|
||
klasik mor ve ötesi parcası oldukca guzel tarzından taviz vermeden savundugu dusuncelerden vazgecmeden herzaman ki gibi inandıklarının peşinden gitmişler bu parcanın türkçe okuyor olması bazılarına gore yanlıs olabilir fakat olması gereken bu diye dusunuyorum.parcanın türkçe olması ingilizce okuyamadıkları icin olmasa gerek mor ve otesi her zamanki gibi kültürüne diline sahip cıkıyor olmalı.eurovision cok da saygı duyulmayı hak eden bı organızasyon degıl parcaların degılde sıyasetın yarıstıgı apacık bı gercek!!bırakalım da ONLAR bizi orda en dogru sekilde temsil etsinler hangi cagda yasadıgımın farkında olarak yazıyorum bunları secimlerini destekliyorum ve ONLARA basarılar dılıyorum
|
||
|
||
''Harun�un benim davulun üzerine düşmesi'' ne güzel açıklamış Kerem..bence Harun kendi ekseni etrafında o kadar dönmekten ve arada zıplamaktan davulun üstüne de düşer benden demesi ![]() bir de gerçekten düşermişş ne komik olurdu ![]() ![]() keremde zurnacı dövsün hatta(yuh )
|
||
|
||
klasik mor ve ötesi parcası oldukca guzel tarzından taviz vermeden savundugu dusuncelerden vazgecmeden herzaman ki gibi inandıklarının peşinden gitmişler bu parcanın türkçe okuyor olması bazılarına gore yanlıs olabilir fakat olması gereken bu diye dusunuyorum.parcanın türkçe olması ingilizce okuyamadıkları icin olmasa gerek mor ve otesi her zamanki gibi kültürüne diline sahip cıkıyor olmalı.eurovision cok da saygı duyulmayı hak eden bı organızasyon degıl parcaların degılde sıyasetın yarıstıgı apacık bı gercek!!bırakalım da ONLAR bizi orda en dogru sekilde temsil etsinler hangi cagda yasadıgımın farkında olarak yazıyorum bunları secimlerini destekliyorum ve ONLARA basarılar dılıyorum görüşlerine katılıyorum. ayrıca ben bu sene böyle bir grubun ve böyle bir şarkının seçilmesinin hiç de tesadüf olduğunu sanmıyorum. üzerinde düşünülmüş bu işin... |
||
|
||
| mükemmel bi şarkı çok iyi derece alıcaklar kesin | ||
|
||
| dereceye gireceklerinden pek umutlu diilim işallah girerler ama bence eurovision tarihinin en kaliteli şarkısı | ||
|
||
ya şova gerek yok..harun her zaman ki gibi şarkı söylerken kaşının birini kaldırsın(en çok sevdiğim hareketi),şöyle güzelce dans etsin(ki konserlerde döktürüyor maşallah)kerem de solo falan atarken kendinden geçiyor zaten ;Dbundan iyi şov mu olur?? :Po 4lünün sahnede olması bile yeterli..tabi orası bambaşka bir platform..sonuç ne olur bilemem
|
||
|
||
| http://www.eurovision-turkey.com/portal/sayfa.php?name=News&file=article&sid=1461 burdan sarkinin stüdyo kaydini indirebilirsiniz arkadaslar.. cok daha net ve dinlemesi daha zevkli..
