|
||
| mor ve ötesi sahne şovuyla bunları bertaraf eder... | ||
|
||
| harun un bakışları yeter.......... | ||
|
||
finlandiya gene metal bir grup gönderiyor eurovisiona... dinledim simdi sarkiyi.. metal, rock, punk,.. demeye bin sahit lazim.. ![]() buyrunuz finlandiya.. |
||
|
||
Ne bu ya hu ha hu ha
|
||
|
||
KOMİK YA
|
||
|
||
| bitek ben mi böyle düsünüyorum yoksa gercektenmi öyle bilmiyorum ama mvö haricindeki diger parcalarda hic is yok yani hepsi birbiriyle igrenclik yarisina girmis sanki de bizim "deli" o yarisa katilmamis ![]() bilmiyorum ya benim gönlümün birincisi zaten. yarismayi pek takmiyorum ama yinede katilmisken hani hele heleki böyle igrenc parcalar arasindan kesinlikle birinci secilmemiz gerekiyor ama secilmezsekte büyük bir kayip olmaz.. ![]() gercekten berbatmis finlandiyaninkide |
||
|
||
MVÖ kendini göstermi$ bir gruptur,öyle Ismail YK gibi "bomba bomba" deyip Müzik Listelerin birincisi olup bir sene sonra unutulmuyorlar..MVÖ nün besteleri hem anlam tasiyor,hemde yillarca bir insanin dinleyecegi ,harikalar yaratan gercek anlamda müzik kalitesini gösteriyor.Tabiikide MVÖ yü yada sarkilarini sevmek zorunda degil kimse zaten sarklarin anlamini anlamaktir MVÖ yü sevmek..Mor ve Ötesi nin "Deli" Sarkisi Eurovisiona Kurban gidecek..Ama biz Deli´yi cok sevdik..
|
||
|
||
bitek ben mi böyle düsünüyorum yoksa gercektenmi öyle bilmiyorum ama mvö haricindeki diger parcalarda hic is yok yani hepsi birbiriyle igrenclik yarisina girmis sanki de bizim "deli" o yarisa katilmamis ![]() bilmiyorum ya benim gönlümün birincisi zaten. yarismayi pek takmiyorum ama yinede katilmisken hani hele heleki böyle igrenc parcalar arasindan kesinlikle birinci secilmemiz gerekiyor ama secilmezsekte büyük bir kayip olmaz.. ![]() gercekten berbatmis finlandiyaninkide hayır , birtek sen öyle düşünmüyorsun , bu yılki şarkılar gelmiş geçmiş en kötü eurovision şarkıları bence , bizimkiler kalite bakımından çok sivri kalacak , tabi müzikten anlayan için....diğer yorumlarına da katılıyorum... |
||
|
||
bitek ben mi böyle düsünüyorum yoksa gercektenmi öyle bilmiyorum ama kesinlikle bir tek sen değilsin. şu ana kadar dinlediklerimin hepsi berbat ne bunlar ya ilkokul müzik yarışmalarında ki şarkılar bile 5 basar bunlara ya mvö haricindeki diger parcalarda hic is yok yani hepsi birbiriyle igrenclik yarisina girmis sanki de bizim "deli" o yarisa katilmamis ![]() bilmiyorum ya benim gönlümün birincisi zaten. yarismayi pek takmiyorum ama yinede katilmisken hani hele heleki böyle igrenc parcalar arasindan kesinlikle birinci secilmemiz gerekiyor ama secilmezsekte büyük bir kayip olmaz.. ![]() gercekten berbatmis finlandiyaninkide
|
||
|
||
| 'Deli'nin video klibi çekildi! Eurovision 2008 şarkısı 'Deli'nin video klibi Ezel Akay yönetmenliğinde geçen hafta çekildi. Üç gün süren yorucu çekimlerden mor ve ötesi oldukça memnun. Mart ayının ikinci yarısında yayına girecek olan klip heyecanla bekleniyor. | ||
|
||
| şarkı gerçekten çok güzel.türkçe olması da çok iyi bi seçim ve tepki bence....bu şarkı birinciliği hak ediyor ...inşallah oluruz:D | ||
|
||
'Deli'nin video klibi çekildi! Eurovision 2008 şarkısı 'Deli'nin video klibi Ezel Akay yönetmenliğinde geçen hafta çekildi. Üç gün süren yorucu çekimlerden mor ve ötesi oldukça memnun. Mart ayının ikinci yarısında yayına girecek olan klip heyecanla bekleniyor. klipte geliyor...
|
||
|
||
| dinle dinle bıkmıyorum..!''süper''.. | ||
|
||
klibi çok merak ediyorum nasıl bir klip oldu acaba
|
||
|
||
ezel akay'ın klibi çekmesi şaşırtıcı ..bakalım nasıl klip olacak..
|
||