|
||
şarkı herkesin beklediği gibi mükemmel sonunda en sevdiğim grup katılıyorrr
|
||
|
||
eurovision için hazırlanan diğer 2 şarkıyı forumda yayınlarsanız sevinirim
|
||
|
||
eurovision için hazırlanan diğer 2 şarkıyı forumda yayınlarsanız sevinirim ![]() Bu şarkılar Eurovision Albümü'nde yayınlanacak. Piyasaya çıktığı zaman hep beraber dinleyeceğiz. |
||
|
||
| gerçektyen şahane bir şarkı.. tipik bir MVÖ şarkısı ben bayıldımö açıkçası.. | ||
|
||
|
||
|
||
Hadi bakalim az kaldi ve ben sabirsizlik ve meraktan ölüyorum.. |
||
|
||
bu şarkı bana çok şeyi açıklıyor aslında mor ve ötesinin nasıl deli olduğunu ve bu delilikle neleri başaracağının kanıtı gerçekten mükemmel bir şarkı her dinlediğimde başka bir mesaj alıyorum süpersiniz harikasınız sizi övecek bi söz bulamıyorm yauf
|
||
|
||
bugün trt'de çıktı reklamı "heyeycana son 8 gün" mü ne yazıyordu bir heyecanlandım bir heyecanlandım
|
||
|
||
bugün trt'de çıktı reklamı "heyeycana son 8 gün" mü ne yazıyordu bir heyecanlandım bir heyecanlandım evet bende trt'de gördüm ''heyecana 8 gün kaldı'' yazıyordu..alttan vermişler şarkıyı ilk başta boş bulundum bir an korktum ya ![]()
|
||
|
||
| finladiya da rock bir sarki ile gidecek sanirim tek olarak.. ama onlarin sarkisi biraz rezil olmus yada bizim deli o kadar süperki bütün diger sarkilar yaninda rezil kaliyor
|
||
|
||
esc 2008'de DELY ismiyle yarışacak olan şarkımızın bu farklı yazılış tarzı da çok hoş olmuş
|
||
|
||
| Yalnız yeni fark ettim hani şarkıda diyor ya beni büyütün "ağlatmayın" diğerinde de "aldatmayın" diyormuş. herkes ağlatmayın olarak söylüyordu bende öyle bliyordum
|
||
|
||
| Eurovision partimizin ilk yayını şu an. Lütfen bizi yanlız bırakmayınız. Tüm gün Eurovision ve Mor ve Ötesi şarkıları: |
||
|
||
| deli disinda yunanistan ve ermenistani begendim ne yalan söyleyim..onun disindakiler is yapmaz sanirim ama bu 3 sarki bence cok güzel ama hala deli bence en güzeli
|
||
|
||
| çoook seviyorumm desteğimiz her zaman arkanızda hiç merak etmeyin!! | ||