|
||
|
||
Kesinlikle stüdyo kaydıyla,lansmandaki arasındaki çok fark var. ![]() Ben hala bizi temsil edecek ve insanların bu videoları izleyip oylarına karar vereceği Eurovision şarkısının tanıtım videosunun böyle düşük kalitede olmasına şaşırdım,anlam veremedim.. ![]() |
||
|
||
| televizyonda söylemeye başladılar ve daha şarkının yarısına bile gelmemişken ben 'süper olmuş' dedim.şarkı başlar başlamaz fark ettiriyor güzelliğini.e mor ve ötesi yapacakta güzel olmayacak ha.gerçektende harika bir şarkı.bugün bütün gün bu şarkıyı dinledik arkadaşla, okula giderken,gelirken ve tenefüslerde durmaksızın çaldı ve bizde eşlik ettik.kamuoyuna duyrulduğundan beri ağzımda zaten.bence de eurovision tarihinin en süper ve en kaliteli şarkısı.sonuç ne olur bilinmez ama biz mor ve ötesi fanları olarak harika bir şarkı daha kazandık.müzik kazansın diyorum(eğer müzik öncelikli olursa bizim kazanmamız büyük bir olasılık zaten) başarı ve şans diliyorum. | ||
|
||
ya şova gerek yok..harun her zaman ki gibi şarkı söylerken kaşının birini kaldırsın(en çok sevdiğim hareketi),şöyle güzelce dans etsin(ki konserlerde döktürüyor maşallah)kerem de solo falan atarken kendinden geçiyor zaten ;Dbundan iyi şov mu olur?? :Po 4lünün sahnede olması bile yeterli..tabi orası bambaşka bir platform..sonuç ne olur bilemem bencede çok haklısın..duygularıma tercüman oldun..şu kaşını kaldırma kısmı özellikle.![]()
|
||
|
||
http://www.eurovision-turkey.com/portal/sayfa.php?name=News&file=article&sid=1461 evet bu çok daha netmiş.daha coşkulu. burdan sarkinin stüdyo kaydini indirebilirsiniz arkadaslar.. cok daha net ve dinlemesi daha zevkli.. ![]()
|
||
|
||
televizyonda söylemeye başladılar ve daha şarkının yarısına bile gelmemişken ben 'süper olmuş' dedim.şarkı başlar başlamaz fark ettiriyor güzelliğini.e mor ve ötesi yapacakta güzel olmayacak ha.gerçektende harika bir şarkı.bugün bütün gün bu şarkıyı dinledik arkadaşla, okula giderken,gelirken ve tenefüslerde durmaksızın çaldı ve bizde eşlik ettik.kamuoyuna duyrulduğundan beri ağzımda zaten.bence de eurovision tarihinin en süper ve en kaliteli şarkısı.sonuç ne olur bilinmez ama biz mor ve ötesi fanları olarak harika bir şarkı daha kazandık.müzik kazansın diyorum(eğer müzik öncelikli olursa bizim kazanmamız büyük bir olasılık zaten) başarı ve şans diliyorum. evet kesinlikle katılıyorum müzik hakkında söylediklerine ![]() bütün gün dinledik durmadan söyledik bencede süper bir şarkı ![]() ben tek kelimeyle bayıldım sizlerin söylemiyle 'deli'si oldum bu şarkının ![]() mvö nün performansına ve müziklerine bakılırsa ve geçen seneki yabancılarınkine bakılırsa mvö kesinlikle kazanmalı yarışmada kurallar değişti, her ne kadar müzik yarışması olsa da oylamaya gelince nedense müzik hakkını alamıyor ![]() inşallah bu sefer müzik kazanır ![]() mvö kazanır ![]() bence bu şarkıda mvö de büyük bir başarıyı hakediyor
|
||
|
||
ya şarkı daha ne olsn bence elinden geleni yapmışlar sound da çok uymuş sözlerde. şarkının popmu rock mı belli olmadığını söyleyenler var siz ne diyorsunuz bu işe??
|
||
|
||
ya şarkı daha ne olsn bence elinden geleni yapmışlar sound da çok uymuş sözlerde. şarkının popmu rock mı belli olmadığını söyleyenler var siz ne diyorsunuz bu işe?? ![]() arabesk derim bu soruyu sorana. |
||
|
||
kesinlikle sözler harika.çok beğendiğim duruşlarından ödün vermemişler.yarışmadan iyi bişeyler çıkarabilmeleri için biraz alt yapıyı güçlendirmeleri gerekiyor bana göre ama yarışma sonucu benim hiç umrumda değil.sadece merak ettiğim şey kendi duruşlarının tamamen zıttında yürüyen bi yarışmada neden bulunmak istediler.türkiyeden kim katılır dendiğinde sebnem ferahın en başlarda adı anılıyordu.kesinlikle katılmayacağını biliyordum.ardından mor ve ötesi nin katılacağı haberi geldiğinde şok oldum.düşünebileceğim en son isim bile değillerdi...
|
||