|
||
| mor ve ötesi harika bi şarkıyla gitti,Türkiye'nin gururu olarak yarıştı... zaten çıkan diğer şarkılardan anlaşılıyor ki bu şarkı o yarışmaya fazla kaliteli geldi... mor ve ötesini,mor ve ötesinin müziğini anlayanlar dinlesin.başkalarının geçici sevgisine gerek yok. tebrikler mor ve ötesi.... |
||
|
||
bizi delirttiler yeter..Harika bir şarkı ve video kazandığımızın farkındayım..
|
||
|
||
mor ve ötesi harika bi şarkıyla gitti,Türkiye'nin gururu olarak yarıştı... zaten çıkan diğer şarkılardan anlaşılıyor ki bu şarkı o yarışmaya fazla kaliteli geldi... mor ve ötesini,mor ve ötesinin müziğini anlayanlar dinlesin.başkalarının geçici sevgisine gerek yok. tebrikler mor ve ötesi.... bencede.. her insan anlamaz müzikten.. |
||
|
||
BU ŞARIKIYI DİNLEDİKÇE GÖZLERİM ISLANIYOR.. SUPER BİR PARÇA... MOR VE ÖTESİ ÇOK KALİTELİ MUKKEMMEL BİR SUNUŞ YAPTI BEN ONLARA ÇOKK ÇOKK TEŞEKKUR EDİYORUM GURUR DUYDUM. ONLARA KARŞI SAYGIM ON KAT DAHA ARTTI.. BENIM GIBII DUŞUNEN ÇOK INSAN VARDIR..BU ONLARIN NE KADAR BAŞARILI OLDUGUNUN KANITIDIR.. ZATEN BENIM ICIN BIR NUMARAYDI AMA BU SEFER GOZUMDE BIN KAT DAHA BUYUDULER.. SONSUZ ALKIŞLAR. SONSUZ SEVGİLER ... HERKES AKILLI BİR ''BİZ'' DELİ DELİYİM MUTLUYUM
|
||
|
||
| süperrrrr yaaaaaaaaaaaa | ||
|
||
| cengiz semercioğlu'nun bugün hürriyet gazetesinde yazdığı saçma sapan bir yazı buldum arkadaşlar.okumussunuzdur belki birçoğunuz .. Cengiz SEMERCİOĞLU Mort ve Ötesi Mor ve Ötesi’nin sıralamadaki gerçek yeri 7’ncilik değil 21’inciliktir, yatıp kalkıp o çok şikayet edilen komşuculuk oylarına yol açan tele-voting sistemine dua edelim. "Deli’yi dinledikçe Eurovision’dan umudumu kesiyorum, şarkı pek yavan gelmeye başladı bana" diye yazmışım 1 Nisan’da... Yarışma sonrası yorumlara bakıyorum da Mor ve Ötesi neredeyse çok başarılı ilan edilecek. Oysa biz sokaktan adam çevirip göndersek bu oylama sistemiyle Türkiye ilk 10’a girer. Bülent Özveren her fırsatta komşu ülkelerin birbirlerine oy vermesinden şikayet ediyor ama tele-voting’in Türkiye’ye getirdiği avantajdan hiç söz etmiyor. Bu sistem olmasa Mor ve Ötesi yarı finali bile geçemez, geçse bile finalde sadece Azerbaycan’dan alacağı 12 puanla yarışmanın sonuncusu olurdu. Kimse kendini kandırmasın her Eurovision’a katılan cebinde Fransa, Almanya, Belçika ve Hollanda’nın 10’ar puanı garanti şekilde sahneye çıkıyor. Buna şimdi Azerbaycan’ın 12 puanı da eklendi. İngiltere ve Bosna Hersek’in 7-8 puanı da garanti. İddiaya ediyorum sahneye ben çıksam karga sesimle bu 80 puanı garanti alır, yarışmada 12’inci olurdum. Yani Deli şarkısının bileğinin hakkıyla aldığı puan 40 civarındadır ve bu puanla da yarışmadaki gerçek yeri 21’inciliktir. Dolayısıyla bu yarışma bizim için Mort ve Ötesi olmuştur. Sertab Erener’in birinciliğinden sonra çocukluğumuzdaki gibi yeniden önemsenmeye başlayan Eurovision’a fazla önem vermeyi bırakmanın da zamanı geldi. TRT önümüzdeki yıl için bir karar almalı ve ünlü sanatçılarla anlaşıp Eurovision’a şarkı sipariş etmekten vazgeçmelidir. Bırakalım bu işi yarı profesyoneller yapsın... Biz de gülüp eğlenmek dışında bir önem atfetmeyelim bu sersem yarışmaya... |
||
|
||
| Öyle ya da böyle Deli duyduğum belkide en güzel ses! | ||
|
||
cengiz semercioğlu'nun bugün hürriyet gazetesinde yazdığı saçma sapan bir yazı buldum arkadaşlar.okumussunuzdur belki birçoğunuz .. Ay ay ay çok koydu herhalde kıyamam.bu adamın mail adresini biliyormusun?
