|
||
bugün trt'de çıktı reklamı "heyeycana son 8 gün" mü ne yazıyordu bir heyecanlandım bir heyecanlandım evet bende trt'de gördüm ''heyecana 8 gün kaldı'' yazıyordu..alttan vermişler şarkıyı ilk başta boş bulundum bir an korktum ya ![]() ![]()
|
||
|
||
birinciyiz
|
||
|
||
birde Türk bayrağı üzerinde mor ve ötesi yazması çok gururlandırdı beni
|
||
|
||
birde Türk bayrağı üzerinde mor ve ötesi yazması çok gururlandırdı beni ![]() evet insan cok gururlanirdi |
||
|
||
finladiya da rock bir sarki ile gidecek sanirim tek olarak.. ama onlarin sarkisi biraz rezil olmus yada bizim deli o kadar süperki bütün diger sarkilar yaninda rezil kaliyor ![]() izledim de simdi gercekten baya bir rezil...
|
||
|
||
| şarkı iyi hoş da, eurovision luk değil. bir türk olarak tamamdır anlarım bu şarkıda ne der, ama elin garibi ne anlasın yahu. hedef büyük olsun istendiği kadar da hedef projeye başlamadan önce çizilir kanımca, yani iş tamam şu an sadece sonuçları bekliyoruz ve bu durumda kusura bakmayalım ama hedef falan yalan olur. neyse kısmet tabi bu işler bir yerde. durmak yok yola devam. | ||
|
||
YA SÜPPER Bİ ŞARKI BİRİ GÖRÜNTÜLÜ EKLESİN LÜTFENN
|
||
|
||
YA SÜPPER Bİ ŞARKI BİRİ GÖRÜNTÜLÜ EKLESİN LÜTFENN ![]() forumda zaten videolar bulunmaktadır arkadaşlar. Arama yapmadan mesaj göndermeyiniz. |
||
|
||
| yarı final bugün mü? | ||
|
||
| 1.Yarı Final:20 Mayıs 2.Yarı Final(Mvö'nün içinde bulunduğu):22 Mayıs
|
||
|
||
| Yani bizim grubumuz diye demiyorum gercekten ama en iyi sarki bizimkisi bence.. Abidik Gubidik sarkilar yapmis cogu, neresini begenelim ya.. Iste bu sarkilar arasinda kalite Mor ve Ötesi'nde anlasiliyor.. |
||
|
||
1.Yarı Final:21 Mayıs 2.Yarı Final(Mvö'nün içinde bulunduğu):22 Mayıs ![]() daha demin star da izledim 1. yarı final bugünmüş ..........
|
||
|
||
1.Yarı Final:21 Mayıs 2.Yarı Final(Mvö'nün içinde bulunduğu):22 Mayıs ![]() daha demin star da izledim 1. yarı final bugünmüş ..........
|
||
|
||
1. yarı final başladı ..........
|
||
|
||
mor ve ötesi bizi en iyi şekilde temsil eder
![]() |
||