|
||
bence işimiz çok zor.. düştüğümüz grupta ne almanya ne fransa ne de hollanda var.. her zaman bize düşük puan vermiş ülkeler var ve bizim gruptan çıkmamız için 60-70 puan filan almamız gerekiyor(muş) almanya ve fransa big 4 olduğundan yarı fianle yarışmazlar ama oy kullanma hakları var. almanyanın kura sonucu bizim grupta oy kullanma hakkı olmasa da fransa bizim yarı finalimizde oy verecek ingiltere ve sırbistanla birlikte. |
||
|
||
Klip bencede süper birşey olacak!Zaten şarkımızdan belli DELİ bir klip olacak!Ben cok merak ediyorum!
|
||
|
||
40 hokkabazdan şüpheliyim,herhalde abilerimizi hiç öyle düşünemediğim içindir Ama çok merak ediyorum klibi,deli birşey olacağı kesin Bu arada Eurovision'un sitesinde morlarımıza oylar 934'e yükselmiş,3.sıradayız.Oylara asılırsak,daha da yükselebiliriz.Herkese söyleyelim,Türkiye'yi destekleyelim
|
||
|
||
| o 934 oy olan sitelere boşuna oy verdiğinizi düşünüyorum. bir esc fanı olarak bi ton anketin olduğu siteler biliyorum ve bunların çoğunda da o sitenin sahiplerinin ülkesi kazanmakta. bence yine en doğrusu escnation.com un oylaması. formalitesi çok olsa da insana daha güvenilir izlenimi veriyor. bir iki mesaj önce dile getirdiğim şekilde de oy verirseniz mor ve ötesine en iyi şekilde destek olabiliriz. |
||
|
||
| KLİP DAHA ÇIKMADI AMA ÇOK GÜZEL OLACAĞA BENZİYOR.BENCE MVÖ HAYRANI OLMAYANLAR BİLE BU KLİP VE BU MÜZİKTEN SONRA MVÖ HAYRANI OLACAK.AYRICA BENCE MOR VE ÖTESİNİN KÖTÜ GRUBA DÜŞMESİ Bİ BAKIMA İYİ. ÇÜNKÜ EĞER EN YÜKSEK PUANI ALIP ÇIKARSA MOR VE ÖTESİ DÜNYANIN GÜNDEMİNE BOMBA GİBİ DÜŞEBİLİR Kİ BU DA TÜRKİYE VE MVÖ AÇISINDAN SÜPER Bİ DURUM | ||
|
||
| bazı sorular geliyor. klibin kesinleşmiş bir günü yok arkadaşlar. resmi sitede belirtildiği gibi bekliyoruz... |
||
|
||
muhteşem bi şarkıı bayıldımm ![]() süper ama türkçe olduğu için dereceye giremeyiz
|
||
|
||
Ne deniLebilir kii... SÜPERrr....
|
||
|
||
süper şarkı güzel derece alırız inş.
|
||
|
||
her ne kadar kendi ülkemizdeki müzik zevki tavan yapmış eleştirmenler ve bilimum insanlar şarkıyı özensiz ve alelacele yapılmış bulsalar da biz mor fanlar olarak şarkıya ne kadar emek harcandığını anladık ve çok beğendik. ![]() izmir konserlerinde bu şarkıyı söylediklerinde eksiksiz bütün ooze delirerek söyledik bu şarkıyı. eminim düşüncelerimizi anlamışlardır
|
||
|
||
| Üzerinde Mor ve Ötesi elbisesi taşıyan süper şarkı.Kim ne derse desin ben çok beğendim,dinliyorum,dinletiyorum.. | ||
|
||
| “Deli” video klibi bu akşam yayında! Mart ayı boyunca post prodüksiyon aşamasında bulunan klip nihayet gösterime giriyor. Klibi ilk defa 27 Mart Perşembe akşamı saat 19:30’da TRT 1 Ana Haber Bülteni’nde izleyebilirsiniz. Klibi yarından itibaren morveotesi.com multimedya bölümünden de seyredebilirsiniz. |
||
|
||
| Yönetmen Ezel Akay fotoğraflarda Okan Bayülgenmiş heralde. eminim oda şarkımız kadar mükemmel olcak.Şarkı kadar olmasada klipte çok önemli diye düşünürüyorum. | ||
|
||
kibin başını izledim youtube da çok harika ya ![]() heykeller falan etkileyici olmuş ben çok beğendim valla
|
||
|
||
| star tv haberini verdi izledim şimdi başlıkta bizi delirtenler diye atılmış morlarla ilgiliydi.türkiyeyi delirttiler sıra avrupada dediler...ayrıca eurovision resmi sitesinde mor ve ötesinin klibi izlenme rekoruna koşuyor haberinide verdiler. | ||