|
||
mor ve ötesine yarışmada başarılar şarkı çok güzel olmuşş tebriklerr!!!! onlardanda böle güsel bi şarkı beklenirdii
|
||
|
||
süperr birincilik bizimdir
|
||
|
||
| ARKADAŞLAR İŞ BAŞINA !............ FLAŞ!.. UÇANKUŞ’UN EUROVISION ANKETİNDE OY PATLAMASI YAŞANIYOR!.. MOR VE ÖTESİ’NİN “DELİ” ADLI ŞARKISINI BEĞENMEYENLERİN SAYISI BEĞENENLERE GÖRE DAHA FAZLA!.. ANKETTE HENÜZ OY KULLANMAYANLAR İÇİN EUROVISION ŞARKIMIZI BİR KEZ DAHA YAYINLIYORUZ! ŞARKIYI DİNLEYİN, OYUNUZU ÖYLE KULLANIN!.. OY YAĞMURUNA BAŞLAYIN. HEP DESTEK , TAM DESTEK.... |
||
|
||
| Uçankuş’un bu sabah saatlerinde yayınlanan anketinde “Eurovision şarkımızı nasıl buldunuz?” sorusuna yanıt aranıyor… Anket yayına girdiğinden bu yana binden fazla oy kullanıldı… Şu ana kadar gelen oyların yarısına yakını “Şarkı iyi değil. Keşke başka bir şarkıyla gitsek” seçeneğine geldi… Henüz oy kullanmadıysanız, şarkıyı dinleyin, ekranın solundaki anket bölümünden oyunuzu kullanın... ( yukarıdaki yazı www.ucankus.com adresinden alınmıştır. ) |
||
|
||
ARKADAŞLAR İŞ BAŞINA !............ FLAŞ!.. UÇANKUŞ’UN EUROVISION ANKETİNDE OY PATLAMASI YAŞANIYOR!.. MOR VE ÖTESİ’NİN “DELİ” ADLI ŞARKISINI BEĞENMEYENLERİN SAYISI BEĞENENLERE GÖRE DAHA FAZLA!.. ANKETTE HENÜZ OY KULLANMAYANLAR İÇİN EUROVISION ŞARKIMIZI BİR KEZ DAHA YAYINLIYORUZ! ŞARKIYI DİNLEYİN, OYUNUZU ÖYLE KULLANIN!.. OY YAĞMURUNA BAŞLAYIN. HEP DESTEK , TAM DESTEK.... öyle bir anlatmissin ki.. gaza gelip bende oy attim..
|
||
|
||
ARKADAŞLAR İŞ BAŞINA !............ FLAŞ!.. UÇANKUŞ’UN EUROVISION ANKETİNDE OY PATLAMASI YAŞANIYOR!.. MOR VE ÖTESİ’NİN “DELİ” ADLI ŞARKISINI BEĞENMEYENLERİN SAYISI BEĞENENLERE GÖRE DAHA FAZLA!.. ANKETTE HENÜZ OY KULLANMAYANLAR İÇİN EUROVISION ŞARKIMIZI BİR KEZ DAHA YAYINLIYORUZ! ŞARKIYI DİNLEYİN, OYUNUZU ÖYLE KULLANIN!.. OY YAĞMURUNA BAŞLAYIN. HEP DESTEK , TAM DESTEK.... öyle bir anlatmissin ki.. gaza gelip bende oy attim.. ![]() fan olduğumuz belli olsun ........ grubumuzu her ortamda desteklememiz lazım. yanlış mıyım ?
|
||
|
||
| arkadaşalr bi çok sitede yorum var kimisi şans bile vermiyo kimisi berbat dio kimisi yarı finali bile geçemeyiz rezil olucaz....bence bizde kayıtsız kalmayalım her yoruma cvp yazalım derim bunu mvö fanı olduğumdan deil bu ülkenin insanı olduğumdan diorum. onlar bizim için şarkı yapıp uğraşmışlar ve ortaya güzel bi parça çıkmış bizde elimizden geleni yapalım ve yanlız deilsiniz diyelim. köstek deil destek çıkalım |
||
|
||
Ben oyumu verdim. ![]() Daha fazla oy vermenin bir yolu yok muu?? ![]() Sadece bir kere veriyorsak yandık ![]() Allah'ım yarabbim bu insanlar kaliteden anlamıyorlar !!. Keşke süperstarla katılsaydık o zaman.. yada rimi rimi ley le...
