|
||
| eurovision eer gerçekten şarkıları değerlendirseydi, hangi dilde olduğuna bakmadan, çok iyi bir derece alabilirdik hatta alırdıkk xD bu kadar ezilmeye rağmen hala nie katılmak için kendimizi yırtıyoruz kiii xD :s | ||
|
||
çok güzel mor ve ötesine yakışır bir parçaydı..herşey sonuçlar dışında çok güzel geçti..
|
||
|
||
| gerçekten aranıyor sahibi ruhumun tam yerşne mi düştüm işte bu sözler olayı bitiriyorrr
|
||
|
||
itiraf etmeliyim ki şarkıyı ilk dinlediğimde beğendm fakat eurovision şarkısı olarak görmedim. tam bir mvö şarkısıydı ve çok başarılıydı.. ilk 5 ülkeden gelen oylardan snra ilk 3 sıradaydık artık kaptrdık gidiyrz dedim:) ancak malesef ki politik nedenlerden dolayı ( herzamanki gbi) istediğimiz sonucu alamdk.. böylesine kaliteli bir şarkı tabiiki 7. sırayı haketmedi ama gönüllerimzn 1.si. Olsun:) ayrıca bu yarışmadan snra eurovision un çok amatör bi yarışma olduguna karar verdm. tamaamen siyasi oylar.. tarafsız olmasını dilerdm. herneyse çok iyiydi mor ve ötesi:) iyi bir işe imza attılar helal olsn..
|
||
|
||
| Bnce onLar 1. di ama işin içine siyasi nedenLer girince...Amaaan,ne önemi var...ONLAR BİZİM GÖNLÜMÜZDE BİRİNCİLER!!! | ||
|
||
bu şarkıyı bana mı yazmışlar ne
|
||
|
||
şarkı müthişti bence yaa ama siyaset siyaset siyaset.... her yıl aynı sorun kesinlikle bu şarkı hakediodu 1.liği
|
||
|
||
| kerem k. abinin sözüne göre bu ülkede bir kişiyi taksime çıkarsak söyleceği şarkı DELİ olurmuş.... haklı bence....bir yandan aşk temalı gözüksede sıkı bir özgürlük ve eşitlik şarkısı....... pamuk ipliğine bağlı olan şu dünyada... dimi? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
| şarkı gerçekten ççoookk güzel...günde defalarca dinliyorum ve bıkamıyorum...sözleri de çookk hoşuma gidiyor. ayrıca mor ve ötesi'nin eurovision'a türkçe bir şarkıyla katılması süper bir şey hepimiz onlarla gurur duyuyoruz!!!!!!!!!!!!! | ||
|
||
ya bi tane kadın var diyor ki."ben mor ve ötesini beğenmiyorum açıkçası başkası da oLabiLirdi neden o???"Ayyy,sinirden kafayı yiyeceğim şimdiiii!!!!!
|
||
|
||
şarkı çoooook süpper dinledikçe dinleyesi geliyo insanın onların tüm şarkıları dinlemeye değer zaten... mor ve ötesinin tüm üyelerini çok ama çok seviyorumm
|
||
|
||
| Şarkı güzeldi.hala güzel.bizim için hiç eskimeyecekte.atıp tutmaya gerek yok. hep söyledim bu konuda:*meyve veren ağacı taşlarlar *
|
||
|
||
ya bi tane kadın var diyor ki."ben mor ve ötesini beğenmiyorum açıkçası başkası da oLabiLirdi neden o???"Ayyy,sinirden kafayı yiyeceğim şimdiiii!!!!! ![]() sevmiyorsan dinleme kardeşim. bende sinir oluyorum böyle yorumlara.
|
||
|
||
| eurovision'un bana göre gelmiş geçmiş en güzel şarkısı..deli.. | ||
|
||
eurovision'un bana göre gelmiş geçmiş en güzel şarkısı..deli.. gelmiş gelecek en güzel şarkısı bence
|
||