|
||
| Hayallerimin yıkılması | ||
|
||
| tüm bildiklerimin aslında bir yalandan ibaret olduğunu öğrendiğimin zaman | ||
|
||
| "tüm bildiklerimin aslında bir yalandan ibaret olduğunu öğrendiğimin zaman" Benimkide tam olarak bu. |
||
|
||
| korku:bir sözcüğü duyunca donakalmaktır. | ||
|
||
| Annemin bana kendi ağzı ile ''sana hakkımı helal etmiyorum'' dediğini hayal etmek. | ||
|
||
Annemin bana kendi ağzı ile ''sana hakkımı helal etmiyorum'' dediğini hayal etmek. der mi?
|
||
|
||
| benim için bu ara korku aslında korkmuyorken,çok korktuğunu söylediğin karşı tarafın hiç sesini çıkarmadan durmasıydı!nasıl bir insan böyle davranabilir.anlamaya ihtiyacım var,, | ||
|
||
Annemin bana kendi ağzı ile ''sana hakkımı helal etmiyorum'' dediğini hayal etmek.
|
||
|
||
| en başta; ailemi sonra sağlığımı en sonunda insanlara kaşı iyi niyetimi ve sevgimi kaybetmem... |
||
|
||
| insanların zaten sahip olmadığı bir kısım şeyler için kaybetme korkusu yaşaması ne korkunç. | ||
|
||
| Korku insanın doğasında olan hep bastırmaya çalıştığı ani duygu patlamasına denir. | ||
|
||
insanların zaten sahip olmadığı bir kısım şeyler için kaybetme korkusu yaşaması ne korkunç. artık böyle yapmayacağım.umarım.bir tür delilik sonuçta.
|
||
|
||
Annemin bana kendi ağzı ile ''sana hakkımı helal etmiyorum'' dediğini hayal etmek. der mi?
|
||
|
||
korku boğazında yıllanan bi düğümden başka bir şey değildir
|
||
|
||
| giderek çevrendekileri kaybetme hissidir ... hissettikçe korkun 2 katına çıkar ! | ||