|
||
Bilmiyorum bu sene bana da sanki Trt pek tınlamıyor da basın coştu gibi geldi ![]() Tabi keşke muhteşem müziğimizin karşılığını derece olarak da alabilsek ama alamazsak da hiçbir önemi yok.Tüm dünya böyle kaliteli bir müzik duydu ya öyle bir platformda,gerisi önemli değil katılıyorum , ama şarkının birinci olmasa da ( mvö'nün tanınması açısından ) akılda kalıcılığı önemli. mesela geçen yıl kenan birinci olmadı ama klip ön çok izlenen klip seçildi. bu da sanatçı açısından önemli. mesela 2005 yılında kimin birinci olduğunu hatırlamıyorum ama norveç ' in şarkısı mükemmel bir rock şarkısıydı. bence mvö bu şarkıya şöyle çarpıcı bir klip de hazırlamalı... |
||
|
||
| deli nin videosunu tekrar izledim şimdi , harun a yine hasta kaldım. gurur duyuyorum ben bu çocuklarla.... | ||
|
||
EĞER ŞARKILAR YARIŞIRSA İLK 3TE YERİMİZ HAZIR DERİM AMA BAZI ÜLKELER KOMŞULARINA OY VERECEKLERİ İÇİN İŞİMİZ BİRAZ YAŞ DERİM BEN ÇÜNKÜ BİZE OY VERECEK DOGRU DUZGUN BİR KOMŞU TANIMIYORUM BEN ,OLSUN ÖNEMLİ OLAN KATILMAKTIR DERLER YA ANCAK ÖYLE AVUNACAGIZ AMA HER ZAMAN MOR VE ÖTESİNİN ARKASINDAYIZ
|
||
|
||
bu şarkı derece alsın ya da almasın 1 numara !! yorumların kötü olanlarınıda okudum iyi olanlarınıda .. iyiler genellikle fazlaydıı... grubumuzla gurur duyuyorum tek kelimeylee !! ama birazda kıskanıyorum şimdiden çok piyasa olacaklar diye
|
||
|
||
arkadaşlar burda eurovisionun kalitesinden çok morları ve "deli"yi konuşşak diyorum.mvö böyle bir karar almış,bize de desteklemek düşer:)ayrıca bu rock mı pop mu muhabbeti çözemedim bile..rock olması için illa brutal vokal olması ya da gitarın "ben varım" diye bağırması mı gerekiyor??ilginç doğrusu..bakalım daha nasıl eleştiriler duyucaz?
|
||
|
||
| evet ya bende gurur duyorum gercektende..daha iyisi BANA göre olamazdi | ||
|
||
bunlar okumuş çocuklar
|
||
|
||
bunlar okumuş çocuklar kalite her zaman , her yerde , her türlü ortamda kendini belli eder ...
|
||
|
||
bunlar okumuş çocuklar onun için bakınız şuraya ![]() http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,19308.0.html |
||
|
||
bunlar okumuş çocuklar onun için bakınız şuraya ![]() http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,19308.0.html teşekkür valla.kendimi de gördüm |
||
|
||
| bence böyle kısa zaman da bu kadar süper olur çok saol un | ||
|
||
| gerçekten bende çok beğendim.süper!ilk 5e gireceklerini umuyorum..arkadaşlar tam destek...hedef ilk 5..'! | ||
|
||
| eurovision'u bizden başka kimsenin önemsediği yok bıraksanıza siz ya..bence mvö gibi kaliteli gruplarımızı böle bi zımbırtıda görmek beni cidden üzdü..herneyse şarkı güzel mvö tadında..belki daha güzel olabilirdi ama 3dkya da ancak bu kadar.. | ||
|
||
| mutluluktan uçyosun yaa...ne guzell.. | ||
|
||
Gerçekten Şarkı çok kaliteli olmuş Ne de oLsa Mor ve Ötesi durmadan dinliyorum süper bişi..
|
||