Cengiz SEMERCİOĞLU Mort ve Ötesi Mor ve Ötesi’nin sıralamadaki gerçek yeri 7’ncilik değil 21’inciliktir, yatıp kalkıp o çok şikayet edilen komşuculuk oylarına yol açan tele-voting sistemine dua edelim. "Deli’yi dinledikçe Eurovision’dan umudumu kesiyorum, şarkı pek yavan gelmeye başladı bana" diye yazmışım 1 Nisan’da... Yarışma sonrası yorumlara bakıyorum da Mor ve Ötesi neredeyse çok başarılı ilan edilecek. Oysa biz sokaktan adam çevirip göndersek bu oylama sistemiyle Türkiye ilk 10’a girer. Bülent Özveren her fırsatta komşu ülkelerin birbirlerine oy vermesinden şikayet ediyor ama tele-voting’in Türkiye’ye getirdiği avantajdan hiç söz etmiyor. Bu sistem olmasa Mor ve Ötesi yarı finali bile geçemez, geçse bile finalde sadece Azerbaycan’dan alacağı 12 puanla yarışmanın sonuncusu olurdu. Kimse kendini kandırmasın her Eurovision’a katılan cebinde Fransa, Almanya, Belçika ve Hollanda’nın 10’ar puanı garanti şekilde sahneye çıkıyor. Buna şimdi Azerbaycan’ın 12 puanı da eklendi. İngiltere ve Bosna Hersek’in 7-8 puanı da garanti. İddiaya ediyorum sahneye ben çıksam karga sesimle bu 80 puanı garanti alır, yarışmada 12’inci olurdum. Yani Deli şarkısının bileğinin hakkıyla aldığı puan 40 civarındadır ve bu puanla da yarışmadaki gerçek yeri 21’inciliktir. Dolayısıyla bu yarışma bizim için Mort ve Ötesi olmuştur. Sertab Erener’in birinciliğinden sonra çocukluğumuzdaki gibi yeniden önemsenmeye başlayan Eurovision’a fazla önem vermeyi bırakmanın da zamanı geldi. TRT önümüzdeki yıl için bir karar almalı ve ünlü sanatçılarla anlaşıp Eurovision’a şarkı sipariş etmekten vazgeçmelidir. Bırakalım bu işi yarı profesyoneller yapsın... Biz de gülüp eğlenmek dışında bir önem atfetmeyelim bu sersem yarışmaya... |
||
|
||
| evet buldum simdi.. csemercioglu@hurriyet.com.tr ![]() |
||
|
||
| yazı yarı doğru yarı yanlış.daha doğrusu işlediği konu doğru bir konu ama 'deli'nin başarısı bir kalemde silinemez.bence de eurovision önemsenmemeli ama önemseniyorsa ve de yanlış giden bir şeyler varsa bunda ne morların ne de delinin bir suçu var.suç sistemde ve trt de.bana kalırsa türkiye bu işi yarı profesyonellere de bırakmasın.bence türkiye eurovisiona katılmasın. | ||
|
||
yazı yarı doğru yarı yanlış.daha doğrusu işlediği konu doğru bir konu ama 'deli'nin başarısı bir kalemde silinemez.bence de eurovision önemsenmemeli ama önemseniyorsa ve de yanlış giden bir şeyler varsa bunda ne morların ne de delinin bir suçu var.suç sistemde ve trt de.bana kalırsa türkiye bu işi yarı profesyonellere de bırakmasın.bence türkiye eurovisiona katılmasın. evet aslında ..ben de tam anlamıyla yanlıs diyemiyorum. yarısmaya verdiğimiz önem tek yanlıs burda. |
||
|
||
ne diyor bu adam ya müzikten anlamadıgı kesin ama bu kadar yorum yapabilmiş bravo aslında sinirlenmekte anlamsız biz neyin ne oldugunu biliyoruz.her zaman morlarımızın arkasındayız
|
||
|
||
yazı yarı doğru yarı yanlış.daha doğrusu işlediği konu doğru bir konu ama 'deli'nin başarısı bir kalemde silinemez.bence de eurovision önemsenmemeli ama önemseniyorsa ve de yanlış giden bir şeyler varsa bunda ne morların ne de delinin bir suçu var.suç sistemde ve trt de.bana kalırsa türkiye bu işi yarı profesyonellere de bırakmasın.bence türkiye eurovisiona katılmasın. evet bencede katılmasın buna bende katılıyorum
|
||
|
||
mükemmel bir şarkı tebrikler
|
||
|
||
| dün sabah bizim sinifa girdigimde herkes zaten eurovisionu konusuyordu.. sonra birden alman bir kiz beni yanina cagirdi dediki. ben sana bir sey sorucam. dedim sor bakalim. dediki sende türkiye nin eurovision sarkisi varmi. ismini unuttum ama müthis bir sarki. dedi. bende dedimki evet var. bana getirebilirmisin dedi. tamam dedim. mor ve ötesi böyle bir cok hayran kazandi eurovision sayesinde...onlar napsinlar o yarismadaki 1.ciligi asil amaclarina ulasti onlar
|
||