadar düşündünüz bu teklifi?'' diye sordu...Harun da ''bir delinin düşündüğü kadar''diye bu şarkı baştan belliydi gibisine bir kuşku düşürdü içime Grin...muhabirde yani nerden geldi aklına deli işi falan..o da bu işin içinde bence Grin

burakpurple 16.02.2008 20:42:06
dünkü günü anlatalım biraz.. orada bulunmaktaydım..
morlar çok fazla heycanlıydı korkuyorlardı belki de ilk defa söyleyeceklerdi şarkıyı. kameralar daha onlara dönmeden harun'un suratını görmeniz lazımdı Smiley şarkıyı ilk çaldıklarında canlı değildi. zaten ilk dinlediğimde de fotoğraf çekmeye çalışıyordum  Grin müzik hoşuma gitmişti sadece..canlı yayından çıktıktan sonra mini bir konser verdiler.. "ayıp olmaz mı, kış geliyor,re,bir derdim var ve tekrardan deli"yi çaldılar bize. son kez deliyi çalmadan "büyük ihtimalle orada canlı çalamayacağız ama en azından deli'yi canlı çalabildiğimizi gösterelim ve deliyi çalıyoruz şimdi" dedi harun, insanların her dediğini alkışlamaya programlanmış gibi yine büyük alkışı hayko cepkin kopardı Grin kış geliyor'u çalmadan önce "buraya bize destek gelmek için geldiniz teşekkür ederiz, buradakiler çoğu dostumuz bazıları da tanımadığımız devetliler(onlar biz oluyoruz  Grin  Grin) bu şarkıyı onlara armağan ediyoruz" dedi yine harun. deli ile ilgili bi bilgi verim bir de.. harun yine re'yi çalmadan dedi ki "bu şarkı aslında deli'nin devamı gibi bir şey, kendimizi tekrarlamıyoruz böyle anlaşılmasın ama..anlayana.." deyiverdi Grin  Grin
konser bittiğinde basın toplantısı başladığında güzel gibi sorular çıktı ortaya..mesela bluejean'den bi abimiz(adını hatırlayamıyorum) bir soru sordu ve kerem kabadayı güzel cevap verdi(bence Grin) abimizin sorusu "geçen sene kenan doğulu şarkıyı tanıtmadan önce sezen aksu'ya dinletmişti onunla çalışmıştı,siz böyle bir şey yaptınız mı?" kerem abinin cevabı,"son iki albümüzde olduğu gibi tarkan gözübüyük ile çalıştık zaten"dedi, diğer abimiz "yok şarkıyı ilk burada mı çaldınız başkalarına dinletmediniz mi?" dedi,kerem,"bir iki arkadaşa dinletmişizdir" dedi o sırada harun burak ve keröz aralarında konuşarakgülüşüyorlardı Grin bluejeandeki abimiz "isim istiyorum"dedi artık, veee... kerem kabadayı'nın cevabı, "susam sokağındaki kurabiye canavarına dinlettik!" Grin  Grin  Grin solonda gülüşmeler, alkışlar...
basın toplası bittiğinde bir kaç ünlü ile konuştuk,aslı, hayko cepkin,melis danişmend,sakin'den onur.. melis'in bana verdiği davetiyeyi kullanamamak çok koyuyor bunu da söyleyeyim dedim Cry  Cry  Cry
mvö ile konuşmalarıma geçince keröz ve harun ile konuşabildik. keröz "mayıs gibi albüm gibi bir şeyin geleceğini söyledi diğer iki şarkıyı da dinleyecekmişiz,belki de albümmüş bilemeyiz ki"...
harunla da güzel bir sohbet oldu...

(devamı daha sonra..)

hazal cidden ya o susam sokağı cevabı kopardı beni.zaten adamın ses tonu harika  Grin

deborah 16.02.2008 20:43:43
ben diyim size o blue jean'den kim diye kesin doğu yücel'dir Grin..

"büyük ihtimalle orada canlı çalamayacağız ama en azından deli'yi canlı çalabildiğimizi gösterelim ve deliyi çalıyoruz şimdi" dedi harun, insanların her dediğini alkışlamaya programlanmış gibi yine büyük alkışı hayko cepkin kopardı  Grin

bende bunu dinledim haberlerde..demek mayıs gibi dinleyeceğiz diğer iki şarkıyı da...belki albüm gelir belli mi olur

darkness.s 16.02.2008 20:51:34
Tek kelimeyle bayıldımmm Smiley
Zaten Harun ''Eurovision'a özel bir şarkı yapalım demedik ''Deli'' zaten hazırdı.'' ve ''Tabii ki günün birinde ülkemizi temsil edelim diye bi hayalimiz yoktu.Ama fena fikir değilmiş.İnsanın hoşuna bile gidiyor.'' demiş.
Bence kazansak da kazanmasak da biz mvö hayranları olarak kazandık  Cheesy  Wink  Grin

aarsızz 16.02.2008 20:53:58
sonuna kadar arkalarındayım
şarkı çokkk güzel
harika bi şarkı
çok sevdim Cheesy

'Beni büyütün, ağlatmayın
Sevginiz nerde övündüğünüz
Beni büyütün, ağlatmayın
Sahte düşlerle oyalamayın'

feyyaz 16.02.2008 20:59:15
youtube'da 30.430 kez izlenmiş şuan vayy Smiley

pelaNOR 16.02.2008 21:06:59
youtube'da 30.430 kez izlenmiş şuan vayy Smiley

46.305  oldu bu saate kadar ve sadece ilk gün + şarkı bence güzel mvo'ya da bu yakışır ama...

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [ 22 ] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59