|
||
| örövizyonu ciddiye almadıklarını söylediler zaten şarkının adından da belli bence. | ||
|
||
arkadaslar rusya ninkini herkese öneriyorum biraz gülmek isteyen varsa
|
||
|
||
| ya bu arada yarışmanın tarihi tam olarak belli değildi değil mi? | ||
|
||
ana haber bültenlerinde vardı bunun bir vidyosu ya da yazısı olan var mı?? onu da koysa??
![]() morların açıklamaları falan ünlülerin yorumları..koray güvendiğini söyledi uu yirim seni diye tv ye yapıştım janset gayet güzel olmuş dedi.yavuz bingöl nakarat kısmını çok sevmiş aklımda kalanlar bunlar.ha birde harun abinin açıklaması var.harun abi şarkıyı ingilizce veya almancada yapabilirdik.ama türkçe oldugunda daha iyi olduguna dair kanıtlar var elimizde dedi(çok merak ediyorum kanıtlar ne ) |
||
|
||
| almancasini cok merak ederdim acikcasi... ya keske trt ye bir parcanin ingilizce almanca ve türkce veriosunu verselerdi onlarda öyle bi secim yapsalardi |
||
|
||
| bugün bir gazetede morların röpartajı vardı..ne düşünüyorsunuz eurovision hakkında diye sormuşlar...onlarda "deli zaten hazırda olan bir parçaydı..eurovision dünyada en uzun soluklu yayınlanan program ve gerçekten önemseniyor..milyonlarca insanın sizi izliyeceği düşüncesi hoş bir şey"demişler delilerim benim!!
|
||
|
||
| bugün star tv de gördüğüm haber başlığı gerçekten ilginçti "UMARIZ MOR'ARMAYIZ" ![]() şarkıyı dinledikçe hoşuma gidiyor yalnız. evet sevdim sanırım bu şarkıyı
|
||
|
||
UMARIZ MOR'ARMAYIZ <= açıkcası bunu sevmedim ... kötü bi adlandırma ... şarkı çok harika , grup MOR VE ÖTESİ , ses süper vb vb vb ... daha ne ?? Rimi Rimi ley gibi bi şarkı değil ki bu ...! mor ve ötesi yanii ...! şahsen ben ilk 10 bekliyorum ... hatta ilk 5 hatta 1.lik
|
||
|
||
| güzel hoş olmuş ama bence daha iyisini yapabilirlerdi ben inanıyorum.. | ||
|
||
bu parcanin özel eurovision icin hazirlanmadigini bildigim cok iyi oldu..zaten morlarimizdan bekledigim bir hareket..
|
||
|
||
| süper olmuş ya | ||
|
||
ya bu arada yarışmanın tarihi tam olarak belli değildi değil mi? yanlis hatirlamiyorsam 20.05.08 ilk yari final olucakti ( bu sefer oylamalar farkli ya)
|
||
|
||
ya bu arada yarışmanın tarihi tam olarak belli değildi değil mi? yanlis hatirlamiyorsam 20.05.08 ilk yari final olucakti ( bu sefer oylamalar farkli ya)İlk Yarı Finale (20.05.2008) Katılacak Ülkeler: Karadağ, Finlandiya, Yunanistan, İrlanda, Polonya, Bosna Hersek, Estonya, Hollanda, Romanya, Moldovya, San Marino, Slovenya, Norveç, Belçika, Andorra, Ermenistan, Azerbaycan ve Rusya. İkinci Yarı Finale (22.05.2008) Katılacak Ülkeler: Türkiye, Hırvatistan, Danimarka, Bulgaristan, Portekiz, Ukrayna, İsviçre, FYR Makedonya, İzlanda, Kıbrıs Rum Kesimi, Letonya, Beyaz Rusya, Macaristan, Arnavutluk, İsveç, Litvanya, Gürcistan, Çek Cumhuriyeti ve Malta. Finale (24.05.2008) Doğrudan Katılacak Ülkeler: Fransa, Almanya, Sırbistan, İspanya ve İngiltere. |
||
|
||
| su ispanya ve ingilterenin direk katilmasina sinir oldum | ||
|
||
| onlar her zaman öyle yapılamayan zamanlarda o ülkeler yardım etmiş eurovision'a,ilk ev sahipleri falan |
||