|
||
| Deli Mor ve Ötesi Grubu'nun seslendirdiği şarkı, ilk olarak TRT 1 Ana Haber Bülteni'nde canlı yayınlandı. "Deli" adlı şarkı, herkesten tam not aldı. 53'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek şarkı belirlendi. TRT seçici kurulunun, 3 eser arasından belirlediği "Deli" adlı şarkı, İstanbul'da düzenlenen gecede, izleyici ve dinleyiciyle buluştu. Rock tınıları içeren ve grubun tarzına uygun olan şarkı büyük beğeni topladı. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, çok başarılı bulduğu eseri herkesin desteklemesini istedi. Mor ve Ötesi grubu üyeleri de, yarışmada iddialı olduklarını belirtti. 53'üncü Eurovision Şarkı Yarışması 20-24 Mayıs günlerinde Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da yapılacak. Finalde yarışması kesin olan Sırbistan, İngiltere, Fransa, Almanya ve İspanya dışındaki tüm ülkeler bu yıl yarı finallere katılacak. Yarı finallerde yarışacak ülkeler de iki grupta toplanacak. Şarkımızı aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz : http://www.trt.net.tr/haber/2008/02/15/video/eu2008vid/back/back.htm Kaynak:Trt --- Diğer şarkıları eurovision sitelerinden öğrenip dinleyebilirsiniz... |
||
|
||
| beni en sinir eden,daha kendi ülkemizdeki insanların bile sözleri anlayamamış olması.o yüzden şarkı hakkında teredütlerim çok yoğun.bizim hastası olacağımız bir şarkı yine,ama öyle acaip yorumlar yapılmış ki!ciddi sinir bozucu.o yüzden müziği biraz daha baskın yapmalılar.bizim alışkın olduğumuz bir tempo.ses tonu da harunun en güzel çıktığı tizlikte. yani tabiri caizse,cambaz gibi,sözden anlayan anlamayan herkesin zönk! diye kalacağı bir ritim olmalı.evrensel düşünün.bu bitr yarışma. biz beğendik tamamdır bilmemne bunlar yaramıyor arkadaşlar.yarışmada biz de onlara oy veremediğimize göre?en iyi şekilde hazırlanmaları için yapıcı yorumlar yapmalıyız.azcık derin düşünün. tabiki biz şarkıya bayıldık,ya diğerleri? |
||
|
||
| ben oy atacagim ve benim bütün arkadaslarimda büyük ihtimalle öyle yapacaklar alman olmalarina ragmen onlarda parcaya hayran kaldilar belirteyim!!! | ||
|
||
| davullu,zurnalı rock şarkısıymış.dinlesinlerde görsünlerr | ||
|
||
ben oy atacagim ve benim bütün arkadaslarimda büyük ihtimalle öyle yapacaklar alman olmalarina ragmen onlarda parcaya hayran kaldilar belirteyim!!! türkiyeden kendimize atamayız ki
|
||
|
||
davullu,zurnalı rock şarkısıymış.dinlesinlerde görsünlerr ,haklısın haklısın sonuna kadar haklısın |
||
|
||
ben oy atacagim ve benim bütün arkadaslarimda büyük ihtimalle öyle yapacaklar alman olmalarina ragmen onlarda parcaya hayran kaldilar belirteyim!!! bende burdan oy aticam.. kontörler gidicek ama feda olsun morlara..
|
||
|
||
ben oy atacagim ve benim bütün arkadaslarimda büyük ihtimalle öyle yapacaklar alman olmalarina ragmen onlarda parcaya hayran kaldilar belirteyim!!! türkiyeden kendimize atamayız kiALMANYA danim |
||
|
||
ben cambaz gibi daha vurmalı kırmalı bir şey bekliyorum ama fena olmamış pardon süper...olmuş.. ..hayırlı uğurlu olsun hepimize
|
||
|
||
ben oy atacagim ve benim bütün arkadaslarimda büyük ihtimalle öyle yapacaklar alman olmalarina ragmen onlarda parcaya hayran kaldilar belirteyim!!! pardon da ne bi sinir?buradaki herkes bu grubu çok seviyor.ancak belki sevgileri yüzünden objektif bakamayanlar var.sinire gelirseniz,merak etmeyin o duyudan herkeste var,gerekirse ortaya çıkar.sakin olmaya çalışsın herkes.tekrar tekrar belirtmemde fayda var,okuduğum 3 yerde de şarkı hakkında çok olumsuz eleştriler gördüm.bu mvö dinleyicisi olmamalarından,şarkıyı anlayamamalarından kaynaklanıyor.o yüzden diyorum ki en anlamayanının bile donup kalacağ bir ritmi yakalasınlar şarkıda |
||
|
||
| şarkı beni yine tatmin etti.Ama şunu söylemek zorundayım şarkı İngilizce olmak zorunda çünkü söze dayanan bir şarkı.Ve ingilizce olmazsa Avrupalılar anlayamaz. | ||
|
||
davullu,zurnalı rock şarkısıymış.dinlesinlerde görsünlerr katılıyorum gerçek müzisyen emeğiyle hazırlanmış parçaları görsünler
|
||
|
||
| yeri göğü inletiriz biz morlarla ve ötemizle | ||
|
||
| bence sarkinin basi cambaz gibi olmaliydi.. yani cümbüs, saz veya ne biliyim bu tarz bir enstrüman sonrada gitar.. iste bu etkilerdi diye düsnüyorum.. |
||
|
||
şarkı beni yine tatmin etti.Ama şunu söylemek zorundayım şarkı İngilizce olmak zorunda çünkü söze dayanan bir şarkı.Ve ingilizce olmazsa Avrupalılar anlayamaz. aslında dediiğim gibi neden alt yazı uygulaması yok?böylece hem biz dilimizi tanıtırz,hem şarkımız anlaşılır.
|
||