Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
in flames

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Yabancı Sanatçılar

: in flames

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 [ 2 ]

kaygusuz 27.08.2007 10:25:36
reroute to remain harika bir şarkı bence en sevdigim iki death metal grubundan biridir zaten bu şarkıda da ben kopuyorum zate.

aslı91 28.08.2007 22:06:32
reroute to remain harika bir şarkı bence en sevdigim iki death metal grubundan biridir zaten bu şarkıda da ben kopuyorum zate.
Reroute to Remain harika bir şarkı olmasının yanısıra harika bir albüm...Gönül rahatlığıyla hayatımın albümü diyebilirim=}Bir albümdeki şarkıların hepsimi bu kadar güzel olur ya:S:D

Man on the Moon 21.10.2007 02:32:11
Geçen sene İsveç'te tanıştığım.(tanışmak için neler neler yaptım tabiki)insan canlısı herifler.türk olduğumu öğrenince daha bir sıcak davrandılar.müzikal olarak aşmış insanlar.(horlamaları bile melodik)cidden türkleri cok ama cok seviyorlar.

10 seneden fazla gitar calan ve kendini çok iyi hatta,mükemmel bir gitarist olarak gören ben jesper ve bjorn le beraber gitar çalarken daha bir hiç olduğumu gördüm.adamlarla aynı düzgünlükte ve aynı güzellikte çalıyorum fakat,bir müzikal kalite çıkıyor adamların her tele vuruşunda.buda swedish death metalin sırrı olsa gerek.adamlar aşmışlar yani.

birde hayatımda bu kadar büyük bir studyo görmedim.para çok tabi abilerde Cheesy isveç ve çevresine işiniz düşerse gothenburg daki herhangi bir müzik mağazasına sorun yerini gösterirler.hiç çekinmeyin gidin,çok insan canlısı kişiler Smiley

aslı91 21.10.2007 09:07:01
elime geçen ilk parayla isveçe kaçma planlarım vardı, Man on the Moon'un yazdıklarını görünce bu düşüncem daha bir pekişmiş oldu Grin

empyrium 25.10.2007 21:23:31
melodic death metal'i yaratan grup..olağan üstüler..

kaygusuz 27.11.2007 23:56:24
elime geçen ilk parayla isveçe kaçma planlarım vardı, Man on the Moon'un yazdıklarını görünce bu düşüncem daha bir pekişmiş oldu Grin
bu gruba iyice ısındım albümünüde harika buldum başlarda bir iki müzigini dinliyordum şimdi bir mor ve ötesi bir in flames valla harikalar ya.acaba Man on the Moon in flames türkiyeye gelmeyi düşünüyormuymuş sordunmu

Man on the Moon 28.11.2007 00:07:12
gelmişlerdi zaten rock republic fest. felan tam bilmiyorum,yurtdısındaydım.fakat her zaman gelmeye sıcak bakıyorlar.

su yeni albüm cıksın,turne kapmasında uğrarlar büyük ihtimal

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 [ 2 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468