|
||
| çook güzel olmuş :)müzik hele çok güzel... | ||
|
||
çok sağooll.. yuppiii izliycem hep
|
||
|
||
tekrar tekrar izliyorum ya çok güzell
|
||
|
||
ya destansı bişi olmuşş ... harikanın üstünde ... insan dinledikçe dinleyesini getiren bişii ... umarım bizz kazanırız ... =) grup süper ... şarkı 10 numara ..sahne süper... eee daha ne olsunn ? başarılar
|
||
|
||
süper ya ne diyebilirim ki mor ve ötesi bitane...
|
||
|
||
| şarkıyı duyduğumdan beri tekrar tekrar dinliyorum çok güzel sözlerde harika müzikte şimdiden ezberledim bile :Dsüperler ya süper! | ||
|
||
| yine ''düşler'' kelimesi var şarkıda... aranıyor sahibi ruhumun, tam yerine mi düştüm? direniyor faili tutkunun, kızmış ve küçülmüş. burasını çok sevdim..özellikle ''faili tutkunun'' lafına bayıldım ![]() herkes akıllı bir ben deliii ![]() bence güzel bir şarkı deli... |
||
|
||
bekleee SİRBİSTANNNN ![]() beni büyütün aglatmayın sahte düşelerle oyalamayın |
||
|
||
süper,inanılmaz güzel bir şarkı olmuş.onlardan tam beklediğim gibi işte mor ve ötesi bu dedim yine harikalar
|
||
|
||
ya müthişti mor ve ötesine yakışanda buydu zaten onlardan böyle bişey beklenirdi.süperdi,harikaydı,söylencek söz bulamıyorummm
|
||
|
||
of dinlemekten bikmam artik günlerce ya.. ![]() o kadar güzel ki.. |
||
|
||
beğendim
|
||
|
||
| Beni bile televizyona yapışmış,ağlama ve titreme nöbetinde Mor ve ötesiii..Haruuun..Delii...diye bağırttıran bir şarkı... Dinledikçe dinleyesim geliyor.Bağımlılık yapıyor ya..Müthiş bir şey Mp3 olarak bulmalıyızzz
|
||
|
||
| beni büyütün aldatmayın,sahte düşlerle oyalamayın...ne denilebilirki muhteşem ötesi medyada saçma sapan konuşanlar anlasınlar artık mor ve ötesi farkını... | ||
|
||
| yüklüo koyduk youtube a | ||