mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Röportajlar - Basın

Konu: Bu Şarkı Eurovision'da 'Deli' Gibi Puan Toplar

Sayfa: [ 1 ] 2

deborah 17.02.2008 11:12:22
Bu şarkı Eurovision'da 'Deli' gibi puan toplar

53. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek Mor ve Ötesi grubunun ‘Deli’ adlı şarkısı dinleyenlerin beğenisini kazandı. Müzik dünyasının pek çok önemli ismi de gruba destek verdi. Bazı müzik otoriteleri “Şarkı kesinlikle ilk beşe girer” derken bazıları da “Grubun sahne performansı da önemli” dedi. İşte müzisyenlerin yorumuyla Deli şarkısı:

KALBİM ONLARLA-AŞKIN NUR YENGİ

Mor ve Ötesi grubunu çok beğeniyorum. Başarılar diliyorum, kalbim onlarla olacak. Yarışmada iyi bir derece alacaklarına da inanıyorum.

SÖZLERİNİ ÇOK BEĞENDİM-KAYAHAN

Mor ve Ötesi’ne başarılar diliyorum. İyi bir dereceyle döneceklerine eminim. Şarkının sözlerini de çok beğendim.

ŞOVUN NASIL OLACAĞI ÖNEMLİ - Cahİt Berkay

TİPİK bir Mor ve Ötesi şarkısı. Çok beğendim. Fakat Eurovision artık görsel bir şov arenası. Nasıl bir sunum yapacaklarını çok merak ediyorum. Eurovision Türkiye’de milli bir mesele olarak görülüyor. Oysa centilmen bir şarkı yarışması. O nedenle Mor ve Ötesi’nin yarışacağını duyduğumda endişelendim. Bir popçu gitseydi daha iyi olurdu diye düşündüm. Çünkü kötü bir sonuçtan sonra bu başarılı gruba olumsuz tepkiler gelmesinden endişe ediyorum.

MELODİ SICAK AMA ZAYIF - Metin Özülkü

DELİ’NİN melodisi sıcak fakat zayıf. Bu şarkılar bir günde insanları cezbetmek zorunda olduğu için içerisinde can alıcı bir bölüm bulunmalı. Dinledikçe kulağa hoş geliyor, aranjmanı da çok güzel ama melodisi can alıcı değil. Deli, iyi bir performanla yarışmada ilk 4 ya da 5’e girer.

İYİ BİR DERECE ALIRLAR - S. CUMHUR ÖNAL

GRUP bu şarkıyla iyi bir derece elde eder. Ama performans çok iyi olmalı. Birincilik önemli değil. Unutulmasın ki yıllarca dillere destan olan Felicita adlı şarkı Eurovision’da ikinci olmuş, aynı yıl birinci olan şarkı unutulmuştu.

NAKARAT AKILDA KALICI - FUAT GÜNER

ŞARKIYI TRT’de dinledim ve beğendim. Sözler hoş, nakarat da akılda kalıcı. İlk 10’a kalmaları gerekiyor. Fakat Eurovision yarışması bu kadar önemsenmemeli.

akşam.com

ahmet347 17.02.2008 11:13:47
bencede sahne showu sıfırdı trtde. tabi orada öyle olmaz  Smiley bencede saglam bir derece gelir.

deborah 17.02.2008 11:30:45

NAKARAT AKILDA KALICI - FUAT GÜNER
ŞARKIYI TRT’de dinledim ve beğendim. Sözler hoş, nakarat da akılda kalıcı. İlk 10’a kalmaları gerekiyor. Fakat Eurovision yarışması bu kadar önemsenmemeli.

aslında biraz önemsemeliyiz..çünkü yarışma sonunda aldığımız derece ile ya yerden yere vurulcaz ya da göklere çıkarılcaz..ama morlar bunları bile bile kabul etti..bizim de artık diyecek lafımız yok..

Fuat Güner'in dediği gibi ilk 10'a gireriz Wink

burakpurple 17.02.2008 12:25:37
bencede sahne showu sıfırdı trtde. tabi orada öyle olmaz  Smiley bencede saglam bir derece gelir.
harun şarkıyı 2. defa çalıcakları sırada

-mi denmi giriyoruz dedi  Grin

süperdi vallaha . örövizyondada böyle pozitif olurlarsa süper olur.

dark_angel_16 17.02.2008 12:28:33
evet yaa ben begendim şarkılarını yaniii=)
yolları açık olsn daima:) Wink

İrem_94 17.02.2008 19:54:19
Bencede sahne şovu çok önemli
Ama inanıyorum ki o gün ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar

-Bir Derdim Var- 17.02.2008 20:02:21
Bencede sahne şovu çok önemli
Ama inanıyorum ki o gün ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar

bence de..Ellerinden ne geliyorsa yapacaklar

tubis 21.02.2008 11:59:01
ya sarki guzel ama genc isi yani bu sarkiyi bizim anneller .....  birsey anlamaz ama ben coook seviyorum sarkiyi  bence guzel yere varacak eurovision da zaten gurbetciler yanliz irakmiyor fransa, almanya, ingiltere, belcika.... 12 pts kesin 

tubis 02.03.2008 16:36:08
ben hem diger sarkilarini merak ediyorum vede sahne sovu
ama harun tekin dedigi gibi sahne sovu supriz insallah guzel olur  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

aarsızz 02.03.2008 16:57:45
bana öyle geliyorki sahne şovu çok farklı olucak
farklı bi mor ve ötesi gçrücez Cheesy

rumeysa 02.03.2008 17:00:44
bana öyle geliyorki sahne şovu çok farklı olucak
farklı bi mor ve ötesi gçrücez Cheesy

ayni fikirdeyim..
cok degisik bir sahne sovu bizi bekliyor olucak..
öyle mor ve ötesi orda sap gibi dikilmekten baska birsey yapmaz diyen insanlara iyi bir cevap gelicek bence..

Birgül 02.03.2008 17:43:34
zaten bir röportajda harun abi sahne şovumuz çok delice olacak demişti.onlara güveniyoruz ama en önemlisi müzik tabii ki de. Smiley

zafer_bergama23 02.03.2008 17:49:11
akustik olarakta çok güzeldi deli bugün dinledik  Grin

major 02.03.2008 21:14:12
işin görsel kısmı zayıf kalırsa işimiz gerçekten zor
umarım trt de seyrettiğimiz gibi olmaz

egemen35 02.03.2008 21:15:28
işin görsel kısmı zayıf kalırsa işimiz gerçekten zor
umarım trt de seyrettiğimiz gibi olmaz

bencede sadece söylediler bi sonlarında harunla kerem bişey yaptı okadar

Sayfa: [ 1 ] 2