|
||
resmini ekleyelimmi gercekten? evet niyekibirde bana göre yunan ve ruslar cok kiskandilar. küfür ediyolardı en son :S ![]() kiskandiklarindan ediyorlar onlarin eurovision sarkilarini bi dinleyin ben dinledim cok kötü bana göre gercektende bizimkinin yaninda hic bir sey kıskanıyorlar,çekemiyorlar bizi |
||
|
||
ya bakıyorumda eleştirilere müzikten anlamayan bir sürü zavallı yorum yapmış kenan doğuluyla karşılaştırıyorlar cevap vermeye bile değmez o kadar komiklerki...neyse sabretsinler cevaplarını mayısta alıcaklar...
|
||
|
||
| ya çok güzel olmuş şarkı... e mor ve ötesine de yakışan buydu.. harun abicim süper yorumlamışsın şarkıyı !!! |
||
|
||
ben de rusyanın şarkısına hasta kaldım.. hele bazı yerlerini ingilizce söylüyor şivesi çok güzel.. michael jacksonun bir klibinden de alıntılar yapmış. eurovision işleri belli olmaz , geçen yıl " verda serducka " ( ukrayna ) 2. olmuştu. şaklaban gibiydiler..
|
||
|
||
| ya evet ya..birinciler gerçekten..işte müzik,işte grup..DELİrdim yaff:) | ||
|
||
maltanın şarkısını da şiddetle tavsiye ederim..
|
||
|
||
abi şarkı çok güzel olmuş ya ![]() Mor_Efendilere başarılar.. |
||
|
||
| youtube dan eski eurovision şarkılarını dinliyorum da norveç 2005 de çok büyük bir fırsatı kaçırmış. şarkı süper ama sahne showu ve solistin kıyafetinden kaybetmişler herhalde... | ||
|
||
bizimkilerin kıyafetlerinden kaybetmeleri söz konusu bile olamaz zaten.harunun yırtık gömleği yeter
|
||
|
||
bizimkilerin kıyafetlerinden kaybetmeleri söz konusu bile olamaz zaten.harunun yırtık gömleği yeter sahnede parçalıycakmış ![]()
|
||
|
||
bizimkilerin kıyafetlerinden kaybetmeleri söz konusu bile olamaz zaten.harunun yırtık gömleği yeter sahnede parçalıycakmış ![]() ![]() cıbıl diyosun
|
||
|
||
heheh habertürkte mvö. ye yaptığım yorum yayınlanmamış .. Pislükler. Oysa mvö çok severdi onnarı hatta bunu cambaz adlı şarkısında belirtmişti .... Gerçi iyi yorumları yayınlamasalar da tarafsız başlık yazmışlar Ben ne morsun ne ötesisin diye bir başlık beklerdim
|
||
|
||
| youtubeda bir yorum türkiye 'nin %83 ü hristiyandır. müslümanlar çeksin gitsin. bu şarkıca ingilizce veya almanca olmalıydı... |
||
|
||
youtubeda bir yorum türkiye 'nin %83 ü hristiyandır. müslümanlar çeksin gitsin. bu şarkıca ingilizce veya almanca olmalıydı... ne demek abicim bu |
||
|
||
youtubeda bir yorum türkiye 'nin %83 ü hristiyandır. müslümanlar çeksin gitsin. bu şarkıca ingilizce veya almanca olmalıydı... ne demek abicim bu |
||