|
||
| avrupanın en önemli eurovision sitelerinden olan irlandanın sitesi keithm'in şarkımız için yaptığı yorum: So Turkey has unveiled their song 'Deli' to the public. I was wary of this song before it was announced as I was worried it might be too much heavy rock but I'm glad to say I need not have worried. I really like it. It's different to everything chosen so far and one of the things that I always want in a Eurovision Song Contest is VARIETY. Different styles, different genres of songs are necessary in a contest with 43 entries so Bravo to TRT for sending in a modern song. How will it do in Belgrade? Its difficult to say after Andorra failing to qualify in last year's semi but, on what I have heard so far, I hope it qualifies for the final. Türkiye şarkısı deliyi halka sundu.şarkı açıklanmadan önce şarkının ağır rock olabileceği için endişeliydim ama endişelenmeme gerek yokmuş.gerçekten sevdim.şimdiye kadar seçilen şarkılardan farklı.ben eurovisiondan her zaman FARKLILIK isterim.43 şarkının olduğu bir yarışmada değişik stiller gereklidir.TRT'yi böyle modern bir şarkı yolladığı için tebrik ediyorum.Belgrad'da ne yapar?Andorra geçen yıl yarıfinalde elendiği için bir şey söylemek zor.umarım finale çıkar.. |
||
|
||
| daha ne olsn yaa işte şarkı işte müzik. elinden geleni yapmışlar bence bide pop mu rock mı belli olmadığını söyleyen kişiler var siz ne düşünüyorsunuz?? | ||
|
||
daha ne olsn yaa işte şarkı işte müzik. elinden geleni yapmışlar bence bide pop mu rock mı belli olmadığını söyleyen kişiler var siz ne düşünüyorsunuz?? rock ve pop müziğin hakkında daha çok araştırma yapmalarını ve sürekli rock ve pop türünde şarkılar dinleyip farkı anlamaya çalışmalarını tavsiye ederim ![]() (( bu şarkıdan sonra bir kez daha mvö fanı oldum, süper bir şarkı )) irlandanın yorumu için teşekkürler, güzelmiş tabiki şimdiye kadar seçilenlerden farklı olcak, ne de olsa mvö
|
||
|
||
| morcu olarak bende bi deli | ||
|
||
| ya album filan cikacak mi ? yani single filan : | ||
|
||
diğer eledikleri iki şarkıyıda çok merak ediyorum eminim ki onlarda birer harika
|
||
|
||
ya album filan cikacak mi ? yani single filan : diğer 2 şarkının da olduğu bir eurovision albümü çıkacak. |
||
|
||
diğer eledikleri iki şarkıyıda çok merak ediyorum eminim ki onlarda birer harika ![]() bnde onları merak ediyordum ![]() moderetörümüzün açıklaması için teşekkürler,eurovision albümü çıkıcakmış ![]() demekki diğerlerini de duyabilicez eminim onlarda deli kadar güzeldir. |
||
|
||
ana haber bültenlerinde vardı bunun bir vidyosu ya da yazısı olan var mı?? onu da koysa??![]() morların açıklamaları falan ünlülerin yorumları..koray güvendiğini söyledi uu yirim seni diye tv ye yapıştım janset gayet güzel olmuş dedi.yavuz bingöl nakarat kısmını çok sevmiş aklımda kalanlar bunlar.ha birde harun abinin açıklaması var.harun abi şarkıyı ingilizce veya almancada yapabilirdik.ama türkçe oldugunda daha iyi olduguna dair kanıtlar var elimizde dedi(çok merak ediyorum kanıtlar ne )
|
||
|
||
ya album filan cikacak mi ? yani single filan : diğer 2 şarkının da olduğu bir eurovision albümü çıkacak.
|
||
|
||
Türkiye şarkısı deliyi halka sundu.şarkı açıklanmadan önce şarkının ağır rock olabileceği için endişeliydim ama endişelenmeme gerek yokmuş.gerçekten sevdim.şimdiye kadar seçilen şarkılardan farklı.ben eurovisiondan her zaman FARKLILIK isterim.43 şarkının olduğu bir yarışmada değişik stiller gereklidir.TRT'yi böyle modern bir şarkı yolladığı için tebrik ediyorum.Belgrad'da ne yapar?Andorra geçen yıl yarıfinalde elendiği için bir şey söylemek zor.umarım finale çıkar.. Bu adamlar müzikten anlıyor...
|
||
|
||
evet arkadaslar yapacagız bi DELİlik ve bu sene kazanacagız eurovısıonu bu yolda asla yalnız yürünmez biz o sahnede o sarkıyı 70 milyonluk bi grup olarak söyliiceeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hadi arkadaslar destege Aslında şarkı baya iyi,önemli olan katılmak...Ben Bu grubu farkettiğim ve dinlemeye başladığım ilk andan beri hep isimlerini nasıl duyururlar,nasıl unutulmayan gruplardan olurlar diye düşünüyordum ve taa o zaman aklıma Eurovision gelmişti,dileğim 4 yıl sonra kabul olmuş olsada sonuçta onlar 'Unutulmayacak' gruplardan olacaklar,bir yandan insan kaybetsede bir yandan kazanmalı,başarılı olmaları dileğiyle,bol şans... Aslında şarkı baya iyi,önemli olan katılmak...Ben Bu grubu farkettiğim ve dinlemeye başladığım ilk andan beri hep isimlerini nasıl duyururlar,nasıl unutulmayan gruplardan olurlar diye düşünüyordum ve taa o zaman aklıma Eurovision gelmişti,dileğim 4 yıl sonra kabul olmuş olsada sonuçta onlar 'Unutulmayacak' gruplardan olacaklar,bir yandan insan kaybetsede bir yandan kazanmalı,başarılı olmaları dileğiyle,bol şans... mesela bu arkadaşımızdaki etkiyi başka insanlarda uyandırmak asıl önemli olan konu bence. (sanki ben katılcakmısım gibi oldu yarısmaya ) |
||
|
||
| tek kelimeyle şarkı ...........[MÜKKEMMEL] | ||
|
||
| Valla kazanır mı kaybeder mş bilmiom ama bu sözler çok kan yapar .. zaten Eurovision da başarılı olamasa bile bana yaşattığı kişisel zevk yetiyor | ||
|
||
| yaşattığı kişisel zevk yetiyor ve bundan herkesin zevk alması lazım.şarkımız harika gerisi hikaye. | ||