|
||
| Bende sky türkte karşılaştım bu gün mor ve ötesi ile röpörtaj yapılmıştı klip mart ortasında yayına sokulacakmış,diğer mor ve ötesi kliplerinden çok farklı olacakmış ve son bir not çekilecek klip tüm avrupa kanallarındada yayınlanacakmış. | ||
|
||
| KLİBİ ÇOK MERAK EDİYORUM. BİR DE ŞUNU EKLEMEKTE FAYDA VAR , İRLANDA GİBİ ŞAKLABAN BİR ŞARKIYLA KATILIP BİRİNCİ OLMAKTANSA "DELİ" GİBİ KALİTELİ BİR ŞARKIYLA KATILIP SONUNCU OLMAMAZI TERCİH EDERİM.... |
||
|
||
şubatın sonunda klibi göreceğimize inanmıyorum.daha bekleriz gibi geliyor bana.ama umarım bir an önce görürüz.
|
||
|
||
| yok zaten şubatın sonunda çekimleri başlıcak canım.. | ||
|
||
Arkadaşlar Mtv'de izledim şimdi..Harun'un olduğu bölümü yakalayabildim bide Can Sertoğlu sanırım işte =) Klibimiz şubatın sonunda çekilecekmiş =) buyrun o video ![]() http://mtv.com.tr/video.aspx?VideoId=875&RelatedId=100&RelatedTable=Programs |
||
|
||
çok sağol vıdeo için
|
||
|
||
| teşekkürler video için başını izleyememiştim :] | ||
|
||
| yaaaaaaaaaaa çoooooooooookkkkkk güzel olmuş süper bayıldım tebrikler | ||
|
||
| çok teşekkürler:) | ||
|
||
| ben de afiş programında izlemiiştim video hakkında konuşmuşlardı | ||
|
||
Tam mor ve ötesinden beklediğim şarkı harikaya dinlemekten bıkmıyor insan.
|
||
|
||
| deli'yi 3.günde ezberledim valla.harika bir şarkı. | ||
|
||
mor ve ötesini sevmeyen bir arkadaşım vardı o bile dinle dinle şarkı bağımlılık yaptı çocukta şimdi gece gündüz deli dinliyor sayemde şarkı harika ya bir kere daha gurur duydum morlarımızla (:
|
||
|
||
| Son zamanlarda örövizyondaki hızlı çıkışımızı profesyonel sanayçılara bağlıyorum.Mor ve ötesininde (her ne kadar ticari ve amatör bir yarışma olsada)ülkemizi temsil etme(deli) cesaretini gösterip bunu kendilerini ifade etme fırsatı olarak nitelendirmelerini tebrik ediyorum.Ayrıca ilk albümlerinden beri hedefinden şaşmama,net tavır ve sahne duruşlarınada alkışlarım var. Barışı saçlarından sürükleyip getirmeye çalışan mor ve ötesine,el arabasıylada olsa morfanlar olarak destek vermekten vazgeçmeyeceğiz. Nerdeyse çoçukluğundan beri rak dinleyen ,bana bu grubu sevdiren,yaz yazdan beri tanıyor olmama rağmen ,büyük düşler albümünde beğenimi kazandıktan sonra tüm albümlerini temin ettiren ablacığıma başka bir değişle morfanı olan meleğime teşekkürleri borç bilirim
|
||
|
||
deli'yi 3.günde ezberledim valla.harika bir şarkı. ikinci dinlememde ezberledim ne üç günü ya ne yaptın ben makale yazarım o üç günde
|
||