|
||
matematik sinavidir.. katılıyorum |
||
|
||
| "Korku, hayatta kalabilmenin vazgeçilmez bir unsurudur" piknik tüplerinden ve köpeklerden çok korkardım ama artık hiç bişeyden korkmuyorum. galiba köpeklerden hala korkuyorum buralarda nüfusu fazla olduğu için belki de.
|
||
|
||
| ben hayattan zevk alamamaktan korkuyorum çünkü hayata olan sevgini kaybedersen herşeyi kaybedersin bence... | ||
|
||
Anlatılmaz Yaşanır cinsinden birşeydi ama neydi ?Unuttum
|
||
|
||
| Ailemi kaybetmek en çok korktuğum şeydir.... onlar benim herşeyim canım ciğerim onlarsız ben bir hiçim .... | ||
|
||
| birgün kalktığımda ailemi yanımda görememek..özellikle kardeşlerimi... | ||
|
||
| sevdiklerimin beni terketmesidir yalnız kalmaktır benim en büyük korkum. | ||
|
||
| Bence korku; herkesten uzak bir yer ve orada yalnızca bir ev, her yer simsiyah, hep gece hiç gündüz yok, evin camları perdeleri açık, televizyonda insanları teker teker öldüren değişik bir varlık, hava soğuk fırtına, korumasız yalnız, sessiz bir şekilde o televizyondaki filmi izlemek zorunda kalmak... | ||
|
||
| dünyada ki bütün hayvanların yok olmasıdır benim için ................................ | ||
|
||
sayısal derslerde başarısızlık veya okulda notlarımın düşmüş olması... her şey notla ölçülemez ki! ![]() daha başkaaa... arkamdan kötü konuşulması ve karşımdakilerin beni ısrarla yanlış anlamak istemesi
|
||
|
||
| Sevdiğim kişileri kaybetmek, yaptığım planların yok olması Umutlarımın bitmesi (geleceğe dair) |
||
|
||
| hayal gücümü kaybetmek...... | ||
|
||
| kalbimi kaybetmekten sevmeyi unutmak... |
||
|
||
| sevdiklerimin yanımda olmadıgı an,bir an için bile olsa onları kaybetmek ve karanlıkkkkkk(karanlıktan cok korkarım ben yaa) | ||
|
||
| artık hiçbir şeyden korkmuyor olduğunu farketmek....... | ||