|
||
| arkadaşlar www.esctoday.com sitesinde mor ve ötesinin eski videoları eurovision şarkımız olarak gösteriliyor. bilgilerinize... | ||
|
||
| sarkiya varya bagimli oldum bütün gün dinledim hala dinliyorum ve önümüzdeki bir baya süre daha dinleyecegim muhtesemsiniz morlarimmm gercektende helal olsun! arkadaslar su hayko cepkin alkis meselesini anlamadim biri anlatabilirmi? |
||
|
||
| fazla duygusal kaçmış yarışmaya göre. cambaz gibi daha ritmik birşeyler bekliyordum tek sevindim yeni bi şarkılarını dinleme fırsatımız oldu en azına kadar albüme kadar idare eder diye düşünüyorum. |
||
|
||
dilimde ya durup durup söylüyorumm..çokk güzekk şarkı yaa..etrafımdakii kişiler beğenmedii ama süperr benceee tekk kelimeylee..onlar bu şarkıyla derece alamıyıcaz diyorlar sinirlerimi bozuyorlar yaa...ama inanmak yeterr..inanırsakk olurr çok seviyorumm benimm delilerimii yaaa
|
||
|
||
| arkadaslar yorumlara bakin ya yabancilar cok begenmis sözleri anlamadiklari halde cok dinamik bir parca demisler!! | ||
|
||
arkadaşlar www.esctoday.com sitesinde mor ve ötesinin eski videoları eurovision şarkımız olarak gösteriliyor. bilgilerinize... Deli is a love song, where the hero is looking for the owner of his soul, his true love.
|
||
|
||
| şu yarışma kaygısına benzeyen durumlara deli oluyorum !!!!! | ||
|
||
arkadaşlar www.esctoday.com sitesinde mor ve ötesinin eski videoları eurovision şarkımız olarak gösteriliyor. bilgilerinize... Deli is a love song, where the hero is looking for the owner of his soul, his true love.![]() ![]()
|
||
|
||
| mükemmel bir Mor ve Ötesi şarkısı daha.umarım gerçekten sonuç hakettiğiniz gibi olur çünkü en iyisini hakeden bir grup Mor ve Ötesi.kalbimizle destekliyoruz sizi :)yolunuz açık olsun | ||
|
||
arkadaşlar www.esctoday.com sitesinde mor ve ötesinin eski videoları eurovision şarkımız olarak gösteriliyor. bilgilerinize... Deli is a love song, where the hero is looking for the owner of his soul, his true love.![]() ![]() ![]() sayfaya ilk girdiğinizde şarkımız doğru verilmiş ama yorumlar bölümüne girdiğinizde yabancı ülkelerden yorum yazan bir kişi mor ve ötesinin diğer videolarını eklemiş. gerçi kötü birşey değil ama başkaları tarafından eurovision şarkımız olarak algılanıyor. ayrıca " yarışma kaygısı taşıyan " bir insan değilim fakat sonuçta bu bir yarışma ve ülkenin ve şarkının doğru tanıtılması çok önemlidir . sıkı bir eurovision takipçisiyim çünkü.....mor ve ötesini de çok beğeniyorum. |
||
|
||
suanda youtube da diger ülkelerin parcalarini dinliyorum ve bizim "deli" miz hepsine 10 basar gerci daha bitmedim bütün ülkeleri ama birinci (bana göre) belli ikinci kim
|
||
|
||
| Kaçıncı Olacağını Biliyorum Şarkının!. | ||
|
||
| Evet ya diğer ülkeleri dinleyince fark apaçık ortada...Eğer müzik kazanırsa Mor ve Ötesi kazanır.Başka alternatif yok. Hele favori gösterilen Norveç filan..O ne ya!! Valla helal olsun morlarımıza...Mükemmel iş ya..Dinle dinle bıkamıyorum
|
||
|
||
ne diyeceğiz deniizciğim iyi grup her zaman iyi ...bu yarışmada da alacak paylarını çok güzel nbir şarkı..diğer şarkıları da geride bırakacak..zaten dış ülkelerce beğenilmiş ..bu arada buradakii son günleri arkadaşlar
|
||
|
||
| burdaki son günleri derken???aaa bu kadar erken mi gidiyorlar... | ||