|
||
youtubeda bir yorum türkiye 'nin %83 ü hristiyandır. müslümanlar çeksin gitsin. bu şarkıca ingilizce veya almanca olmalıydı... cidden ya nasıl bi yorumdur bu anlamadım...bunu yazan şahsiyet nasıl bu kadar emin bi şekilde yüzde 83 demiş...puha bide müslümanlar çekip gitcekmiş ![]() şarkının türkçe olmasına çok sevindim açıkcası |
||
|
||
| Dengesizlik tabiki | ||
|
||
| ya cok sacma ama napim youtube daki herkese cvp veriyorum sarkinin kötü oldugunu belirten yorumlarida kabul etmiyorum benim cok icime sindi cünkü harika ötesi ya bütün gün dinledim dün bu gün ve baya bi uzun süre dinleyecegim | ||
|
||
ya cok sacma ama napim youtube daki herkese cvp veriyorum sarkinin kötü oldugunu belirten yorumlarida kabul etmiyorum benim cok icime sindi cünkü harika ötesi ya bütün gün dinledim dün bu gün ve baya bi uzun süre dinleyecegim ben üye olsam bende yazardım...yorumları okuyorumda eleştiriler ne kadar da saçma
|
||
|
||
youtubeda bir yorum
türkiye 'nin %83 ü hristiyandır. müslümanlar çeksin gitsin. bu şarkıca ingilizce veya almanca olmalıydı... [/quote böyle bir rock şarkısını müslüman bir ülkeye konduramadılar herhalde... kendileri herşeyin en iyisini yapıyor ya.. ![]() |
||
|
||
| ya da gaza getirmeye çalışıyorlar , bence hiç cevap yazmayın... | ||
|
||
| ben cok cvp yazdim ya morlarimiza küfür etmelerine göz yumamam ama küfür etmiyorum sadece mantikli seyler yazmaya calistim | ||
|
||
isveçten mor ve ötesini yeni dinlemeye başlıyan biri daha ![]() http://www.lastfm.com.tr/user/Greverod/ |
||
|
||
ben cok cvp yazdim ya morlarimiza küfür etmelerine göz yumamam ama küfür etmiyorum sadece mantikli seyler yazmaya calistim valla çok güzel şeyler yazmışsın
|
||
|
||
ben cok cvp yazdim ya morlarimiza küfür etmelerine göz yumamam ama küfür etmiyorum sadece mantikli seyler yazmaya calistim cevaplarını ben de okuyorum. güzel ama karşı taraf çok küfürlü... |
||
|
||
| morlara sonuna kadar destek çıkmalıyız ortada bir emek var ve bunun hakkını alıcaklarından eminim arkadaşlarımdan "deli" için olumlu cümleler duydum diger fanlardanda olumlu yaklaşımlar var tabiki begenmeyen olucaktır ama morlar harika bir şarkı yaptılar."deli". | ||
|
||
şarkıya ne desem boş..anlatılmaz dinlenir
|
||
|
||
| yukarıda yazan yotube daki müslüman hristiyan olayı için sadece şunu söylüyorum Allah Akıl Fikir Versin ![]() Şarkıyı cuma günü dinledim ben çok beğendim süper ötesii ![]() sürekli dinliyorum. başka şarkı dinlemiyorum şuan. sadece deli (: dönüp dönüp dinliyorum ![]() mükkemmel olmuş ellerine sağlık
|
||
|
||
harun abim harika söylemiş yine şarkı süper ötesi bişi yaa!!arka arkaya en az 20 kez dinlemişimdr doyamıyorum hala dinliyorum yaa harunun sesi her zamanki gbi mükemmel!!çok seviyorum sizi yaaa ![]() mor ve ötesine birkez daha neden aşık oldugumu anladım.dört yanım akıllı bir yanım deli.
|
||
|
||
| www.eurovision-turkey.com sitesindeki yazıdan alınmıştır: ŞARKI, YARIŞMA ÖNCESİ AVRUPA’DA TANITILACAK “Yarışmada şarkının playback şeklinde icra edilmesinin bir sıkıntı yaratıp yaratmayacağı” yönündeki soruya, “Bir sorun olacağını zannetmiyoruz” yanıtını veren Tekin, “Şarkı, yarışma öncesinde Avrupa dinleyicisine sunulacak mı?” sorusu üzerine de “Bu konuda bir kaygımız yok. TRT ile görüşmeler sonrası bir tanıtım turu, bir turne yapacağız. Şarkının yarışma öncesi dolaşıma girmesi önemli” diye konuştu. Grubun davulcusu Kerem Kabadayı da “25 Mayıs sabahı olumsuz bir sonuç alınması durumunda ne olacak?” sorusu üzerine, “Başarının tanımını yapmıştım, şimdi başarısızlığın tanımını yapayım. Sahneye çıktıktan sonra üzerimize set düşmesi ya da Harun’un benim davulun üzerine düşmesi dışında bizim açımızdan bir başarısızlık ihtimali görünmüyor. Bizim için en önemlisi, seveceğimiz bir şarkı çıkarmaktı” dedi. Kerem'in yorumuna hasta kaldım. budur...... |
||