|
||
tehlikeli bir şarkı bence yabancı dil versiyonu harika
![]() |
||
|
||
deli'yi 3.günde ezberledim valla.harika bir şarkı. ikinci dinlememde ezberledim ne üç günü ya ne yaptın ben makale yazarım o üç günde ![]() |
||
|
||
bence de şarkı harika mvö'nün her şarkısı gibi ama youtube'da bir yerde şarkının çalıntı olduğuna dair bir söylenti gördüm çok saçma. benzer dedikleri şarkı üçnoktabir'in "dediler ki" şarkısı . ben ikisi arasında bir alaka bile kuramadım.
|
||
|
||
| iyi bir derece alıcagımızdan eminim.eurovisiona deger vermiyorum ama iyi bir derece alsak fena olmaz yani. | ||
|
||
| Ben delirmiş durumdayım..! acayip güzel şarkı. | ||
|
||
Mor ve Ötesi eurovisionu temsil etcek diye niye bu kadar tepki alıyo anlamıyom!!Tamam herkesin eleştirmeye hakkı var,bişi demiyom ama hak etmedikleri şekilde eleştirilmeleri zoruma gidiyo ve çok sinirleniyorum >:(MOR ve ÖTESİNE TEPKİ GÖSTEREN HERKESE KARŞIYIM!!!!!VE ONLARI DESTEKLEYEN DELİLERİ OLARAK SONUNA KADAR ARKALARINDAYIM ;)Eurovisionda umrumda değil,benim için önemli olan onlar.Türkiyeyi en güzel şekilde temsil etceklerinede adım gibi eminim
|
||
|
||
bu narada forum sutünunda "üyeler" yerine "deliler" yazılması çok yaratcı olmuş tebrik ederim
|
||
|
||
| ''DELİ''sloganını beyendiğiniz için çok sevindim:)Kerem abi saolsun:) | ||
|
||
''DELİ''sloganını beyendiğiniz için çok sevindim:)Kerem abi saolsun:) sloganı siz mi buldınuız?
|
||
|
||
''DELİ''sloganını beyendiğiniz için çok sevindim:)Kerem abi saolsun:) sloganı siz mi buldınuız? ![]() |
||
|
||
| Hani Kerem abi müzik ödüllerinde''Bizim gibi insanların karşısına çıkıpta akıllı olun akıllı diye dayılananlara karşı çıkacak olan en az bir deli bu Ülkenin her mahallesinde yaşamakta''demişti ya bende o sözden esinlenerek yazdım:)Bizde onları destekleyen DELİLERİZ!!''Forum sutünunda "üyeler" yerine "deliler" yazılmasınada çok sevindim | ||
|
||
| ŞARKI MÜTHİŞ OLMUŞ AMA eurovisionda bu şarkı yeterli olur mu O konu belirsiz. | ||
|
||
eurovsion da mor ve ötesinin olması çok güzel yarışma şarkısı DELİ de çok güzel bu tür yarışmalara çok önem veriyoruz şarkıdan da belli oluyor zaten..... ama bir tek şarkı göz önünde bulundurulmuyor. o yüzden en iyi şarkı Türkiye nin fakat birincilik yolunu şaşırabilirr....
|
||
|
||
| şarkı tamam güzel ama hala.. bu eurovision meselesinde kimlerin kârlı çıkacağından pek emin değilim. | ||
|
||
| bence süper bi şarkı kendi felsefelerini benimsetmek ve açığa çıkarmak için olağan üstü bi yol morlar ve mor kalanlar sizin arkanızda |
||