|
||
|
||
vallaben fazla fazla kullandım kabul etti
|
||
|
||
arkadaşalr bi çok sitede yorum var kimisi şans bile vermiyo kimisi berbat dio kimisi yarı finali bile geçemeyiz rezil olucaz....bence bizde kayıtsız kalmayalım her yoruma cvp yazalım derim bunu mvö fanı olduğumdan deil bu ülkenin insanı olduğumdan diorum. onlar bizim için şarkı yapıp uğraşmışlar ve ortaya güzel bi parça çıkmış bizde elimizden geleni yapalım ve yanlız deilsiniz diyelim. köstek deil destek çıkalım Yaa eğer iyi bir başarı elde edemezlerse bu kesinlikle şarkı yada mvö kötü olduğu için deil , BU SENE DEĞİŞEN KURALLAR yüzündendir !!! İnsanlara bunu anlatsak yetmesi lazım aslında..Kendileri düşünemiyorlar mı yaa? ![]() Nese artık mvö için yapıcaz bişiler ![]() Keremle harunun powertürk konuşmasını dinletsek mutlaka etki etmesi gerek ![]() Şahsen ben şarkıya da o konuşmaya da deli oldum ![]() Keşke insanlarda bu emeği anlayabilse.... ![]() Yaa ben daha bir kez kullandım 2.yi denemedim ama orda 1 kez kullanabilirsiniz diyodu.. Nese bi deniyim bakıyım.. |
||
|
||
| Ayy ben bu ankete sinir oldum. Bana ne dio yaa ![]() Daha önce oy kullandınız. Her anket için 1 defa oy kullanabilirsiniz. Zaten bu uçankuşu hiç sevmiyorum kalitesiz bence.Ama bu bugünkü oy olayından dolayı değil ! Daha önce bir haber yapmışlar.Sanatçının biri heryerde soyadını söylüyor,sitesinde yazıyor bütün millet biliyor adamın soyadını ama uçankuş medyada hiçbirşey gizli kalmaz,sır soyadını ortaya çıkardık diyor. ![]() Haberciliğin 'H' sinden haberleri yok.Diplomayı bakkaldan mı almışlar ne? ![]() Nese.. Daha fazla oy göndermem için bilinen bir yol varsa söleyin lütfen..
|
||
|
||
gidişatın öyle olması çok normal o sitenin müdavimlerinin çoğu pop kültüründen gelmekteler. mor ve ötesi gibi nadide gruplarımızı sevmez onlar ben deli'yi dinlediğim andan itibaren heyecanımı attım çünkü önemli olan çizgilerinden eurovision nedeniyle kaymamamarıydı. bundan sonra alacakları derecenin gözümde bir değeri yok çünkü zaten mor ve ötesi, zaten müzik, zaten kalite...
|
||
|
||
| uçan kuş ne ya :S | ||
|
||
| arkadaslar bence modeminizi acip kapatin bunu üzerimizde otuturamayiz!! http://www.ucankus.com/ buyrun anket burda sürekli oy atiyoruz hadi! durmak yok morveotesifan.com |
||
|
||
arkadaslar bence modeminizi acip kapatin bunu üzerimizde otuturamayiz!! http://www.ucankus.com/ buyrun anket burda sürekli oy atiyoruz hadi! durmak yok morveotesifan.com Hehee bu güzelmiş ![]() Doğru ya ben duymuştum böle bişi unutmuşum ![]() Açıp kapatıp oy vericem. Uçankuş'u kaileye almıyorum ama birçok insan oraya bakıyor.. Deli'nin hakettiği oylar değil onlar... En azından oraya giren birçok kişinin görmesi için oy sayısı yükselmeli.. Yoksa uçankuşu önemsediğimden değiL..
|
||