|
||
"Korku, hayatta kalabilmenin vazgeçilmez bir unsurudur" piknik tüplerinden ve köpeklerden çok korkardım ama artık hiç bişeyden korkmuyorum. galiba köpeklerden hala korkuyorum buralarda nüfusu fazla olduğu için belki de. ![]() bende köpeklerden cok korkuyorum bir köpek görürsem hemen yanimda kim olursa onun arkasina saklaniyorum (asansöre hic binmem kücüklüyümden beri )
|
||
|
||
| Benim en cok korktugum sey ise ailemi bir gün kaybetmek, aklima geldigin'de bile icimi bir korku sariyor. Birde kücüklügmden beri gördügüm bir rüya var, o rüyayi ne zaman görsem ciglik atarak uyanirim, birde o cok korkutur beni
|
||
|
||
"Korku, hayatta kalabilmenin vazgeçilmez bir unsurudur" piknik tüplerinden ve köpeklerden çok korkardım ama artık hiç bişeyden korkmuyorum. galiba köpeklerden hala korkuyorum buralarda nüfusu fazla olduğu için belki de. ![]() bende köpeklerden cok korkuyorum bir köpek görürsem hemen yanimda kim olursa onun arkasina saklaniyorum (asansöre hic binmem kücüklüyümden beri ) köpeklerle iyi anlaşıyorum. çok korktuğum şey yoktur ama böcekler benden uzak dursun.
|
||
|
||
| 1.Obür tarafa imansız gitmek 2.şirk 3.mor ve otesinin dağılması korkusudur bendekiler.Kücükken karanlıktan korkardım ama anladımki korkmamam gereken ilk şeylerdenmiş.Ayrıca bocekler büyük korkularımdandır. |
||
|
||
| 1. Annem babam, abim veya Çiçeği(kedim) kaybetme korkusu 2.taktir almadan geçme korkusu 3.Rüyamda Azrail'i görme korkusu bunlardan çok korkarım sonuncusu korkum tv'deki skandaldan sonra çıktı 3-4 gece uyuyamadım... |
||
|
||
| ben sınavlardan çok korkarım mideme kramplar girer ağlayasım gelir ama bitincede üstümden bi yük kalkar | ||
|
||
| kendimden çok sevdiğim iki insandan birini kaybetmek... sınıfta kalmak ve sayısal okumak
|
||
|
||
| bencilleşmekten..inancımı ve ailemi kaybetmekten korkuyorum.. | ||
|
||
| annem olması zaten bi vahşet başka pek birşeyden korkam ölmekte dahil sürüngenler hariç ![]() |
||
|
||
başlıktaki soruya göre cevaplıyorum,benim için korku yaşar kurt'un o güzelim şarkısıdır vede böceklerdir
|
||
|
||
hiç istemediğim bir şeyin olması... aynen
|
||
|
||
| yeni doğan çocuklarda korku sadece ani sesmiş bundan sonra edinilen korkuların hepsi şartlanmaymış nükleer saldırı... acayip tırsarım sebebi okulda izlettikleri bir slayt |
||
|
||
çok korkak bir insanımdır herşeyden korkarım bende örümcek ve kapalı alan korkusu var... ama örümcek çok kötü ya ismini duymak bile yetiyo onun için arkadaşlarım 6 bacaklı der benim yanımda evde yalnız kalmaktan, kilitli kalmaktan o kadarr korkarım ki.. çok kötü birşey bu ![]() sevdiğim insanları kaybetmek en büyük korkumdur.. |
||
|
||
| Karanlıktan korkarım. Sanki karanlık oldugu anda görulmeyen varlıkların hepsi beni izliyormuş gibime gelır ne alakaysa artık
|
||
|
||
sonumun kötü olmasından korkuyorum
|
||