|
||
unutmuştum benn :S izlemeye gidiyorumm
|
||
|
||
| durdu nefesler ama hala dimdik ayakta ayaktalar.. sonuna kadar arkalarındayız,onlarla büyüdük,onlarla,büyüyoruz,onlarla yaşıyoruz yine yanlarındayız.. |
||
|
||
Ya bu trt adamı heyecandan öldürür ![]() N'olmuş o reklam öyle.. |
||
|
||
şarkı tek kelimeyle çok güzel laf sölenemez ! iiki MVÖ katılmış eurovision a ikinci bi rimi rimi ley faciasından kurtulduk 1.olurz bnce
|
||
|
||
| Deli-rmeye az kaldı. | ||
|
||
Simdi heyecandan hik diye gidicem ya.. ![]() Iki saat kaldi, gecmez simdi o saatler ya..
|
||
|
||
| kaçıranlar için Yarı Final Eurovision Turkey 2008 http://www.youtube.com/watch?v=ac0xD2p8P18 |
||
|
||
Yani bizim grubumuz diye demiyorum gercekten ama en iyi sarki bizimkisi bence.. Abidik Gubidik sarkilar yapmis cogu, neresini begenelim ya.. Iste bu sarkilar arasinda kalite Mor ve Ötesi'nde anlasiliyor.. KatıLıyorum gerçekten..!! Ben diğerLerine baktımda hiç iyi değiL ÖzeLLikLe aLmanya dan daha çok şey bekLerdim Daha önce de ToKİo HoTeL çıkıcak söyLentiLeri vardı... OnLar gitse çok iyi oLurdu neyse.... Bizim grup gerçekrten muhteşem....!! |
||
|
||
mor ve ötesi çıkmadan önceki reklam nasıldı ya adamlar şişe kavun çilek falan dizip türk bayrağı yaptı ya süperdi bence ilginçti
|
||
|
||
yha üzülmeyin siz sakınnn! siz bizim gönlümüzde 1.siniz! bu yarışmaya siyasi olaylar da göz önnde bulundurularak objektif olmayan oylar yüzünde birinci olamadık ben şarkınızı çok seviyorum çokkkkk sizide çokkk seviorummm
|
||
|
||
Mor ve Ötesi! Siz hem kendi dilinizde bir parçayla hem de rock türünde bir parçayla hem de komşular(!)olmadan 7. oldunuz! harikasınız! |
||
|
||
| resmen hakkımız yendi.komşular komşularına çalıştı tabii bizimkiler hariç.Ama bizimkiler muhteşemdi.SİZ BİZİM BİRİNCİMİZSİNİZ.......MUHTEŞEMSİNİZ......... | ||
|
||
| Bu şehvetli sözlerle belgradı salladınız,,türkiyeyi salladınız,,her yanı salladınız,,... Siz bizim 1.mizsiniz.. Bunu başarabilmişsiniz.. Gerisi yalan..
|
||
|
||
| Mükemmel bir şarkıydı. Hakettiğimiz yerde olamadık ne yazık ki. Daha fazlasını haketmedik mi? Neyse mor ve ötesini tebrik ediyorum :-*Performans | ||
|
||
| Şarkı çok güzel çok çok güzel diğer tüm mvö şarkıları gibi.. Sahne şovumuz olsaydı keşke biraz daha. | ||