|
||
| Korku insanın içgüdüsel olarak hissettiği tehlike anıdır.Peki size bunu hissettiren nedir ? | ||
|
||
Korku kişinin ödünün patlama anıdır bize bunu hissettiren olağan dışı olmasıdır ![]() BENİM KORKTUĞUM ÜÇ ŞEY 1=yağmursuz toprak 2=ezansız istanbul 3=imansız ölüm
|
||
|
||
| matematik sinavidir.. | ||
|
||
| başta ve en önemlisi ;ailemden birini kaybetmek ikincisi final haftası ![]() |
||
|
||
derslerim de başarısız olmak..şu anki piskolojim yüzünden iyice astım derslerimi gerçekleşmez inşallah
|
||
|
||
| doğru anlaşılamamak , çok var aslındada .. | ||
|
||
| benim için korku herşeyin günlük gülüstanlık olduğunu söyleyen kişilerdir | ||
|
||
| benim için korku beni sevenleri değil benim sevdiklerimi kaybetmemdir ve ne yazıkki herseferinde başıma geliyor sevenlerim yanımdayken sevdiklerim benden ayrı yaşıyor |
||
|
||
| benim için korku mvö'nün dağılmasıdır (allah göstermesin) | ||
|
||
aldatılmak, sevdiğim insanın bana "seni seviyorum" deyipte sevmemesi, sevdiklerimi kaybetmek ve yanarak ölmek
|
||
|
||
| cok komik "mathemetk sinavi" super ya vallah benim icin de oyle sayilir ders okull bunlar cok korkutucu dermisim insanın içini daraltan bir yakın tehdit hissi olarak açıklayabilmemiz mümkündür |
||
|
||
| ahiret gunu de coook kortkutucu yani dgil mi ? | ||
|
||
| aslında tarifi zor | ||
|
||
| Aslında hayatta ne yapıyorsak bunun sayesinde yapıyoruz Yaşamımızı ve kendimizi bu duygu yönetiyor Ve kendimizi bu duyguya veriyoruz bilinçli yada bilinçsiz bizi istediği yere götürüyor korku.... |
||
|
||
| hiç istemediğim bir şeyin olması... | ||