|
||
| süper süper süper üç kelimeyle | ||
|
||
| çok "DELI" bi sarki olmus, tam oturmus eurovisiona ama herseye karsi tedbirli olalim çunku bu eurovision... | ||
|
||
| bizim DELİ lerimize de bu yakışır (: | ||
|
||
| Arkadaşlar Bu cumartesi İsveç Ve San Marino şarkılarıda açıklanıyo. Şuan bu iki ülke dışında tüm ülkelerin şarkıları açıklandı ve içlerinde 1.lik kapasitesi olan 2 - 3 şarkı var. Bu yıl çok kötü şarkılar var ve 1. olabilecek 3 şarkıdan biri bizim şarkımız. ilk 5te oluruz ama 1. olamayız çünkü bütün oylar politik. ama 1.lik için benimde umudum var ayrıca koreografi bir ilk olucakmış. Çok iyi bişi olucak diyolar. Farklı bi koreografimiz olucak... Buda avantaj ve bu kadar kötü şarkının içinde bizde ilk 5 içinde oluruz. | ||
|
||
| şarkı yaraşan bir şarkı ama daha iyi olabilirdi bu kesinlikle beğenmediğim anlamına gelmesin...gelişen çok güzel şeyler var özellikle baterini daha baskın olması çok güzel... ama grubun içinde kerem özyeğen gibi bir gitar tanrısı varken ona solo attırmamak...olmaz yani umarım düzenlemelerde bunuda ele alırlar... onun dışında harika bir parça olması gerekenden daha iyi... |
||
|
||
| hepsi birbirinden hoş bu dört insanın yüzlerinin maskelerle kapatılması bence haksızlık olur ama iyi bir koreografinin şart olduğuna katılıyorum...solo gitar fikrine de katılıyorum... | ||
|
||
| finlandiya şarkısının klibini çekmiş. çok kısa bir bölümünü yayınlıyorlar , gördüğüm kadarıyla "yüzüklerin efendisi" filminin sahnelerine benziyordu. tamamını seyredemedim.... | ||
|
||
deli şeyler şarkı güzel özellikle de hani sonuna doğru,sözlerin tamamen bittiği sadece müziğin çaldığı ve sonra da bittiği bölüm var ya,işte oradaki müzik beni deli ediyor,o nasıl bateri çalış öyle
|
||
|
||
| klip ne zaman kesin olarak bilen varmi? | ||
|
||
| arkadaşlar sabah gazetesinin sayfasında yine şarkımız için anket yapmışlar. %71 beğenmedim tercihi önde gidiyor. bu insanlar daha ne istiyorlar anlamıyorum... | ||
|
||
| arkadaslar size birsey anlatmak istiyorum ( simdi dersiniz ne alaka yinede gecen düsününce aklima geldi) burda müzik bölümünde sebnem ferah veya hande yener esc'ye katilsa nasil olur diye mesaj atarken cogumz sonunda : bizimkiler'de katilsa iyi olur gibi seyler yaziyordu nerdeyse herkes. sonra birden bu yilki esc'ye bizimkilerin katilacagi haberini duyduk. ilk basta cogumuzun tepkisi pek iyi olmadi. öyle bir yarismada bizimkilerin ne isi var gibi. sonra davullu zurnali bir sarki söylenicek diye haber cikti. hepimiz cok üzüldük, neden kendi tarzlarinda birsey yapmiyorlar diye düsündük. ama sonra bu haberlerin dogru olmadigini ögrendik. bir acidan rahatladik. ama sonunda bizimkiler DELI sarkisiyla bizim karsimiza ciktilar. tam bir mor ve ötesi klasigi. hepmiz cok sevindik, cok begendik.... ![]() simdi size bir sorum olucak: cogumuz bizimkilerin bu siteye hic girmedigni veya bize hic ilgi göstermedigni düsünüyor. ama böyle iyice bir düsünürseniz: aslinda onlar hep bizim istedigmiz gibi hareket etmisler ![]() yoksa benmi yanlis düsünüyorum? bence yanlis degil, güvenimiz sonsuz ![]() |
||
|
||
| evet mantıklı bi düşünce ''mvo_only4me''.... kim ne derse desin şarkı mvo ye özgü bi şarkıdır. bugüne kadr kimsenin baskısı altında kalmadıkları gibi aynı tarzı eurovision da gösterdiler! HEPSİNE SONSUZ BAŞARILAR! YANINIZDAYIZ!... | ||
|
||
| şarkı çok güzel merak ediyorum sonuç nasıl olucak | ||
|
||
klip ne zaman kesin olarak bilen varmi? bugün habertük'te bir program vardı tesadüfen denk geldim adı haftasonulu bir şeylerdi konuk ezel akay'dı -zaten o yüzden takıldım- klip henüz bitmemiş ama pazartesi salıya hazır olacakmış ayrıca harun da telefonla bağlandı kadın bu saatte kalkabildiyseniz -saat 11 12 arasıydı -ilerleyen haftalarda sizi burda görmek isteriz falan da dedi işte bu kadar
|
||
|
||
klip ne zaman kesin olarak bilen varmi? bugün habertük'te bir program vardı tesadüfen denk geldim adı haftasonulu bir şeylerdi konuk ezel akay'dı -zaten o yüzden takıldım- klip henüz bitmemiş ama pazartesi salıya hazır olacakmış ayrıca harun da telefonla bağlandı kadın bu saatte kalkabildiyseniz -saat 11 12 arasıydı -ilerleyen haftalarda sizi burda görmek isteriz falan da dedi işte bu kadar ![]() ilginc ![]() bilgi icin tesekkür ederim
|
||