|
||
| ödül gecesinde keremiminde dediğiklerine katılıyorum bize akıllı deliler deli TEKİNler hakiki KABADAYIlar lazım |
||
|
||
| Arkadaş genç, çocuk,yaşlı herkes bu şarkıyı söylüyor.. Başta mor ve ötesini yadırgayan babam.. ![]() Yani ben şunu anladım ki sonuncu olsalar bile içim rahat.. |
||
|
||
| Arkadaşlar Mtv'de izledim şimdi..Harun'un olduğu bölümü yakalayabildim bide Can Sertoğlu sanırım işte =) Klibimiz şubatın sonunda çekilecekmiş =) | ||
|
||
anaam bu süper bir haber çok sağol yamtv haberde mi gördün? ona göre tekrarını izleyelim |
||
|
||
| rica ederim canıım :] yok haber değil bi programdı ama adını unuttum =( |
||
|
||
tühh yaa neyse izleyebiliriz umarım dur senin mesaj yazdığın sırada mtvde hangi program varmış ona bakayım en iyisi ![]() klibi çok merak ediyorum..etnik filan.. ![]() edit:Baktım,o saatte mtv news varmış.Şaşırdım.Neyse bir dahaki mtv news'e bakayım en iyisi.Belki çıkar |
||
|
||
Aa evet oydu oydu şimdi hatırladım evet ya şarkıyı dinledik rahatladık sıra klipte =) |
||
|
||
ben de oy kullandım 10 saat üyelikle uğraştım bi' de..izlemek de nasip olmadı ya.. ama klip için heyecanlandım sağol haber için acaba ne zaman izleriz...?
|
||
|
||
| rica ederiimm ^^ Valla izliceğimiz tarihi söylemediler ama işte martın başında ya da ortalarında izleriz heralde =) |
||
|
||
| yok ya..ayıp olmaz mı' yı 6 ay bekledik..bunu da bi 1-2 ay bekleriz en azından...yarışmadan sonra yayınlanır diyeceğim ama geniş kitlelere ulaştırmaları lazım şarkıyı...:S | ||
|
||
| cooooooooooooooooooooooooooooooooook iyiiiiiiiiiiii | ||
|
||
yok ya..ayıp olmaz mı' yı 6 ay bekledik..bunu da bi 1-2 ay bekleriz en azından...yarışmadan sonra yayınlanır diyeceğim ama geniş kitlelere ulaştırmaları lazım şarkıyı...:S Evet o da doğru ya =/ Bekleyelim bakalım n'olcak =) |
||
|
||
arkadaşlar bu arada facebook a üyeliği olanlar varsa "deliyi destekleyenler" grubu açılmış..oraya da üye olalım..her yere yayılmamız lazım.örgütlenin millet
|
||
|
||
| DELİ ÇOK İYİ BİR ŞARKI inşallah kazanacaklar kazanmasalar dasağlık olsun çünkü artık herkes biliyor ki bu tam olarak şarkıların yarıştığı bir platform değil ama kazanırlarsa çooooooook mutlu olurum övünürüm ve artık kimse karışmaz bana ''niye bu şarkıları dinliyorsun'' diyee sırf bu yüzden onlara söz gelmesin diyee kazansınlarr istiyorumm nooluurr kazanınn siz bitanesiniz mor ve ötesiii teksinizz tekk yine başarılısınız hep başarılı olacaksınızz bu arada lütfenn bu şarkının dillere dolanmasını sağlayalımm ben şahsen hep bu şarkıyı dinleyip hep bu şarkıyı söylüyorumm ( bişey daha çok söyleyip de bıktırmayalımm yalnız ) |
||
|
||
| ya bu sarkiya kelimlere kiyafetsiz kaliyor bence en cokta sözlerine 7/24 boyunca dinliyorum ![]() ee ne de olsa: Mor ve Ötesi
|
||