|
||
bizim sınıftada hep eurovision konuşuldu rock dinlemeyen arkadaşlar bile bizimle birlikle deli'yi söylediler çok mutlu oldum bazı öğretmenlerim mor ve ötesinin sahne performansının da tartışılmaz olduğunu ile getirdiler gurur duydum abilerimle bir kere daha
|
||
|
||
| tek kelimeyle süper.bence bu şarkı türkiye'nin gelmiş geçmiş bütün eurovision şarkılarını ezdi geçti.SÜPERSİNİZZZZZZZZ..... | ||
|
||
| şu siyasi meseleler olmasa birinciydik.ah ahh.. | ||
|
||
| Bizim sınıftada konuşuluyordu eurovision. Sınıftaki koyu rapçilere bile ROCK'ı sevdiren bir şarkıydı "deli". bütün gün herkes "Deli"yi söyledi sınıfta. Zaten 1. liği kaybetmemizin tek nedeni var siyasi meseleler. | ||
|
||
oylama olurken artık hangi ülkelerin tam puanı kime vereceğini onlar söylemeden ben söylüyodum haksızlıktı bu ve dünyaca ünlü biri rusyayı temsil etti ee tabi 1. olur tamamen komşu yarışması olmuş bi program nolursa olsun ordaki herkesi coşturdu mor ve ötesi süperdi onu bunu dinlemem
|
||
|
||
| kazanamadığımıza çok üzüldüm güzel şarkıydı .... | ||
|
||
umarım bu şarkı albüme konduğunda 3 dakikaya tıkmak yerine geniş geniş çalınır
|
||
|
||
eurovisionda bizi en iyi şekilde temsil ettiler gurur duydum yaa ben sertab erenerle 1. olduğumuzde bile bu kadar gururlanmadım sonuçta bu rock bir parça ve türkçe söylediler büyük cesaret onları gönülden kutluyorum özellikle sahne performanslarına bayıldım yaa!!! .....TEK KELİMEYLE MÜKEMMELSİNİZ.....
|
||
|
||
dün sabah bizim sinifa girdigimde herkes zaten eurovisionu konusuyordu.. sonra birden alman bir kiz beni yanina cagirdi dediki. ben sana bir sey sorucam. dedim sor bakalim. dediki sende türkiye nin eurovision sarkisi varmi. ismini unuttum ama müthis bir sarki. dedi. bende dedimki evet var. bana getirebilirmisin dedi. tamam dedim. mor ve ötesi böyle bir cok hayran kazandi eurovision sayesinde...onlar napsinlar o yarismadaki 1.ciligi asil amaclarina ulasti onlar ![]() bencede onlar asıl amaçlarına ulaştılarr...süperdilerrr...çok iyilerdii...sonuna kadar arkanızdayız mor ve ötesiii
|
||
|
||
ne anlarlar 0nlar şarkıdan.ßence de harıkaydılar. haRun ç0k heyecanlı görünüyordu.0nLar daha 0rayaa gitmeden bizim için 1.ciydiler zaten.. 0ylamalar falan hiç önemlii değil. gelmiş geçmişş enn iyi eurovisi0n şarkısıydı ![]() deliiii
|
||
|
||
ben şarkıyı sağolunlar annem ve abim yüzünden fazda dinliyememiştim.ama sonunda dinledim canım çıkmıştı şarkıyı bulana kadar.ama olsun değer
|
||
|
||
| Ben şarkıyı her gün dinliyorum.Muhteşem bir şarkı.Anlamlı ve güzel. | ||
|
||
hergün sınıfta arkadaşlarımla dinliyorum doyulmuyo bu şarkıya
|
||
|
||
| Selam,DELİLER!!!Biz Azerbaycandan yazıyoruz.Sizi çok seviyoruk!!! Siz ve Elnur ve Samir Eurovision'nun en yakışıklı iştirakçılari idiz!!! Her kesin gözü sizin üzerinizde idi...Tüm Azerbeycan halkı sizi destekliyordu ve destekliyor...Azerbeycandan selamlar,Baküdeki konserinizi bekliyoruz!!!Hepinizi öpüyoruk!!!... Gulya ve Leyla... | ||
|
||
| sınavda bile içimden deli yi söylüyordum | ||