|
||
...Eurovision temsilcimiz Mor ve Ötesi grubunu can-ı gönülden desteklemeliyiz. Çok başarılı bir sunum ve birinciliğe aday sağlam bir şarkı! Uçan Kuş ve benzeri toplumun lüzumsuz olarak gördüğü programların çalışmalarına bazı düşünme yönünden zayıf gruplar inanır. Biz içimizdeki heyecanın peşinden koşalım. Büyük güne doğru böyle şeylere kulak asmayalım... |
||
|
||
| aşağıdaki oylama www.eurovision-turkey.com adresindan alınmıştır. buradaki oylama daha adil. çünkü sadece üyeler 1 kez oy kullanabiliyorlar. uçankuş u boşverelim.... Eurovision Şarkımız "Deli"yi nasıl buldunuz? Beğendim 63.41% (279) Beğenmedim 27.05% (119) Kararsızım 9.55% (42) Toplam Oy: 440 |
||
|
||
| harika şarkı mükemmel herkes ingilizce olsun dıe tutrms baktım baska yerlede yorumlara hiç gerek yok türkçe gayet güzel ifade etmısler!bu sene eurovisiion mor ve ötesyle güzel olcak
|
||
|
||
| süper şarkı ...kendi tarzlarından taviz vermeden çok başarılı bir iş çıkarmışlar. |
||
|
||
| müzik çalarımdan düşürmüyorum ben deli şarkısını... deli bir şekilde dinlemekteyim şarkımızı. | ||
|
||
| ya ben çok beğendim şarkıyı özellikle de şarkının Türkçe olması hoşuma gitti |
||
|
||
| şarkı gercekten güzel cok begendim birinci olcagımıza inanıyorum şarkının türkce sölnecek olması beni cok mutlu etti | ||
|
||
| BENİ BÜYÜTÜN AĞLATMAYIN SEVGİNİZ NERDE ÖVÜNDÜĞÜNÜZ?ÇOK AMA ÇOK GÜZEL BİR ŞARKI OLMUŞ.BENCE MOR VE ÖTESİ BU ŞARKIYLA DÜNYAYI KASIP KAVURUR.AYRICA MOR VE ÖTESİNİN ŞARKISI HAKKINDA O KADAR KÖTÜ ŞEY SÖYLENDİ Kİ TAMAM GÖRÜŞLERİNE SAYGIM SONSUZ AMA BUNLARIN KAÇI MÜZİKTEN ANLIYOR.Bİ DÜŞÜNMEK LAZIM.BEN BUNLARA FAZLA ALDIRMIYORUM.BENCE MOR VE ÖTESİ BU YARIŞMAYI KAZANACAK VE MVÖ HAKKINDA KÖTÜ SÖZLER SÖYLEYENLER SUSACAKLAR.BİZ ÖNÜMÜZE BAKALIM.(MVÖ TEK KELİMEYLE SÜPEER) | ||
|
||
ya bu sıralar deli'yi dinlerken ağlayasım geliyor hep..özellikle beni büyütün ağlatmayın diye bağırırken harun abi
|
||
|
||
| Mor Ve Ötesi nereye düştü görün yarışacağı kişiyi: |
||
|
||
inanmıyorum ya.etrafımda kendini bişey sanıp deli iğrenç diyen insanlara dinletmek izletmek istiyorum bu vidyoyu
|
||
|
||
| 7 kere 1. olan irlanda eski günlerine dönemediğini görünce yarışmayla böyle dalga geçmiş. | ||
|
||
aşağıdaki oylama www.eurovision-turkey.com adresindan alınmıştır. buradaki oylama daha adil. çünkü sadece üyeler 1 kez oy kullanabiliyorlar. uçankuş u boşverelim.... her yerde her şekilde morlarımıza oy atarız.tam destek her zaman. Eurovision Şarkımız "Deli"yi nasıl buldunuz? Beğendim 63.41% (279) Beğenmedim 27.05% (119) Kararsızım 9.55% (42) Toplam Oy: 440
|
||
|
||
Harika bi şarkı dinler dinlemesz bağımlılık yarattı ama eurovision da daha farklı şarkılar dereceye giriyor.. Mesela daha hareketli ya da daha farklı.. Ama olsun en azından bu sayede mor ve ötesinden bir harika şarkı daha dinlemiş olduk
|
||
|
||
| bence mükemmel bi şarkı!gülseren bile rimi rimi ley gibi bi şarkıyla 13.,sibel tüzün de süper star gibi bi şarkıyla 11. olduysa;mor ve ötesi nin deli şarkısıyla kesin 1. olması lazım!zaten bu bi şarkı yarışması olmaktan çıktı artık ülkelerin birbirini kollama yarışması gibi bişiy oldu.o yüzden çok da önemli diil!nası olsa hakettiğimiz sonucu alamıyoruz!mor ve ötesi nin ülkemizi çok iyi temsil ediceğine de yürekten inanıyorum umarım hakettiğimiz sonucu alırız! | ||