|
||
şarkı inanılmaz güzel tam MOR VE ÖTESİNE yakışır bir şarkı kesinlikle harika olmuş ben eminimki büyük bir başarı elde edeceğiz
|
||
|
||
| eurovision için ayrıca hazırlanmamış bir şarkı olduğu belliydi.en doğrusu zaten.morlarımız kendi kalitelerinden ödün vermeden bize yine müzik ziyefeti verdiler.onlara sonsuz teşekkürler.derece alıp almamak önemli değil,derece alamazsak bunun nedeni tamamen siyasi düşünceler.müzik kazansa keşke. | ||
|
||
4 yanım akıllı 1 yanı deli den kasıt kapitalizm olabilir aslında 4 yanım akıllı derken diğer ülkelrden de bahsediyor olabilir Bizim dışımızdakiler akıllı gibisinden.....
|
||
|
||
| bütün insanlığa hitap eden bir şarkı ,günümüz insanlığına | ||
|
||
| bilgisayarın başında hep deli yi dinler oldum klibide hep seyrediyorum çok güzel ya ben çok begendim valla inşallah iyi birde derece yaparız heralde. | ||
|
||
![]() http://www.youtube.com/browse?s=mp hatta bir tanesi 1. diğeri 8.
|
||
|
||
| dün youtube da sarki ingilizce olsun diyen arkadaslara sunlari dedim: 1. siz her begendiginiz yabanci sarkinin sözlerini anliyormusunuz? 2. avrupa veya tüm dünya ingilizcemi biliyor? sanirim bu iki sorunun cevabida ayni : HAYIR!! buda sarki ingilizce olsun diyenlere kapak olsun!!!
|
||
|
||
vaov hakikattan ya suna bakinViews: 238,123 |
||
|
||
dün youtube da sarki ingilizce olsun diyen arkadaslara sunlari dedim: gördüm ben bu soruları 1. siz her begendiginiz yabanci sarkinin sözlerini anliyormusunuz? 2. avrupa veya tüm dünya ingilizcemi biliyor? sanirim bu iki sorunun cevabida ayni : HAYIR!! buda sarki ingilizce olsun diyenlere kapak olsun!!! mantıklı bir mor ve ötesi fanı olduğu belliydi
|
||
|
||
vaov fotoğrafını çekip koyalım buraya hakikattan ya suna bakinViews: 238,123
|
||
|
||
vaov izlesin herkes görsün gerçek müziği işte. hakikattan ya suna bakinViews: 238,123
|
||
|
||
| resmini ekleyelimmi gercekten? birde bana göre yunan ve ruslar cok kiskandilar. |
||
|
||
resmini ekleyelimmi gercekten? evet niyekibirde bana göre yunan ve ruslar cok kiskandilar. küfür ediyolardı en son :S |
||
|
||
resmini ekleyelimmi gercekten? evet niyekibirde bana göre yunan ve ruslar cok kiskandilar. küfür ediyolardı en son :S ![]() kiskandiklarindan ediyorlar onlarin eurovision sarkilarini bi dinleyin ben dinledim cok kötü bana göre gercektende bizimkinin yaninda hic bir sey |
||
|
||
Zaten herhangi bir şarkı bizim delininkinden güzel olamaz
|
||