|
||
Mor ve Ötesi! Siz hem kendi dilinizde bir parçayla hem de rock türünde bir parçayla hem de komşular(!)olmadan 7. oldunuz! harikasınız!
|
||
|
||
| Arkadaşlar fanlar olarak hadi hep beraber deli şarkımızı çalalım hadi arkadaşlar seside açın |
||
|
||
Mor ve Ötesi! Siz hem kendi dilinizde bir parçayla hem de rock türünde bir parçayla hem de komşular(!)olmadan 7. oldunuz! harikasınız!
|
||
|
||
| oradaki en iyi şarkı bizimdi taraflı düşünmüyorum rusyayı da yunanistanı da ikiye katlardı ama komşuların birliği ve siyasi çekişmeler bizi 7. yaptı olsun komşularımızdan destek almadan kendi müziğimizle aldık bu 7.liği gönüllerin birincisi deli ve mor ve ötesi 'okumuş çocuklar'alnının akıyla çıktı eurovision macerasından da... | ||
|
||
| Bir 12 puanla 7.olduk ben buna 7.değil 1.lik derim...gonül 1.liği. | ||
|
||
Mor ve Ötesi! Siz hem kendi dilinizde bir parçayla hem de rock türünde bir parçayla hem de komşular(!)olmadan 7. oldunuz! harikasınız! |
||
|
||
| evet önemli olanda bu zaten.. | ||
|
||
| Siz ve şarkılarınız olduğu sürece biz her zaman arkanızdayız.Ne olursa olsun.Ayrıca süper bir derece yaptınız. | ||
|
||
| sahnede performans süperdi ama heycanlarını hiç hissettirmediler | ||
|
||
evet ben de coook begendim superdiler ![]() kutluyorum sizi ![]() ya sene ye seksendort katilsa eurovision a nasil olur?
|
||
|
||
| Biraz önce star haberde "Müzik otoriteleri mor ve ötesi'nin 7.sırada kalmasını 'deli'nin izleyicilere müzik kalitesi bakımından fazla gelmesine bağladı...." diye bi' cümle geçti.. İşte bu 'deli'yi iyi anlatan bir cümle... ![]() Çok hoşuma gitti doğrusu
|
||
|
||
Biraz önce star haberde "Müzik otoriteleri mor ve ötesi'nin 7.sırada kalmasını 'deli'nin izleyicilere müzik kalitesi bakımından fazla gelmesine bağladı...." diye bi' cümle geçti.. İşte bu 'deli'yi iyi anlatan bir cümle... ![]() Çok hoşuma gitti doğrusu ![]() evet ben de duydum onu ve medyanın bunu söylemiş olması ve insanların dalgalarına ayak uydurmaması ve deliye destek olması güzeldi. en azından bana "hahaaa mor ve ötesi morarmış eurovision'da dumur olmuş, azrbycn ın 12 puanından sonra hepsi somurtuyodu kehkeh" diyenlere söylicek bi laf. |
||
|
||
| kesinlikle ama insan bir şey bilmesede kaliteye oy verir ne o sebeple ne bu sebeple tamamen siyaset | ||
|
||
Biraz önce star haberde "Müzik otoriteleri mor ve ötesi'nin 7.sırada kalmasını 'deli'nin izleyicilere müzik kalitesi bakımından fazla gelmesine bağladı...." diye bi' cümle geçti.. oo budur işte bir atasözü vardır onu kullanmak istiyorum ama neyse anlayamamaları çok yazık İşte bu 'deli'yi iyi anlatan bir cümle... ![]() Çok hoşuma gitti doğrusu ![]()
|
||
|
||
| kanal d'de destekledi mor ve ötesi'ni deniz arman ''çok objektif(!) bir puanlama...'' dedi.beğendim onu. seksi kostümlerle alıncak puanı düşünüyordu... isveç ukrayna ve yunanistan. kalomira da geri kalmadı dedi kanal d. sevdim ben bunu -komşular hayırsız çıktı-...kanal d'nin yorumu bunlar
|
||