|
||
eurovision'un bana göre gelmiş geçmiş en güzel şarkısı..deli.. gelmiş gelecek en güzel şarkısı bencebence de kimse onlar kadar güzel ve anlamlı şarkı yapamaz
|
||
|
||
ya bi tane kadın var diyor ki."ben mor ve ötesini beğenmiyorum açıkçası başkası da oLabiLirdi neden o???"Ayyy,sinirden kafayı yiyeceğim şimdiiii!!!!! onlar karşında süper staaaaaar diye bağırıp dans etmeye çalışıpta edemeyen sadece süper staaaaaaaaaar diyen kişileri istiyolar müzik onların neyine
![]() |
||
|
||
ya bi önceki yazdıgım gibi bunda da aynı şeyi yazmak istiyorum çünkü bu şarkı mükemmel
|
||
|
||
| hala ilk günkü gibi dinleyebeliyorsak kimsenin birşey söylemeye hakkı yok demektir | ||
|
||
| bazı arkadaşlar hatırlar; Tüm dünyanın dikkat kesildiği Eurovision sonuçlandı. Türkiye Mor ve Ötesi'nin 'Deli'siyle 7. olurken geceye ülkelerin birbirine verdiği oylar damga vurdu. İşte alıp verdiklerimiz sıçrama hareketleriyle heyecan yarattı. Bateride Kerem Kabadayı da gruba eşlik etti. Helsinki'de geçen yıl yapılan yarışmasında birinci olan Sırbistan'ı ''Molitva'' adlı şarkısıyla temsil eden Marija Serifoviç, 53. Eurovision Şarkı Yarışması'nın açılışını yaptı. youtubeden alıntı Ben diyorum Kerem Özyeğen yalan söylemez
|
||
|
||
şarkı süper söyleyen Ler de süper bittim şarkıya resmen zaten emeklerinin sonuçları aldılarrr
|
||
|
||
sarkı müthiş eksiksiz harika söyleyenlerinden sarkıdan eksik yanı yok ve derecemiz de fena sayılmaz ama önemli olan derece diil bu müthis sarkı ve grubumuz,morlarımız
|
||
|
||
yaa varya hakkmızı yedıler yaa sucumuz turk olmak degılmı yaa ondan kazanamadık yaaaaaaaaaa cokk sınrlendım yaaaa ama
|
||
|
||
yaa varya hakkmızı yedıler yaa sucumuz turk olmak degılmı yaa ondan kazanamadık yaaaaaaaaaa cokk sınrlendım yaaaa ama :(haklisin,ya,mvo en iyisi idi.. ![]()
|
||
|
||
| çok seviyorum bu şarkıyı | ||
|
||
| ilk dinlediğimde berbat bi şarkı demiştim... şimdi de öyle diyorum... (bana göre) | ||
|
||
Herkesi DELİ eden bir parça.Ve Halen de öyle
|
||
|
||
| acaip güzel sözler sanki bni anlatıyo tebrik ederim ben valla her işte oldukları gibi yine çok başarılılar | ||
|
||
| nasıldı güzelmiydi giden varmı ::)varsa video çekdiyse msn veriyim yolasın | ||