|
||
koşup almaya gidiyorum sanırsam
|
||
|
||
süper bir röpartaj gerçekten ve ayrıca resimde çok güzel
|
||
|
||
| hep bildiğimiz şeyler yeni birşey yok röportajda ama fotoğraf güzelmiş | ||
|
||
Valla sabah gittim aldım neredeyse tüm gazeteleri Bu röportaja bayıldım..Fotoğraflar,soru-cevaplar harika. 'Uzaylı' ve 'Steril Çocuklar' bölümü müthiş
|
||
|
||
resim süper
|
||
|
||
ayşe arman da çok sevinmiş tanıdığına sevilmiycek insanlar mı onlar çok değişikler tabiki de herkesten farklılar morlar paylaşım için çok sağol süper röportaj olmuş..
|
||
|
||
mükemmeller
|
||
|
||
ben de dün okudum.hatta aldım gazeteyi kimseye vermedm ;Dpozları falan çok şekerdi..ayrıca "evli" gibi olduklarına ve komün hayatı yaşadıklarına sonuna kadar katılıyorum..eşit,eşit,eşit
|
||
|
||
"uzaylı" he he çook seviyorum onları ya.harika bir röportaj olmuş.
|
||
|
||
| "başka bir dünya" bende o dünyadayım sizler çok sempatik insanlarsınız yaaa iyiki varsınız | ||
|
||
| yaa çok tatlı çıkmışlar. hele o yattıkları halleri süperler yaaa... | ||
|
||
of ben bu adamları sevıyorum yaaa
|
||
|
||
| Kerem: Rakun, muhteşem bir havyan. Aslında şehirli değil ama devamlı şehre geliyor, Amerika’da filan ve milletin bahçelerinde dolaşıyor, ağaçlarına çıkıyor, onlar ortada yokken de bahçeye iniyor, bir halt karıştırıyor ve yok oluyor. Burda ne demek istediğini anlıyor gibiyim..... |
||
|
||
| "Harun: Evet, doğrusu alıyoruz. Çünkü biz herkesin yapmadığı birkaç şey yapıyoruz." O birkaç şey o kadar büyük şeyler ki biz de onları ciddiye alıyoruz..Çok haklılar.. |
||
|
||
| gercekten çok güzel bir röportaj olmuşş |
||